Kunst og underholdningBilledkunst

Den største næse i verden, der er så heldige at eje det?

Næse - er en meget vigtig organ i den menneskelige krop. Det er takket være ham, at vi er i stand til at trække vejret, for at fange og skelne forskellige dufte. Desuden er han en af de vigtigste komponenter i form - næsen er i stand til radikalt at ændre det overordnede indtryk af personens udseende.

Det er grunden til næsten alle unge mennesker er meget bekymrede over dens størrelse og form, og mange meget utilfredse med disse parametre. Nogen egen næse synes for lille, og nogen - lige stor; nogen, han synes alt for irettesættelse og nogen vil klage over, at hans næse kurve ... Men hvad er særligt bemærkelsesværdigt - en person, der er faktisk den største næse i verden, ikke føler nogen komplekser omkring det. Det samme kan siges om hans "kolleger i ulykke," fra en fjern fortid: ingen er skammer sig over hans fysiologi, tværtimod, hendes værdighed og gjort til genstand for venlige vittigheder og sjove historier.

De fleste store næse i verden: billedet vil ikke forlade dig ligeglade

Ved omtale af lange næser , de fleste mennesker, selvfølgelig, husk Pinocchio (eller Pinocchio). Ifølge mange, denne personas havde den mest bemærkelsesværdige lugteorganet af alle mulige (han og den fabelagtige helt!), Men fordi overgå ham på dette område, ikke til nogen. Den store fejl! Så vidt nok til den moderne mand af det attende århundrede, der boede en tysk herre - en herre ved fødslen - og hans navn var Gustav von Alba. Hans len var byen Bremen. Han havde en rigtig stor næse, hvilke fotos til denne dag påvirker mennesker over hele verden.

Af den måde, Gustav aldrig skamme sig over sine funktioner. Tværtimod - han er stolt af det. På grund af det faktum, at han var den største næse i verden, havde han ikke brug for masker til maskerader, og børnene virkelig elskede ham for hans blide humor og en masse sjove vittigheder og opfundet historier. Og voksne kammerater beundrede Gustav for sin mildhed og evne til at le ad sig selv.

Og til dato, den største næse i verden fra en tyrkisk statsborger ved navn Mehmet Ozyurek. Men indtil den legendariske baggrund Albaha ham væk - hans næse når kun 88 millimeter i længden. En anden ting er, at det hele tiden vokser, og med tiden kan stige med et par centimeter. Mehmed nu lidt mere end tres år, men fordi han har en chance for at slå sin egen rekord!

Meget interessant og grunden Mr. Ozyureka ind i Guinness Rekordbog. Det viser sig, at størrelsen af hans næse, er han forpligtet til én ekstremt sjældne sygdomme - rhinophyma. Under hans hud af lugteorganet er konstant stigende.

Af den måde, ifølge nogle (selvom stadig uprøvede) data, Mehmet kan snart sige farvel til sin titel: den største næse i verden, viser det sig, hører ikke til ham, men pakistanske Fayzan Agha kaldes. Han overhaler Ozyureka næsten fire centimeter!

Tyskland er ikke det første årti af drømme til at komme i Guinness Book of Records og derefter hvert femte år arrangerer en særlig konkurrence, som er åben for alle indehavere af alt for store næser. For ikke så længe siden, den vandt manden og kvinden, længden af de olfaktoriske organer, hvoraf er henholdsvis lig med 127 og 102 millimeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.