Sport og FitnessFodbold

Russisk målmand Sergey Revyakin

Sergey Revyakin - en russisk fodboldspiller, som er langt ikke et kontraktforhold med en hvilken som helst klub. Mens han var på samme tid, han var kun 21 år gammel. Sergey Revyakin taler på målmand position.

Tidlig karriere

Sergey Revyakin blev født April 2, 1995 i Kronstadt i Rusland. Allerede ti år begyndte han at spille fodbold på sportsskole "Change", hvor han spillede som en angriber. Men i 2003 var der en konflikt mellem de unge spillere og trænere, fordi der Sergey måtte forlade skolen.

Men han gjorde ikke fortvivle - lige efter han var visning i Moskva "CSKA", akademiet, der har vedtaget den. Der er det anset for et stort talent. Derfor, i en alder af 16 år, han ikke blot spillede for ungdomsholdet af klubben af forskellige aldersgrupper, men omfatter også anvendelsen af det centrale team. Han tilbragte selv to kampe i mesterskabet i Rusland, men så ikke længere ud på marken.

Periodisk det indgår i ansøgningen, han sad på bænken, men det er om det. I sidste ende, da hans kontrakt med klubben sluttede i sommeren 2015, 20-årige Sergei Revyakin tog beslutningen om ikke at forny den, og finde et nyt hold.

Overgangen til den "Torpedo"

På "Torpedo" fra Armavir Revyakin indgik kortfristet kontrakt. Den blev designet netop til seks måneder, dog, og i løbet af denne tid den unge målmand var ude af stand til at komme ind i basen.

Sergey Revyakin, fodboldspiller, som for fire år siden blev betragtet som et stort talent, spillede for "Torpedo" i alle fem spil, conceding otte mål. Selvfølgelig var det langt fra dette tal, som havde håbet på at fodbold.

Klubben var også ikke tilfreds med min rookie, så kontrakten ikke forny den. Og så Sergei Revyakin, fodbold, fotos af som tidligere var i alle russiske sport publikationer, fortsatte med at falde.

Denne gang var han i stand til at underskrive en kontrakt kun med klubben fra en lavere division "Domodedovo". Men selv dette sted var kortvarig, og blev beregnet frem til sommeren 2016.

At spille i "Domodedovo"

Sergey Revyakin - målmanden, som ikke var i stand til at få nok kamp praksis i nogen af klubberne. Først var der "CSKA", hvor han var meget ung og kommet på banen bare to gange. Han flyttede derefter til "Torpedo", som igen viste sig på banen kun fem gange.

Og så, da han var i "Domodedovo", var han i stand til at spille kun ti kampe. I dette tilfælde, hvor han savnede så mange som 24 mål, så den nye klub ikke forlænge hans kontrakt.

I overensstemmelse hermed i sommeren 2016 Revyakin mistede sit job, men var ude af stand til at finde en ny klub, så han blev en fri agent. Som februar 2017 var han ude af stand til at underskrive en kontrakt med nogen af de eksisterende klubber.

Forestillinger for landsholdet

Men glem ikke, at den oprindelige Revyakin betragtes som en stor talent - på Academy of Moscow "CSKA" det havde store forhåbninger. Derfor holdet han var forårsaget - i hvert fald i de unge.

I november 2010, Sergei var i anvendelsen af ungdomsholdet af Rusland i aldersgruppen op til 16 år. Der tilbragte han fem kampe, og derefter et år senere blev kaldt op til 17 år. Der spillede han yderligere tre kampe, og i foråret 2013 var på landsholdet under 18 år. Efter at have spillet en rolle i hendes kun én kamp, Revyakin flyttede holdet op til 19 år - han ramte tilbuddet, men dukkede ikke op på banen endnu en gang.

Desuden blev han ikke kaldt for en enkelt kamp, det vil sige, han havde ikke engang dukket op på bænken. I betragtning af, at det var allerede i 2013, er dette ikke overraskende - efter 2011 Revyakin ikke længere ses som et stort talent, så han kan være glad for, at han stadig indkaldt til ungdomshold i forskellige aldersgrupper i to år.

Hvad bliver det næste?

Hvad sker der med den unge spillers næste? Nu er hans vigtigste opgave - at fokusere på individuel træning og forsøge at tage i visninger af forskellige fodboldklubber. Stadig spille praksis er afgørende for enhver spiller. Så Revyakin har brug for at underskrive en kontrakt denne sommer for at begynde at spille på en regelmæssig basis, selv på det laveste niveau.

Når en spiller er efterladt uden en kontrakt om tusmørke af en karriere - dette er normalt, men når det sker ved indgangen - det er betyder ikke noget godt.

Nu alt er i hænderne på Sergei, og han kan stadig bringe sin karriere til et anstændigt niveau.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.