Intellektuelle udviklingAstrologi

Vector ring - en gave eller en forbandelse?

Astrologi - gammel viden til at hjælpe folk med at opbygge deres liv og relationer. En af begreberne astrologi - vektor ring - har en enorm indflydelse på ægteskabet. Vector ægteskab - er, når to repræsentanter for den østlige horoskop indgå i et forhold ganske kompliceret. Kort sagt, forholdet i et par bygget af den type "master - tjener".

Hvordan er den vektor ringen?

Østlige Astrologi opdeler folk af flere års fødsel: de år af Rotte, Hest, Boar, Drage, Kat, Rooster, Hund, OX, Tiger, Ged, Snake, Abe. Efter i denne kæde, kan vi afgøre, hvilke af repræsentanter kan gøre en vektor par. Så en til venstre - "boss", og til højre -. "Servant" Det er i et forhold med en kat Drage vil være "master", og i sine forbindelser med Kaban - "tjener". Vektor ring har en indvirkning på begge parter, uanset om de kender til det og tror. Det er forbundet med sådanne fagforeninger? For det første sådanne forhold har en højere grad af følelsesmæssig, som kræver store energi input. For det andet, på den del af parforhold kan ligne kæmper elementer. For det tredje, modstå ringen intuition, logik og partnere vil ikke være i stand til. For det fjerde partnerne er særligt sårbare over vektor ægteskaber. For det femte er der fordele, såsom partnere til hurtigt at etablere kontakt, varm lidenskab, en komplet følelse af komfort, åndelig forståelse og intellektuel harmoni.

Vektor Ring: astrologi giver fingerpeg

Hvad skal man gøre, hvis dit forhold udgør en vektor ring? Først og fremmest ikke gå i panik og forsøger at forstå alle sikkert. Husk, at ingen andre ægtefæller ikke giver sådan en levende og varieret følelser for hinanden. Selvfølgelig kan faldgruberne ikke undgås - en af partnerne vil altid føle et særligt forhold fra den anden, men at vide om det, kan den følelse styres og ledes. Vektor ring kan fremprovokere en masse konflikt, som krænker den partner, men igen: advaret - og skimmelsvamp. På den forkerte magtbalance "tjener" kan snart blive forringet, tvinger "ejeren" eller kramme dem, enten bogstaveligt tørre hendes fødder. Hertil kommer, at partnere er i stand til at fordybe sig i, hvad der sker mellem hinanden og miste kontakten med den virkelige verden.

Vektor Ring: Kompatibilitet horoskop til at hjælpe dig

Hvad hvis du har stadig vovet sig ind en sådan alliance? Det bør erindres, at den "tjener" for at opbygge relationer svært - han risikerer at miste sin identitet i nærheden af "boss", hvis han ikke vil støtte og vejlede din partner. "Servant", til gengæld skal lære at træffe de rigtige konklusioner fra hvad der sker i foreningen - det vil ikke miste din indre "I", men at skabe det, baseret på partneren. Til relationer glødede og risikerede kollaps, skal partnerne have en pause fra hinanden så ofte som muligt. Så en storm af følelser mellem dem vil have tid til at stilne af, og de - for at gå glip af hinanden. God hjælp vil være klassisk astrologi, som gør det muligt at foretage en detaljeret horoskop kompatibilitet. Kig efter fælles fodslag - ser ikke for hvad der adskiller dig. Og være glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.