FinanserKonstruktion

Bunke headroom: udpegning og dimensioner

Planetens befolkning vokser eksponentielt hvert år. Så meget desto mere presserende bliver huset i hundreder af familier, der ønsker at have et hus eller lejlighed nødvendige størrelse og, vigtigst af alt, i "anstændig" sted.

For megabyer - spørgsmålet mest brændende. Efter alt, bekvemt for alle områder af bygge mindre og lejligheder mere påkrævet. Mange udviklere er begyndt at bruge alle de tilgængelige steder, uanset de geologiske funktioner.

Således at de kommunale myndigheder med en vilje giver en ny bygning vådområder, områder med underjordisk vand og så videre. D. Til huset blev bygget er ikke kun hurtig, men også kvalitativt, er udviklere ofte i sådanne tilfælde bunker.

Hvad er bunker?

Piles - en understøtning fremstillet af forskellige materialer: metal, beton, armeret betonkonstruktion, ramme eller formalet dyvel. De anvendes til at strukturere det var mere stabil, mindre tilbøjelige til korrosion og grundvand fundament.

Afhængigt af de strukturelle træk ved den jord, hvorpå du hælde fundamenter kan udvikleren bruge forskellige måder at installere sådanne understøtninger. Det vigtigste kriterium er vægten af hele strukturen af bygningen, samt tætheden af den jord , som den vil bygge.

Dette kan du bruge en rambuk, diesel hammer, vibrator, hydraulisk hammer og svaevdavlivayuschuyu bil. I særlige tilfælde, hvor muligheden for at ramme den stenede lag, ved hjælp af en boremaskine.

bunke hoveder

Selv den mest kvalificerede guiden kan ikke indstille bunken, så dets øverste del, som vil holde hele fundamentet, var på samme niveau. Disse lejer kaldes bunke hoveder.

Formen afhænger af spidsen af pælen, som bruges til montering. Det kan være rund, kvadratisk, rektangulær. Desuden for at lette installation basics, kan anvendes forskellige måder at fastsættelse.

At fylde grundlaget for fundamentet på det ønskede niveau, skal føreren være installeret på søjlestellet (hegn), der er fastgjort ved hjælp af endevægge.

Typer og funktioner

Pile hoveder afviger ikke kun form, der passer til formen på pæle installerede, men også størrelsen. Vi må ikke glemme, at, når der anvendes en skrue eller beton bunke cap vil også være anderledes.

En vigtig nuance i vælger endevægge er dens form: det kan være T-formet eller U-formet. Ved installation på en tømmerflåde fundament loftshøjde T-form kan indstilles og forskallingen og pladen til at hælde fundamentet.

Da kun kan anvendes headroom U-formede bjælker, og deres diameter bør matche bredden af spidsen.

dimensioner

Den mest populære på markedet i lang tid forbliver skruen og armeret beton pæle. Deres omkostninger, pålidelighed og lang levetid gør dem til det mest populære.

Når valget udvikleren materiale er styret af ikke kun de særlige kendetegn ved jord, men også størrelsen af belastningen i en mount rum. Med alle de nuancer og den købte hegn struktur til montering.

Den gennemsnitlige størrelse af skruespidsen af pælen diameter i sin rørformede del, der spænder fra 108 mm til 325 mm. En diameter af spidsen kan være i området fra 150 mm til 200 mm.

Den mindste diameter rør er 57 mm. En sådan ramme kan bære mindst otte kilo. Oftest de anvendes til opførelse af lette udbygninger (garage, havepavillon, skur).

Bredere pælespidsen med en diameter på 89 mm. Anvende kolonner med en diameter på tørv eller vådområder til opførelse af villaer, bade, garager, hegn.

Bunker med størrelsen på 108 mm headroom mest "hårdføre". De let bære vægten af tre og et halvt ton, samles mekanisk og er velegnet til næsten alle typer af jord.

Betonpæle headroom har en kvadratisk form med en sidelængde på fra tyve centimeter. Jo tungere belastning, jo længere armeret beton bunke.

Skrue eller armeret beton?

Spørgsmålet i valg af materiale til pæle forblive åben i første omgang på grund af bygningens størrelse. For ordrer på industriel skala (højhuse, erhvervs- og kontorbygninger, broer) ved hjælp af armeret beton søjler.

De er holdbare, modstandsdygtige over for korrosion, temperaturændringer veltolereret. Ulempen ved denne type af pæle er de høje omkostninger ved installationen. Den er lavet med en særlig teknik.

Mindre dyrt at installere skrue bunker er. De kan installeres ved at ansætte kun de menneskelige ressourcer. Derfor er skrue bunker oftest bruges under opførelsen af bungalows, små hytter.

Shear eller skæres?

At designe havde en glat fundament, efter installationen af pælene er skåret på det ønskede niveau. Fældning bunke hoveder gøres ved:

• pneumatisk hammer (en lille mængde arbejde);

• hydrauliske stubbe (konstruktion af boligkomplekser eller indkøbscentre).

At udføre alle de nødvendige manipulationer, master bemærker den ønskede højde, som vil blive skåret luv. Og så, hvis betonkonstruktionen, med hjælp af improviserede midler, laver en fure og overskydende beton chips.

Forlade kun metalrammen, som skæres ved hjælp af hydrauliske sakse og jackhammer. Om nødvendigt master kan "link" de resterende barer og forskallingen af fundamentet.

En sådan metode til at fjerne "overflødig" ganske tidskrævende og kan tage lang tid. Arbejdslederen blev behandlet mere end femten loftshøjde.

Over budget og hurtigste måde - at afskære enderne. En sådan fremgangsmåde er praktisk og økonomisk. Egnet til brug med forskellige typer af pæle. Den store plus er den høje hastighed Behandlingen afsluttes, som væsentligt reducerer den tid arrangement hegn.

At trimme anvendes improviseret skæreværktøjer - kværne, med en installeret bånd eller en disk interval; slibende sav.

Før du arbejder planlagt cutoff linje markør eller kridt, til jævn sav snit laver en perifer fordybning. Hvis værktøjet eller bunken er begyndt at varme op, bliver de afkølet og derefter fortsætte med at arbejde.

Ulempen ved denne behandlingsmetode er fuldstændig ubrugelighed efter cutoff ventiler, og også hurtig snashivaemost arbejdsredskab. Hvilket kan resultere i yderligere omkostninger til køb af forbrugsvarer.

Hvordan forbereder til samling?

Hvis der blev valgt fundament udstyr metal bunker, er det nødvendigt at udføre indledende arbejde til bunke hoveder vil vare længere.

Efter trimning ved to eller tre centimeter fra det sted, jeg savsnittet brug for at fjerne belægningslaget beskytter materialet mod udsættelse for miljømæssige faktorer. Til denne børste er perfekt til metal eller en særlig tilknytning til kværnen.

installation

Montering af bunke hoveder har også sine egne karakteristika. Det vigtigste kriterium for at sætte en slags bunken og det materiale, som det er lavet. Hvis Anvend skrue bunke, vil det nødvendigvis ende vægge af metal og er fastgjort ved hjælp af svejsning.

Dette kan være en T-formet hoveddel i form af en plade med en cirkulær bund, som er bragt på en bunke, og fastgøres ved hjælp af svejsesømmen. Desuden, hvis der anvendes til montering af hegn kanal eller I-bjælke, er svejst til enden af stablen på en særlig måde.

I-bjælker fastgjort til svejsningen i form af en firkantet plade, en kanal omvendt "vinger" privarivaya ned til bunden. Hvis planlagt af arkitekten bygning bliver bygget af tømmer, den første "linie" af logfiler forbundet til hoveddelen metalstang.

For svejsning elektroder anvendes med en størrelse på 3 mm, den aktuelle værdi ikke er større end 100 ampere.

Hvis du installerer et konkret bunke kasket fundament brugt bunke headroom, sin installation begynder efter fældning bunken hovedet til det ønskede niveau. Ståhøjde af denne type er installeret i betonblanding på tidspunktet for udfyldning af funderingspæle installeret i bindingsværk.

Og nu til det gode

Brug af bunker i byggeriet er ikke ny. Men det er sandsynligt, at ikke alle kunder har oplevet med deres anvendelse i livet. Mange er forvirrede over den lange proces med deres installation, samt en arbejdskrævende måde at installere hegn.

Det er værd at bemærke, at brugen af denne type fundament sparer boligejere på en række negative faktorer. De er:

  • oversvømmelser forår og efterår.
  • jord ustabilitet (tørvemoser, kviksand, floaters).
  • Nem montage som ikke afhænger af vejrforholdene (kulde, varme og lignende. D.).
  • Opførelse af bygninger på ujævne overflader;
  • vægtbelastning fordeling langs konturen af fundamentet.

I verden er der masser af projekter, hvor opførelsen af fundamenterne blev brugt, monteret på skruen og betonpæle. De fleste af dem - det øko- projekter, hvis funktion er at bevare den uberørte skønhed af de udvalgte byggepladser. Beskyttede hjørner af Norge, Finland, beriget med usædvanlige bygninger "på kyllingelår." Ikke alene skal de bliver komfortable boliger til deres ejere, men også den attraktion for nysgerrige turister.

Smukke, komfortable, og vigtigst af alt, er sikre huse slående i deres enkelhed og originalt design. Hvilken type af endevægge og bunker vil være fundamentet for dit hjem, er det op til dig. Den vigtigste ting, at dette fundament har tjent flere generationer af din familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.