Sport og FitnessUdstyr

"Revolver" (revolver): specifikationer og moderne modifikationer

I psykologi, er der en test kaldet "associative array" - det er, når en person siger et ord eller vise et billede, og det bør kaldes et ord, der er forbundet med hans repræsentation af objektet. For eksempel, "hare" - "Wolf", "regn" - "pool". Og hvad er foreningen forekommer hos mennesker med ordet "kanon"? Hvis spørgsmål blev stillet for amerikanske indbyggere, kunne svaret være, "Smith og Wesson", og fra folk i det tidligere Sovjetunionen kan høre kun ét svar - en revolver. Revolver - The Legend of flere generationer. Alle spillefilm om den første og anden verdenskrig, om gangstere og retshåndhævende myndigheder - alle anvendte en revolver. Alle drengene, studerende, vise dem den legendariske revolver, tøvede ikke med at sige, at dette er en revolver, og skyde stadig blive spurgt.

Det hele startede med kravene til brugsegenskaber revolver

Historisk set har i slutningen af det nittende århundrede til den russiske hær ikke lade lokale Bøssemagere korte arme skjult carry. På det tidspunkt brugte han en revolver "Smith og Wesson", som klarede sig godt i den russisk-tyrkiske krig, men dens vægt og kraftfulde præstation lod meget tilbage at ønske. For et land, der er konstant i væbnede konflikter, beskytte sine grænser fra angreb af fjendtlige hære, det havde selv spottende våben for at skyde på korte afstande. Russisk militære chefer iscenesat et stort udbud af tid for alle våben designer i Europa. Opgaven var ikke let, men netop på grund af denne revolver (revolver) var den mest massive i produktionen verden og har fået en legende blandt kendere af våben. Der var dem iblandt dem:

 1. Revolver har med 35 meter for at stoppe en hest, enten med samme afstand til punch et halvt dusin tommer boards.
 2. Mundingshastighed skal være større end 300 meter i sekundet.
 3. revolver masse må ikke overstige kg.
 4. Den kaliber skal være tre linjer - 7,62 mm på de nye standarder.
 5. Drum kapacitet bør indeholde mere end standarden på det tidspunkt, de seks runder.
 6. Røgfri krudt blev anvendt, og som det materiale, der skal anvendes messing ærme.

Til producenter fremsatte en lang række krav, men de er for det meste at beskrive de særlige kendetegn ved de eksisterende våben, som er blevet brugt af militæret russiske hær ydeevne.

Snu og kyndige belgiske Bøssemagere udødeliggjort deres oprettelse i århundreder

Belgiske Bøssemagere Leon og Emile Nagano mens allerede udviklet en revolver. Men deres kaliber revolver var 5,45 mm, og kun seks runder var i tromlen. Brødrene gik til trick - at lave to dusin revolvere, de gav dem til den russiske zar, alle ministre og militære chefer. Tender for valget bøssemager sluttede, og det begyndte. Selv et par år senere at præsentere revolvere europæiske Bøssemagere kunne ikke slå pistolen system, "revolver".

For at opfylde alle krav i kundens, designerne skulle oprette en ny tromle i syv runder og øge den kaliber af kuglen, ved hjælp af tre-vejs kufferter med rifler. Opfyldt alle betingelserne i kontrakten, brødrene Nagan i tre år leveret en tyve-tusinde revolvere russiske hær og sikrede produktion revolver i Tula Arms Plant.

Belgiske Bøssemagere også to versioner af sin skabelse. Lidt skiftende enhed revolver, de gjorde det så at revolveren nu kunne være med selv-cocking mekanisme, samt manuel reset trigger. Denne ændring har påvirket prisen på en revolver. Således blev den almindelige soldat formodes cocking en finger under en kamp, og officererne fik en selv-spænding af våben.

Verdenskendt for flere år

Efter at have studeret tegning patent Naganov pistol, kan enhver bøssemager reproducere det uden større besvær. Efter revolveren enhed "revolver" lettere enhver lignende konkurrent. Flere år senere, amerikanske territorier, Sydamerika og Europa begyndte at dukke med det samme navn med en reduceret kaliber revolver kugler. Men hele mekanismen er meget lig den Tula pistol - revolver. Billeder taget af journalister i et århundrede, bekræfter dette faktum:

 1. Self-cocking udløsningsmekanisme, som fjernede hammeren ved at trække i aftrækkeren.
 2. Monolitisk ikke folde ramme revolver.
 3. Shompolnye røret i affyringspositionen tilbagetrukket inde i tromlen akse.
 4. Skruet ind i rammen ved det hule kammer landing.
 5. Hele affyringsmekanisme er monteret i rammen og lukker et aftageligt dæksel.
 6. Brugte røgfri pulver.

På den anden side, takket være den stigende popularitet af revolveren i verden og dermed masseproduktion, var der også en stor læder hylster til en revolver. Historiske dokumenter viser, at hylster i kejserlige tider ikke var. Men hvis vi taler om produktion revolver i Serbien syntes der ikke at ham og hylster, er præcis, hvad den røde hær brugt.

Favorit Våben banditter og Rød

Hvis vi ser på historien, hvad enten det er en lærebog, en film eller en dokumentar-video i første omgang, kan du gøre opmærksom på den manglende et stort sortiment af våben fra krigsførende. Maskingevær "Maxim", Mosin riffel, og den mest populære våben - revolver. Revolver er til stede ved soldaterne på begge sider af konflikten. Enhver militær bekræftede de mindre våben i krig, jo mere sandsynligt at finde den nødvendige ammunition til sine våben i kamp. For at bekæmpe du har brug for de våben, forsyninger til det og dets elasticitet. Og når man tænker på, at rengøring og pistolen skilles ad "revolver" blev lavet i en meget kort tid, kan dette forklare, hvorfor han kunne lide alle deltagerne i konflikten.

Indtil begyndelsen af Anden Verdenskrig, væsentlig og den eneste ulempe var kompleksiteten af revolveren trykke på aftrækkeren for produktet skudt. Vejledende nem optagelse med to hænder på samme tid er falsk på det tidspunkt. Se en lignende teknik kan være i filmen "Elusive Avengers".

Det bedste våben for SMERSH

Siden begyndelsen af Anden Verdenskrig op til Cuba-krisen i 1962 sovjetiske Bøssemagere enorme antal pistoler og revolvere blev udviklet, de forsøgte at rykke i militære kredse. Antages en fejltænding under testen fyring på området, så stadig ukendt Tula Tokarev 7.62mm lang tid fast i laboratorier fabrikken arme. Men efter at have optrådt i slutningen af det tyvende århundrede, har en TT pistol 7,62 mm blevet en favorit våben af kriminelle, takket være sin lave pris, fremragende elasticitet og enorme ødelæggende kraft.

Ledere af staten, de GRU efterretningsofficerer, spioner og NKVD havde til deres rådighed den bedste revolver i verden. Gun "pistol" har undergået mange ændringer. På lige fod med konventionel pistol i museet findes en revolver med en lyddæmper og flammetilbageslagssikring for medarbejdere SMERSH og GRU. Indtil nu, samlerobjekter våben kræve pistol-karabin, der var beregnet til grænsekontrol tropper og fik lov til at kæmpe på lang afstand.

Favorit krigsvåben i fredstid

Ved slutningen af Anden Verdenskrig alle de våben, der anvendes af soldater i kamp og taget til fange af fjenden, som er placeret på militære depoter af mange sovjetrepublikker. Landet er at opbygge og udvikle både åndeligt og sport. Det er takket være udviklingen af sporten i USSR tanken om pistolen "revolver". Anmeldelser af tidligere kombattanter som én mand fortalte, at for målskydning pistol ikke bedre end en revolver. I betragtning af, at der allerede i trediverne var under udvikling revolver kaliber 5,6 mm (mindre ødelæggende kraft), og det blev udgivet et begrænset antal. Kaliber 5,6 mm for russiske våbenssmedenes var ikke nyt, som forekommer i revolveren "Smith og Wesson", russiske generaler importeret fra udlandet.

At opfinde noget nyt har vi ikke kun ændret tønder og trommer. Så der var i for sport skydning klubber revolvere "revolver", med en kaliber på 5,6 mm. De fik selskab af trehlineyki, omdannes af kaliber på 5,6 mm, har fået fabrikken mærkning Toz, kaldes af mennesker "melkashki". Høj nøjagtighed, meget lav rekyl, nem vedligeholdelse og en stor observation område - de karakteristika, der gør en revolver (revolver) og små-bar riffel kan stadig findes i sportsklubber og våben af interne tropper.

Skift afkrydsningsfeltet på pistolen under lanceringen

Det vides ikke, hvem fik den idé at erstatte flaget ved starten af den bølge af løbere på et skud fra en revolver, men som en start pistol i alle turneringer brugt en revolver. Udvikling af de 30-erne under kaliber på 5,6 mm i handy her. Patronen er fuldstændig ændret til Zhevelo, som var strøm nok til at spille højt skud. System ved hjælp Zhevelo konverteret til optagelse flares, så der var også et signal pistol "revolver". det vil forsvinde fra markedet før sammenbruddet af Sovjetunionen helt til at tro folk i denne tid revolvere i fortiden. Men revolveren kunne nemt konkurrere om en plads i en privat samling.

Hvis du ser, i et århundrede den blev produceret et stort antal ændringer af revolveren, som under forskellige funktionsegenskaber, er blevet anvendt på forskellige områder. Men den udløsningsmekanisme iboende i revolveren i slutningen af det nittende århundrede, har ikke ændret sig overhovedet.

Traumatiske våben som et skridt i massen af revolveren

Storslået våben, erhverver ikke kun legender, men også finder fans, der ønsker at købe mig blive berømte våben lovligt. Det er præcis, hvad der er blevet skabt traumatisk pistol "revolver". Kaliber gummikugler var blevet reduceret til standard 5,45 mm, som med 7,62 mm gummi kugle med god sigte er stadig tilladt at stoppe hesten. Også, at reducere bremseevne af en revolver tønde var signifikant forkortet, og fra en revolver riffel gik i niche glatløbede kanoner. En sådan ændring af de legendariske våben kunne ikke lide de fans, men for manglen på analoger måtte nøjes med det, vi har.

Popularitet traumatisk revolver i udførelsen er stadig meget høj. Hertil kommer, traumatisk pistol, som originalen, skyder stadig kugler på bekostning af pulver gasser, og for fans af kampene våben revolver i denne version er mere værdifuld end en pistol, der skyder trykluft. Rettidig optrådte på samme tid en pneumatisk pistol "revolver" stadig gøre køberne aldrig et øjeblik glemme alt om de legendariske våben.

Shoot - så skyd

Den berømte Izhmash Concern, som er kendt over hele verden takket være produktionen af Kalashnikov rifler, siden 1942 beskæftiget sig med produktion og modernisering af pistolen "revolver". Faktisk var under Anden Verdenskrig Tula Arms fabrik evakueret til Izhevsk. Og under sammenbruddet af Sovjetunionen, på grund af eksport af våben til udlandet, har virksomheden øget sin kapacitet.

Siden slutningen af det tyvende århundrede til dagens tid blev det meget populært at bruge luftvåben. Pneumatisk pistol "revolver" hurtigt fundet sine kunder og fans. Eksternt er det meget lig den oprindelige slutningen af det nittende århundrede. Men en detaljeret undersøgelse kan ses, at håndtaget er integreret komprimeret gasflaske. Væggene i tønden, i modsætning til den oprindelige meget tynde væg har det samme signal revolver "revolver" i en af de tidligere versioner.

Glem ikke om samlere

Efterspørgslen efter revolveren, så tæt som muligt på den oprindelige, aldrig formindsket blandt samlere. Nu kan vi ikke sige præcist, hvorfor lanceret et signal pistol "pistol MP-313" til masserne, uden at rådføre sig med kendte samlere. Banke formaling serienummer, der forårsager mere end nativ stigma lasermærkning "Baikal" af anlægget, har fabrikanten frataget pistol historisk værdi, nedslående kollektor at erhverve en revolver. At se markedets reaktion på et nyt våben, har koncernen ændret produktionsteknologi. Så der var et signal pistol "pistol P-2". Forlader serienummer og indfødte markeringer, er logoet fabrik placeret på bagsiden af pistolen.

Efter at have studeret de negative kundebedømmelser af tønden boring, producenten nægtede at ændre den indvendige diameter af tønden næseparti. Skader revolver til beskyttelse mod fyring skarp ammunition fyret på to måder - spildt tromle op til 10 mm, tilføjer under Zhevelo indsætte og løbet gennem rammen i højre side og indsat store boret pin. Stiften diameter på 8 mm er svejset til stammen og omhyggeligt slebet ned langs kanten.

Men hvad Flaubert?

Flaubert kaliber patron med en 4 mm afgrænser pulje acceleration energi krudtgasserne er ikke værdsat i FSU. Ved første ingen kunne tro, at i henhold til Flauberts patron behøver ikke tillader det, så 4 mm kaliber blev rejst at grine. Men konfronteret med problemerne med at det oprindelige hastighed af projektilet i pneumatiske pistoler, hvor enten cylindertrykket er lav, eller fjederen ikke er tilstrækkeligt stift, købere opmærksomme på nyhed. Og udseendet af pistol-systemet, "revolver" kamre for Flaubert bidraget til stigningen i efterspørgslen efter sådan en stor pistol på markedet for armene.

Det var en kanon kamp, der ikke tillader at dræbe eller såre en person med et skud kugler på bekostning af den energi af pulver gasser og kræver ikke tilladelse fra myndighederne. Det er bare en drøm. Magnificent køb - for en indenlandsk samling af våben, samt for friluftslivet.

Nagan og Modding

I betragtning af udviklingen i det 21. århundrede, kan vi se, at blandt pistol ejere populær modifikation af produkter, både visuelt og forbedre egenskaber. Den første modernisering udsat håndtag revolver. Som et materiale, der anvendes udskåret træ, PCB, organisk glas med dummy mønstre eller ikke-jernholdige metaller. For god præcision og nøjagtighed at skyde en revolver kan udstyres med en sammenfoldelig røv. Denne løsning vil ikke skyde i luften, og med vægt, ligesom en riffel, som er nyttigt under træning i skydning.

For at forbedre egenskaberne ydeevne er opstillet af laser, optiske eller kollimator seværdigheder, det hjælper til at forbedre nøjagtigheden. På stammen monteret lydpotte, der tjener som en glimrende modvægt under brænding, mindske virkningerne til nul. Selvom variationer over temaet modernisering af pistolen en masse, vil intet overskygge den første prøve af den legendariske revolver "Nagant" af slutningen af det nittende århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.