TravelingRejsetips

Portugisisk - Brasiliens officielle sprog. Og ikke kun

En tidligere portugisisk koloni, som optager næsten halvdelen af Sydamerika, Brasilien - det største land i Latinamerika, ikke kun i størrelse, men også i befolkningen. Det er hjemsted for mere end 200 millioner. Man. Landet er en tidligere portugisisk koloni, opnåede uafhængighed i 1822, bliver den første brasilianske imperium, og senere - en republik. Og fordi det officielle sprog i Brasilien, selvfølgelig, portugisisk. I øvrigt, det er det eneste land i Sydamerika og en af de få lande i verden, der har status som en stat sprog portugisisk.

Det var med det portugisiske sprog binde en af de mest populære versioner af oprindelsen af navnet på det sydamerikanske land. Det menes, at Brasilien begyndte at kalde Brasilien fra bag et træ sorter, der dyrkes på kysten, træ af, hvor store mængder blev eksporteret til Europa og den portugisiske såkaldte "træ brasilien" fra det portugisiske "brasa" (Gløder, varme).

Den nærmeste slægtning til det portugisiske sprog er spansk, som tales i nabolandene Brasilien. Og fordi at eje et af disse sprog, er det muligt at forstå, hvad der er på spil. Men det officielle sprog i Brasilien og den ene talte i sine tidligere metropol - er ikke helt det samme. Brasilianske mindre gutturale end den indfødte portugisisk. Eksisterende forskelle i udtalen af de samme tegn til tider skabe visse vanskeligheder med at forstå ikke kun for dem, der taler, synes det, på en og samme sprog, men også for professionelle oversættere. Især det drejer sig om oversættelse af egennavne og stednavne, for ikke at nævne en lang række ord og sætninger, der anvendes kun i Brasilien. Hertil kommer, Brasiliens sprog har to dialekter - nordlige og sydlige.

Det skal bemærkes, at Brasilien, det officielle sprog er portugisisk, i virkeligheden er en flersproget tilstand. I øjeblikket i landet taler 175 sprog - både indvandrer og Aboriginal. Siden før ankomsten af portugiserne i landet levede indianerne i landet er meget udbredt indiske sprog. I den brasilianske stat Amazonas, lokale sprog Nheengatu sprog selv anerkendt som det andet officielle. Europæisk sprog er mest udbredt i høj grad ændret tysk og slavisk - ukrainsk og russisk. Asiatiske indvandrere, der bor inden for deres distrikter, kommunikere på deres modersmål (primært kinesisk). Antal taler andre sprog ikke overstiger 1%, og derfor i pressen, på tv, i kontorarbejde mv kun det officielle sprog i Brasilien - portugisisk.

i sommeren 2 014, i Brasilien vil være vært for næste VM og i 2016 Rio de Janeiro vil være vært for sommer-OL. Dette vil øge tilstrømningen af turister i landet, som naturligvis vil have en eller anden måde at kommunikere med den lokale befolkning. Selvfølgelig, når du besøger Brasilien, kan du finde folk, mere eller mindre taler engelsk. Dybest set er det turistindustrien arbejdere, unge og folk med en videregående uddannelse. Men flertallet af befolkningen er kendt for det officielle sprog i Brasilien, men fordi indsamlingen i det sydamerikanske land, bør lære et par sætninger på portugisisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.