ComputereSoftware

Sådan overclocke Nvidia grafikkort ved hjælp af softwaren?

Grundlaget for enhver video er komplicerede grafik processor og hukommelsesmoduler. Et af de vigtigste karakteristika ved disse chips er driftsfrekvensen, målt i megahertz og giga. Deres omfang direkte afhængig apparatets ydeevne som helhed. Det vil sige, jo højere frekvensen af videoen (GPU) og hukommelse ombord, jo hurtigere behandling af to- og tre-dimensionelle objekter. Det er imidlertid mere bekvemt at måle hastigheden af drift ikke i frekvens, og billeder per sekund (FPS). Dette gør det muligt at neutralisere indflydelsen fra andre parametre. Det samme gælder for alle nuværende grafikkort.

Et af de hotteste emner i det globale netværk - det er "muligt at overclocke grafikkortet." For obskure udtryk skjuler simple operationer - stigende frekvens uafhængig over standard værdi. Da alt udstyr altid er lavet med en vis sikkerhedsmargin, kan den også bruges, hvis det ønskes. Og med hensyn til mikroprocessor-teknologi, hvor hele batch mærkes i overensstemmelse med testresultaterne fra flere stikprøver, kan den teoretiske overclocking potentiale være betydelig. Selvom de officielle producenter af indlysende grunde, anbefaler ikke at overvurdere frekvensen, mange grafikkort i computere, der arbejder under sådanne ekstreme forhold i årevis.

De vigtigste aktører på markedet for grafikkort er de tre selskaber - Nvidia, AMD og Intel. De første to tilbud både integrerede og diskrete løsninger, men sidstnævnte er stadig specialiseret sig i integrerede enheder. I dag vil vi fokusere på, hvordan man kan overclocke grafikkortet Nvidia. Alligevel broderparten af salget udgøres af denne gruppe.

Før vi fortælle dig, hvordan at overclocke grafikkortet Nvidias, vi pege på et centralt punkt - hvis en sådan stigning i produktiviteten bør tage sig af en mere effektivt kølesystem. Hvis enheden er installeret uden blæser (passiv) aflede varmen design, er det nødvendigt at reflektere, i det mindste på ekstra blæser. I nærvær af aktiv køling anbefales det at udskifte dom af en tredjepart. Lad os forklare, hvorfor det er så vigtigt. Nvidia grafikkort kan overclocke. Men da den højere frekvens, jo større er varme, du bør holde det inden for acceptable ( "loft" er angivet i specifikationerne). Find ud af den aktuelle temperatur kan være i hjælpeprogrammet AIDA64 ( «Sensorer" sektionen).

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan overclocke Nvidia grafikkort, der kræver flere løsninger. Den enkleste ting - at drage fordel af driverfunktionerne. I ældre versioner (til 95.hh) var det nødvendigt at ordinere ekstra linje i registeret, så i Nvidia kontrolpanelet optrådte ventede fane. De moderne brugere, der ønsker at lære at overclocke grafikkortet Nvidias, bliver nødt til at bruge den gratis system hjælpeprogram fra producenten - nTune eller mere avanceret analog - Nvidia Systemværktøjer. Efter installation i listen af kontrolpanelets funktioner vises fanen "Effektivitet". Der bør være lidt at skifte frekvensen af skyderen til højre (ved 5-10-15 MHz) og teste funktionaliteten. Når det er nødvendigt for at reducere hyppigheden af fejl.

En anden måde - ved hjælp af tredjepartsprogrammer. De er værd at bemærke, Riva Tuner og NV Inspector.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.