Nyheder og SamfundKultur

Hvem er velplejet pige, og hvordan hun bliver?

Udtrykket "velplejet pige," i dag vi hører ret ofte. Men hvad betyder det? Normalt er det anvendes til film- og popstjerner, til model. Til de sædvanlige skønheder lyser på skærmen - meget mindre. Men hvis du er velplejet er i kg dyre luksus kosmetik, kompetent arbejde af fotografer og Photoshop, er det værd at jagte hende?

Det er faktisk værd. Men bag den prangende fjernsyn, men til stede, som ikke er i den lyse eller professionel make-up og ikke engang i en stilfuld og moderigtigt tøj. Du kan også sige med sikkerhed, at vægten er ligegyldigt. I hvert fald hvis han ikke bevæget sig ud over den kritiske mærket. Og dog, for at høre, at du er velplejet pige, behøver ikke at være smuk ... Så hvad er hemmeligheden bag dette koncept?

Principper for grooming for damerne

I sig selv er ordet "grooming" klart afledt af ordet "omsorg". Selvfølgelig ikke i den forstand, at hun vil fra alle til at gå, da de kan lide at lave vittigheder på fora. Personlig pleje - det er det vigtigste, at vi ikke må glemme nogensinde.

Det begynder med simple ting: børste dine tænder, negle, glat hud. Det lader til, at dette er en selvfølge, men mange glemmer de enkle sandheder. Det sker, at kvinden bærer på det højeste niveau, og hun, undskyld, åndedrættet eller snavsede negle. Tænder skal løses alvorligt, hvis blot fordi det smil pryder enhver person. Under professionel rengøring procedure kan gøres simpelthen fantastisk smil. Og om neglene velplejet pige Jeg vil aldrig glemme. Det betyder ikke, at de altid er malet og Naroscheny. Nok af deres naturlige negle, men det er vigtigt, at de er rene, samme længde, podtochennaya blidt neglefil. Og ingen halv slezshego lak ...

Den hud og hår - et separat spørgsmål. Tøj kan gøre meget, kosmetik - mange skjulte, men hvis den frisure minder om kost, og hans ansigt var plettet med acne og pletter på dem, den skønhedsdronning til at blive vanskelig. Velplejet pige skille sig ud fra mængden i første omgang ikke er dyrt lag af pulver, og ren person. Du kan argumentere for, at tilstanden af huden på alle forskellige, nogen er heldig, nogle gør ikke. Ja, det er. Men dette betyder ikke, at intet kan gøres. Det er kun vigtigt ikke at fokusere på reklame, der tjener mest ubrugelige værktøjer. Køb lotion, tonics og andre apoteker, at besøge lægen, gå til kosmetolog ... Acne kan helbredes med enhver hud tilstand.

Til behandling af håret, da der er mange metoder, såsom folkemusik, og sundhed og skønhed. Der er bestemte vitaminer, der kan købes på ethvert apotek. For sundheden for hår og negle kræver ikke blot calcium, men også silicium - holder det i tankerne. Hvis du observerer alle de ovennævnte kun, selv ikke en smuk pige virker mest overbevisende.

yderligere nuancer

Tøj spiller en vigtig rolle i udseendet af en kvinde uanset alder. Og det vigtigste kriterium er ikke mode. Det vigtigste - at, som en ting "sidde", og hvordan det er ren og strøget. At holde disse to ting, kan du se dine bedste venner rige.

Hertil kommer, meget god, hvis hun følger figuren. Bemærk: Det kan være komplet, men slank, og kan være tynd, men med en helt grimme tal. For at se godt ud, begynder at gå til gymnastik mindst 2 gange om ugen. Efter en sports stil for kvinder er også et vigtigt punkt i spørgsmålet om grooming.

I fremtiden begynder dygtigt bruge cremer, men effektiv. Lær at gøre makeup, er opmærksomme på frisure. Og snart vil du slutte sig til rækken af de mest velplejede piger!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.