Sport og FitnessUdstyr

Sudaeva maskinpistol: det drejer sig om våben af geni for aldersgruppen

Det er ingen hemmelighed, at den legendariske PCA - SMG Shpagin - "vindende våben" kaldet og fortsætte med at kalde nu, Men Sudaeva maskinpistol med rette anses for at være et våben, skaber forudsætninger for at vinde, det er det våben, der hjalp sovjetiske tropper at bryde blokaden af Leningrad. Der er et andet aspekt til dette våben. Sudaeva maskinpistol kaldt den mest effektive våben af Anden Verdenskrig fra den tilsvarende kategori af våben.

adgang

Det er meget interessant, at udviklingen af våben blev udført præcis i de nazistiske besættelsesmagt omgivet Leningrad. Under Sestroretsk deltog Værktøjsmager maskinpistol design. Ikke mindre bemærkelsesværdigt, at alt dette blev udført under betingelser, som, for at sige det mildt, ikke behøvede at skabe nye våben. Sagen er, at alt det præcisionsudstyr på forhånd evakueret til Ural. Der var ingen kvalificerede menneskelige specialister, som kunne fremskynde processen.

Sudaeva maskinpistol blev løsladt efter test på den samme plante. Leningrad Borgerne, der var i blokaden og som overlevede de frygtelige år, havde virkelig at studere enheden det resterende udstyr og absorbere det. Som du ved, de produkter, så meget spændte situation i Leningrad, og arbejderne besvimede lige der, lige bag deres udstyr til deres job.

Betingelserne var simpelthen rystende. Men vores folk har altid været stærk i ånden: at under krigen med Napoleon, under den blodige krig med Hitler og hans fascistiske multinationale hær. Og den almindelige russiske opfinder under sådanne forhold kan skabe et våben, takket der formåede at bryde igennem blokaden ringen, inden for hvilken Leningrad. Retfærdigvis skal det bemærkes, at disse våben er fremstillet i fabrikkerne og til i dag.

Kort biografi af designeren

Sudan selv Ivanoch Alex blev født i Cuv Autonome Socialistiske Sovjetrepublik, i byen Sura. Hans far var en post medarbejder. Han er uddannet fra erhvervsskole Sudan i 1929. Fra det øjeblik, han tog et job som mekaniker. Senere, en strålende ingeniør våbensmed færdig Gorky jernbanemateriel, og derefter komme til kontoret under navnet "Soyuztransstroy". Der tog han stilling af udstyr, overvågning af afsnittet jernbane betroet ham. Hans opfindsomme talent begyndte at dukke op i denne tid.

Den første opfindelse Sudaeva

Det var en "benzin måler". En anden opfindelse Sudaeva stålmaterialer om automatisk affyring ved hjælp af infrarøde stråler fra pistolen. Sudaeva maskinpistol var måske kronen våben ingeniør karriere, mens som den første opfinder certifikat han blev tildelt for udviklingen af den pneumatiske deponering enhed, der er designet til brug på selvaflæssende platforme.

Det andet vidne fik han samtidig tjener i hæren. Husk på, at mens det blev udviklet en enhed kaldet "beskyttende". Allerede tjener i jernbane tropper, har designeren været aktivt engageret i reparation af våben og udvikling af våben.

Udformningen af anti-fly pistol

PPP (maskinpistol Sudaeva) blev udviklet nogen tid senere, efter ingeniøren præsenterede statslige embedsmænd udviklet deres design antiluftskyts pistol. Historien om denne begivenhed er som følger. Som tidligere nævnt, at Domstolen ind i Gorky Industrial Institute i 1936. Men parallelt (som det skete to år senere), han indskrevet i Artillery Academy. Og når den tredje kursus. Ingeniør dimitterede i 1941 med succes forsvarede sin diplom. Hans tema i øvrigt var en automatisk pistol, der er konstrueret af Sudan har udviklet sig. I samme år, en genial designer kaldet en militær kommission, som fremlagde sine egne udviklinger inden for antiluftskyts.

BAGGRUND PPP

Den militære situation, der opstod i 1942, opfordrede til beslutsom handling for at skabe en ny automatisk håndvåben, som var beregnet til brug spejdere, besætningerne på tanke og faldskærmstropper. Så var der allerede en PSA. Men mange medlemmer af disse kategorier tropper klagede over, at den maskinpistol havde en tilstrækkelig stor masse, den store størrelse og høje skabte problemer på området for transport af ammunition.

Det er derfor blevet erklæret den pågældende konkurrence, hvis udfald var opfindelsen af PPP. Våben skulle have karakteristika, der er identiske med PCA. Men samtidig var det nye PP at være meget mere behageligt og mindre massiv.

Deltaget i udviklingen af meget kendte designere. Det var Degtyarev, Shpagin Rukavishnikov, Korovin selv Sudan. Desværre, livet i blokaden var en af grundene til, at sundhed har lidt meget stor våbensmed, og han døde i 1946, på højden af sin magt.

Guns PPS-43 - kun en kopi af hele modellen listen. Der har været syv. For eksempel er den oprindelige version - PPP-42. Den følgende model er forskellig fra sin forgænger, den bedste kampevne, samt forbedret bearbejdelighed.

våben for sejr. PPP

Der er nogle interessante fakta, der er forbundet med dette våben. Måske er det ingen hemmelighed, at tyskerne erobrede sovjetiske våben genskabt under hans mæcen. For eksempel, ofte det sker med indfanget PCA. Men med PPP, de ikke gør det nogensinde. For det første er årsagen til dette var, at de kugler i pistolen maskinpistol Sudaeva skæv meget, meget sjældne. For det andet, i slutningen af krigen, den tyske besættelsesmagt havde nok af den sovjetiske type ammunition, og de skulle gøre noget med, brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.