TravelingRetninger

Pillars of forvitring: Hvor er den russiske vidunder i verden, hvordan man kommer dertil

Pillars of forvitring, eller, som de kaldes, "Mansi idioter" - en stor sten statuer, der er på bjerget Man-Pupu-Ner (Komi Republic Troitsko-Pechersk District). Disse gigantiske statuer blev skabt af naturen selv 200 millioner år siden og er en geologisk monument.

gåde forekomst

Tidligere i denne område var de høje bjerge, men under indflydelse af vind og sne i flere tusinde år, de langsomt kollapsede. Først vasket væk soft rock, derefter fast stof. Del savværker tidligere hot overlevet til i dag. Nu kan du se 7 store søjler, der er forbavsende barske storhed.

Legends of Gudebilleder

På trods af den eksisterende videnskabelige forklaring på oprindelsen af sten statuer af dette sted at gå til en bred vifte af legender.

I en af de myter fortæller os, at søjlerne i forvitring - de syv gigantiske brødre, der henvendte sig til sten. De kom til denne region til at lede den smukkeste pige af stammen Mansi. Belle nægtede at blive gift med den ældste bror, og så det besluttede at stjæle. Mellem mænd i stammen og brødrene vendte blodbad, der varede hele dagen. Først den ældre bror brød væggen af stenen byen Muncie, så besluttede han at ødelægge slottet af krystal, hvis fragmenter blev spredt over Uralbjergene. Pigen løb væk fra de uelskede bjerge. For at stoppe giganterne, den smukke bror gik til et helligt sted for at bede ånderne til at slippe af Muncie meget irriterende herre søster. Den næste dag kæmpen fandt hende og var ved at tage hende med sig, men i det øjeblik var der hendes bror, og med hjælp modtaget fra ånderne stave formået at udvikle sig til en kæmpe sten statuer.

Pillars of forvitring (Man-Pupu-Ner) i henhold til en anden legende dukkede noget anderledes. Mighty giganter var seks. De begyndte at jage en af de Mansi stammer, der boede højt i Uralbjergene. Giants kom næsten tæt på kilden af stammen nær Pechora, men her blev de overhalet shaman. Skræmmende og hvid, lime, står troldmanden ømme bange af giganterne, og de er blevet en enorm sten statuer. Siden da mange shamaner i stammen Mansi komme til støbte Billeder, til at trække deres magiske magt her.

Den tredje legende siger, at søjlerne i forvitring - er forstenede giganter frosset i evig rædsel gennem den mest kraftfulde energi på denne vigtigste bjerg plateau - Yalping-ner, som ligger meget tæt fra usædvanlige steder.

Plateau syv søjler

Manpupuner plateau - en af de mest maleriske i Ural. Besøg dette fantastiske sted - drømmen om hundreder af rejsende. Denne mystiske plateau er beliggende i den nordlige del af Uralbjergene. Det område hører til Pechora-Ilych naturreservat. Det er besøgt af tusindvis af turister hver dag, og alle, fordi det er det sted, hvor polerne er forvitret. Syv idoler har en højde på 29 til 42 meter. At sige, at de ser ganske usædvanligt - det betyder ikke noget at sige. På dette tidspunkt, det koncentrerede kraftfulde energi: at være nær stenen giganter, selv føler sig særligt.

Manske stammer kaldte denne højderyg Manpupuner (som oversat betyder "lille bjerg af idoler"). Jægere kalder det boob-out (dvs. "stenblokke"). Bare naturelskere kaldte denne Ural Stonehenge, og blandt turister i statuerne er tilnavnet navler, eller "bjerg af sten idoler."

Fødslen kerkur

Pillars of forvitring (Komi Republik) - er kerkury. Så videnskabeligt kaldet kolonneformat klipper, der skiller sig ud fra hinanden. De skabte en ganske lang tid. Først den nederste magma sten introduceret og fryser inde som aflange former. Så sådanne naturlige "hjælpere" som vind, varme, kulde, vand og vind erodere rock i hundreder af år, efterhånden dreje bjergene i lavlandet. Så hvad skete der med disse søjler i hård rock og nu fortsætter med at tynde.

Syvende Wonder of the World

"Stone blokke" nummereret på listen over de syv vidundere Rusland. Seks søjler, skabt af naturen selv, stående på kanten af klippen. Lidt længere fremme ligger syv udskåret billede. finurlig formationer og varierede former. Afhængig af vinklen, hvorfra man kan nærme sig dem, er de visuelt ændre deres form. Folk tror måske, at de ser billeder af dyr, mennesker af forskellige fag. For eksempel, mange turister afvise, at den syvende "idiot" ligner en flaske, som er vendt på hovedet. Sjette kolonne er som hovedet af enten en tyr, eller et får. Den femte Statuen er forbundet med mange besøgende med mennesket.

mystiske sten

Når alt hvad du ser med dine egne øjne, er det vanskeligt at forestille sig, at stenen Hulk - en geologisk monument eller resultatet af omhyggelige arbejde af naturen. Udover du vil begynde at tro på forklaringen. For det første er det svært at indse, at den vind, regn og sne kan være så geniale skabere, for det andet, blot som en barnlig ønsker at tro på mirakler.

Plateau er placeret på en sådan måde, at på sydsiden i begyndelsen af sommeren alt er blomstrende, og mod nord er stadig sne, og han begynder at smelte indtil august. Mange af dem, der har været der siger, at i nærheden af stensøjler begynder at overvinde den uforklarlige følelse af frygt. Lokale tror, at i oldtiden der gjort forskellige shamanistiske ritualer.

Jo tættere tilgang til dem, så det bliver slags usædvanligt. Alle uddannelse er formet forskelligt, og omkring dem ligge sten og kamme, der danner en massiv væg, som om afskærmning kerkury. De ser meget flot om vinteren, når polerne offwhite, ligesom krystal. I efteråret er der ofte fogs, og giganter som trækkes gennem dis.

Pillars of forvitring: hvordan man kommer dertil?

Det er værd at bemærke, at for at få her er ikke meget let. På ingen måde alle rejsende har nok viljestyrke til at nå det tilsigtede formål med ruten. Alligevel er der en løsning. Den første måde - at nå der til fods, vil det have at overvinde den imponerende afstand fra Perm Territory og Sverdlovsk-regionen. Gå dog har en meget lang tid - omkring 10-11 dage. For den dovne tilgang er en anden mulighed - en helikopter flyvning fra Ukhta til dressing i Treenigheden-Pechora. For at komme dertil med helikopter kan være 4 timer. Men omkostningerne er en fornøjelse, som du ved, er en meget anstændigt penge. Hvis du går fra Syktyvkar, du først nødt til at komme til Treenigheden-Pechora, og derefter i bil til landsbyen Yaksha. Der bliver nødt til at overvinde 200 kilometer langs floden i en motorbåd. I det sidste trin af den måde, du har brug for at gå ca 40 km.

Når du ankommer i Pechora-Ilych Nature Reserve, vil du møde beskyttet område personale medlem og tilbød at placere for at slappe af i en særlig hus. Dette rum er bygget af træ og opvarmes med en økonomisk ovn. Om vinteren, huset er tilgængelig med snescooter i sommer - kun til off-road.

Charmerende mysterium af naturen

"Manske boobs" - en vidunderlig og storslået sted. Grandiose, ligesom stilnede idoler, de fange fantasien og skabe en følelse af stærk sus af energi. Hvis du beslutter at overvinde den vanskelige vej og se på første hånd Manpupuner, forvitret søjler (Rusland), glad for at byde velkommen til alle udfordrere på ethvert tidspunkt af året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.