Intellektuelle udviklingMystik

Hvordan varsler i kirkegården og deres konsekvenser

Novice tryllekunstnere og troldmænd entusiastisk skændes om, hvad er de varsler på kirkegården. Meningerne var delte radikalt, og de web kommentarer forårsage en masse følelsesmæssige reaktioner fra læserne. Men det vigtige at forstå er umuligt: om magi sikker, vil der ikke være flere problemer end lykke? Lad os handle for sin berettigelse. Varsler i kirkegården - det er en ganske alvorlig og farlig. Ingen forberedelse anbefales ikke at blive taget for dem.

Styrken af kirkegården

Vi skal starte med historien. Varsler i kirkegården holdt i lang tid. Og ved den måde, ikke noget galt før, i det sidste århundrede, dette er ikke set. Og netop den dominerende ideologi var anderledes. Døde, der hviler på et land kirkegård, blev betragtet som vogtere af naturen. Folk troede, at der kan være kontakt med din personlige guide gennem den tynde verden og for at bede om hans hjælp. Og der er intet overnaturligt ved det, den sædvanlige historie, som en samtale med sin mor eller bedstemor. Til vores tid, desværre nåede kun stykker af billedet af verden. Nu er vi ikke længere bange for de døde end den respekt og ser frem til deres støtte. Ikke desto mindre stave gennem kirkegården - en populær ritual. Så at sige, at arbejde genetisk hukommelse. I den kollektive underbevidsthed forblev overbevist om, at i en desperat situation , kan du henvende sig til vogtere af naturen. De er stærke og art - skal fortælle os, hvordan at vende situationen til at korrigere for den glæde og lykke til side. Alt beskrevet er ekstremt vigtigt at huske der er villige til at bruge magi. Ingen grund til at indstille sig på, at du vil chatte med de ukendte "mørke kræfter", der så bange novice heks, og med deres døde slægtninge, nu våge over dig fra himlen.

forarbejde

Eksperter insistere på, at den adfærd på kirkegården farlige varsler generel plan uden denne del. Det er nødvendigt at "få venner" med vogtere, som er ved at vende. Bør først gå flere gange til kirkegården, tilskrives de gaver. Dette vil tillade dig at oprette en energi kommunikationskanal med ånderne. Hvis nemmere, bliver personen under den indledende besøg at vænne sig til tanken om at kommunikere med de døde, og disse kræfter forstå, at hans hensigter er alvorlige. Kirkegården bør bære omtale. Som regel er det slik, frugt, alkohol. Selvfølgelig ånder de døde mad og drikke er ikke nødvendig. Disse produkter vil blive taget virkelige mennesker tigger på gravene. Deres energi vil bygge begivenheder. Gå til kirkegården flere gange, sidder der, tale med de afdøde forfædre, fortæl os om dit problem. Dette arbejde vil styrke den fremtidige ritus til tider. Ja, og din sjæl vil gavne. Dette kan ikke gøre, når kommer til at gøre en sort magi på kirkegården. Det involverede en anden energi, som ikke kræver pre-aktivering.

Hvad er kirkegården varsler

Der er hvide og sorte ritualer. Vi er i stigende grad taler om behandling til naturens kræfter. Disse varsler anses hvid. De er stort set harmløse, hvis ikke ændre skæbnen for en anden person, der er faktisk ret svært at gøre. Sorte varsler afholdes om natten, med den obligatoriske anvendelse af biologiske materialer offer. For eksempel er der ritualer blod, spyt, hår, en person, der har foretaget effekten. Konsekvenserne af deres uforudsigelige. Efter rite frataget gratis vil ofre slavebinder. Og det bryder personlighed gør hende lide, sygner hen i fængslet magt. Magee anbefales ikke til selvstændigt at udføre de sorte varsler. Hjem guiden uerfarenhed kan skade dig selv og dine kære, udløste en forfærdelig og ukontrolleret kraft.

Regler for ritualer

For at få det, du har brug for at vide præcis, hvordan man staver til at tilbringe på kirkegården om eftermiddagen eller om aftenen. Faktisk alt er ikke så svært, som det måske ser ud. Det er nødvendigt at følsomt overvåge deres egen reaktion. Hvis noget forårsager mistillid eller frygt, ikke udfører ritus. Fordele det vil bringe, men snarere ondt. Intuition er overhovedet, men ikke alle bruger det. Det er nødvendigt at opretholde en god stemning og optimisme. Hvis du bruger et plot, bør det huske udenad, så for ikke at skrubbe. Husk, at du ikke kan tage noget i graven og bære hjem. Så du åbner vejen til en ond enhed i hendes liv. Og hendes personlige ting, også, ikke forlader kirkegården. De kan drage fordel af de mørke kræfter, der lever på dette sted. Gør alle de instruktioner, tro på succes. Lys i sjælen - dit vigtigste beskyttelse. Det er forbudt at udføre ritual af dem, der lider meget fra de udelte følelser. Først være rolig, i ligevægt.

Stav på kirkegården om eftermiddagen

Kom ritualer beskrivelse. Til dette ritual, skal du have et foto af offeret, nål, en kuvert og et vokslys. Gå til kirkegården ved middagstid, bærer en omtale. Der er en underholdnings sted i hovedet og i midten af billedet, skal du placere gravene. Af den måde, skal billedet være i fuld vækst. Ofre det skal være alene, er det ønskeligt i godt humør. Tænd et stearinlys. Hold den, beder om hjælp. Mentalt bede ånderne om at deltage i løsningen af dit problem. Put lidt voks på billedet i hjertet. Anbring straks nålen gennembore det, at udtale ordet sammensværgelse. De er: "Fire'm brændende, jern pik, din sjæl (ofrets navn) nogensinde CIDP. Amen. " Stearinlys bør brændes fuldstændigt. Fotos fra nålen, placere den i en kuvert og gemme sig i et hemmeligt sted, men ikke derhjemme.

Konsekvenserne af kærlighed magi

Hver tryllekunstner, der ønsker at få en kærlighed offer ønsker at vide, når ventetiden for resultaterne. Efter alt, for dem staver det afholdt på kirkegården. Hvem har lavet et ritual, han sagde han følte ændringen den næste dag. Offeret begynder at se mere positivt kommunikere med indlysende interesse og så videre. Selvfølgelig er det ikke kærlighed, men situationen ændret sig dramatisk. Det faktum, at de rituelle handlinger og den mest kunde-performer. Han bliver mere sikker, fordi attraktiv. Denne effekt er ofte tror bare ikke. På den anden side, kan du ofte læse: "Made stave på kirkegården, og ingen resultat ikke mærkes." Dette skyldes, at ingen etablerede forbindelse med generiske vogtere. Som de siger, se på det første afsnit - forberedelse.

Spell en ting af offeret

Forrige ritual har en væsentlig ulempe. Dens magt strømmer til offeret uden fysiske medier, så langsomt. Det tjener som en naturlig barriere for at beskytte menneskers. Det kan overvindes, hvis du bruger en artikel, der tilhører offeret. Det må tilskrives kirkegården, og derefter returnere den elskede. Ved graven af denne ting oplades kraften i din hensigt, forstærket ved hjælp beskyttere slags. Du er nødt til at gøre følgende. Om eftermiddagen, gå til graven, bærer med ham den nåde - en omtale. Placer gave på korset. Tværtimod placere det valgte punkt. Det er klart og præcist sige, hvad det er, du ønsker. Efter, siger disse ord: "Ånden, beder jeg dig, at knytte skæbne slaver af Herren (r) evigt kærlighed og total andel!". Det er vigtigt at huske på et klart billede af, hvordan livet skal dukke op efter en kærlighed stave til vagten vidste præcis, hvad du ønsker fra det. Thing kaste offeret.

Stærk magi på kirkegården

Til dette rite brugte biologisk materiale, fx menneskehår, som gennemføres virkning. Ritualet udføres kun om natten, indtil daggry. Med dem, undtagen tilbagekøbet, bør have papir og tændstikker. Gå til den forvalgte grav. Nævn sted på korset. Centret skal placeres hår, pakket ind i papir. Dernæst gå rundt de alvorlige seks gange med uret, udtaler hans anmodning klart og højlydt. Sådan afslutte bevægelsen, forbrænde bundt, siger ordene i sammensværgelse. De er: "Ilden af min sjæl, ånd, i hjertet af Herrens tjener (navn) overført. Lad hans krop brænder med lidenskab, behøver resten ikke kender, ikke drikker, spiser ikke, kun lidelse. Amen. " Sørg altid for, at håret og at papiret er helt brændt. Aske sprede for vinden. Igen, gå rundt om graven, tak for den støtte, og derefter gå hjem. Med ingen at kontakte Dawn ikke komme ind.

Konsekvenserne af ritualet

Folk er ofte bange for sådanne ritualer. Men indtil vi er bekendt kun med fair ritualer, hvorfra vi ikke bør forvente en vanskelig opgave. Det værste er manglen på eventuelle ændringer. Dette er, hvad der sker, hvis uhensigtsmæssig, i form af højere magter, til at udføre stavekontrol på kirkegården. Hvem gjorde give feedback både negative og positive. Nogle har det fungerede, og nu er han glad, den anden ikke vente på en positiv udvikling. Den sidste skal kontrolleres, og hvis alt udføres korrekt. Ofte ritualet er ikke effektiv på grund af mistillid kræfter, manglende buy-out og andre fejl. Hvis hanen er, derefter gentage. Men der er en anden side af problemet. Ikke hver person kan gøre et offer for kærlighed magi. Nogle har deres egen, har registreret mere end skæbnen. På disse er det umuligt at påvirke den sædvanlige ritual, for stor beskyttelse. Det giver dig mulighed for at bryde igennem den sorte ritual, men prisen for det vil behage nogen. Ændring af skæbnen - en konfrontation med de højere magter. Og de er helt sikkert stærkere og mere retfærdig.

De negative virkninger af kirkegården kærlighed magi

Umiddelbart skulle angive alt, hvad der er skrevet på, kun gælder for eksklusive muligheder. Ikke alle stave fører til problemer. Kun ønske om at ændre menneskets skæbne, der er skrevet ovenfor, vil føre til returløbet. Det vil sige, i den stædighed af magi er ikke en positiv kvalitet. Når man arbejder med kræfter bør have tillid til dem som en klog enhed, der kender og forstår meget mere end du. Ellers konsekvenserne er standard. du:

  • Du får ikke magi vil mislykkes;
  • vil problemet med skæbnen;
  • sundhed offeret;
  • penge forsvinde;
  • gensidig kærlighed ville være uopnåelig.

På de andre "små" problemer som problemer på arbejdspladsen, skændes med venner, tyveri og lignende, vil ikke tale. Endnu vigtigere er, skæbne brudt. Det betyder, at din skæbne ikke er opfyldt, at byrden karma. I dette liv, kan lykke ikke se, og derefter en anden, og at finde ud af synderne har. Derfor søger den aktuelle spell på kirkegården, vær forsigtig. Troværdigheden af vogtere - en vigtig nøgle til succes. Lad dem beslutte, hvad der er mere vigtigt, så den ulejlighed bliver en fest.

Om taknemmelighed

Beskriver filosofi varsler på kirkegården, har vi ikke været inde på en meget vigtig ting. Guardians behøver ikke at hjælpe. Og så er de konstant på udkig efter os, og kan have deres egen mening om problemet. Så nogle gange ulykkelig kærlighed - det er bare en test før en overjordisk lykke. Højere magt kontrollere, om dette er værdig til at nyde mennesker. Fordi værger handle på deres egen måde, fra en anden logik, hvilket er vigtigt for at holde dig på rette vej, og ikke at gennemføre kortsigtede luner. Vær taknemmelig for dem for deres arbejde og støtte. Glem ikke at tjekke enhver ritual af de tilsvarende ord. Tøv ikke med at sige tak, selv for de manglende resultater. Konservative ser fortiden og fremtiden, de ved bedre, hvad der er vigtigt nu, og hvad en tom indfald. Stol på dine lånere, så vil vi finde sand lykke og harmoni i deres personlige liv. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.