Hjem og familieHelligdage

Når den internationale dag for øl?

Hvis du pludselig lyst til at vide, hvornår øl er værd at bemærke, dag, risikerer du en lille viklet ind i datoer. Øl - en af de ældste drikkevarer. Antallet af hans opskrifter i tusindvis, og antallet af fans - millioner. Alt dette førte til, at folk i stigende grad hylde dette produkt, arrangere i hans ære og til ære for den mester, som producerede skummende drik, forskellige festivaler og messer. De kalendere i mange lande vil du finde datoen markeret som de officielle ølelskere helligdage. For eksempel i Island vil det være begyndelsen af marts, måned, og i Rusland - den anden lørdag i juni måned. I denne artikel forsøger vi at finde ud af, hvad der er den internationale dag for øl, hvornår og med hvem det skal bemærkes, og at den har brug for.

Hvad er øl?

Øl angår læskedrikke, som opnås ved gæring af malt med ølgær og tilsætning hop. Denne drink er udbredt i mange lande. Han har en særlig smag og aroma, som gør brug af et stort antal opskrifter.

Lidt historie

For første gang øl nævnes i oldtiden. I det gamle Egypten blev det brygget hjælp malt og krydderier. Der var ingen humle, og denne drik blev betragtet som en daglig og bindende i kosten. Kinesisk øl er brygget ved hjælp af ris, og indere - fra majs. I Rusland blev det første anlæg til produktion af øl grundlagt i St. Petersborg i 1975.

International Beer Day. Når mærket?

Denne ferie er givet til os fra Island. Det var i vikingetiden land vedtaget en ny lov, som officielt tilladt at anvende stærk øl i den første dag i foråret 1989. Det var slutningen på en æra af ædruelighed, som varede femoghalvfjerds år. Feast Beer Day i Island sig i en særdeles kaotiske. Hovedpersonerne i fejringen - normalt studerende. Udover sjov i pubber, samt vinsmagning festivaler afholdes forskellige kulturelle arrangementer. Det er som regel, sport og alle mulige teaterforestillinger. Generelt er det en ferie for hele familien.

International Beer Day i august

Hvordan kan pludselig denne ferie, som fejres den første dag i foråret, pludselig dukkede op i august? Disse ændringer fandt sted i 2007 i USA, og gjorde deres Dzhess Avshalomov. Denne mand ejede en lille bar, og tænke over, hvordan man kan tiltrække flere kunder, besluttede at opfinde en ferie. Valg af den mest afsidesliggende af alle de store Højtidsdag, og begivenhederne i de stater i løbet af sommeren meget, Jess erklærede det en dag med øl. Det var den første fredag i måneden i det sidste år. I 2007 var det femte nummer. Folk i hobetal gik til linjen for at hylde din favorit drink. Og alle var tilfredse. Øl elskere har en ny ferie - Dag for øl og bar ejere - enorme overskud, selv hvis du gør rabatter for produkter.

Efter et par år, har denne festival forvandlet til en anden internationale dag for øl. I første omgang er det markerede femtedel af August, men snart for nemheds skyld i mange lande (og der er mere end halvtreds) begyndte at fejre den første fredag i august.

Hvilke mål den internationale dag for øl?

De vigtigste mål for denne begivenhed er primært tre. Det første mål - det er foreningen af alle nationer under ét banner - banner øl. Den anden - et møde gamle venner over en drink. Og endelig det sidste mål - fejring af øl industri arbejdstagere. Det er også et af de vigtigste mål for denne fest i mange lande anses det sultaterne af test som mange sorter af denne elskede drik.

ferie traditioner

Feast Day øl, når skummende drik flød floden, og danse ødelagde mere end et par sko, deres tradition var i det gamle Island. Det var en stor fest, rose drikken, der ikke kunne gå ubemærket hen i andre lande. Fra nu af, i mange lande, ikke kun hædret øl selv, men også at rose de mestre, der skaber og distribuerer det blandt folket. Hvert land og endda enkelte byer lave nogle egne særlige traditioner. Alligevel er der en række traditioner, der forbliver uændrede fra generation til generation.

Første Tradition siger, at denne dag helt sikkert bliver nødt til at indsamle alle de venner, kolleger eller familiemedlemmer i de institutioner, hvor du vil være i stand til at levere en stor mængde øl.

Dette indebærer følgende tradition - den anden. På denne dag, skal du drikke så meget øl som kunne rumme kroppen. Og klassen må da forbløffe smag.

Den tredje obligatoriske tradition indebærer en række spil og konkurrencer. Traditionelt anses en omgang øl pong. Langs bordet kastet en speciel bold, som nødvendigvis må falde ned i beholderen fyldt med øl og placeret på den modsatte side. Og hvis du er heldig at komme til denne dag i England, vil du blive bedt om at tage den race, hvis længde er fem miles. Men denne vanskelige løb. På kapløbet placeret fjorten pubber. Passing hver af disse pubber, du bare nødt til at drikke alle de øl glas.

Sådan fejre ferien?

Vandreture med venner i en række forskellige drikke virksomheder, som er organiseret fra år til år i Dag øl er helt sikkert godt, men risikoen for at kede sig hurtigt. Efter alt, alle ønsker at fejre, så indtrykket af ham var nok til hele året. Det er derfor nødvendigt en ansvarlig tilgang til at tænke på det ferieprogram sted og.

En af de interessante muligheder - besøg på fabrikken, producerer øl, som omfatter en smagning af forskellige sorter af drikken. Denne service er til, kan være et gebyr til rådighed for dig på næsten alle bryggeri. Som en generel regel, producenten er interesseret i sådanne aktiviteter. Fordi det giver ham ekstra omtale, og helt gratis.

Den anden version af ferien - forlader det hele på karakteren af virksomheden. Hvad kunne være bedre end øl snacks, kogte over en lejrbål? Og da du ikke er begrænset af væggene, kan du organisere en masse spil og konkurrencer. For eksempel gætte øl at smage bind for øjnene.

Tilbring en dag med sjov øl. Denne skummende drik bør altid være kongen fest. Og selv hvis du ikke drikker alkohol, der er ingen grund til at gå glip af det sjove. Der er masser af ikke-alkoholiske sorter, der tillader og have det sjovt nok, og så at sige, for at redde ansigt.

Hvad skal give gaver?

At vælge en gave til den person i øl festival, fastlægge først, hvordan relaterer til øllet. Og selvfølgelig, så glem ikke, at en gave skal have et forhold til en øl eller øl industrien.

Hvis du planlægger at præsentere en gave til den person, der arbejder i branchen, gøre dig opmærksom på de morsomme keramiske Brewers, smukt dekorerede taksigelse vers. Fit og hjem bryggeri. Og for messen halvdel af menneskeheden kan samle smuk buket hvede, blomster af humle og malt. Også egnet kage eller kager, foretaget på en hensigtsmæssig stil. For eksempel i form af en øl tønde.

Med professionelle forstået. Lad os nu tale om de amatører. I dette tilfælde er det meget mere forskelligartet. Det kan bare være en flaske af god øl, måske forfatterens henrettelse, sæt af forskellige sorter med en buket tørret fisk, t-shirts eller kasketter prydet med øl skilte. Original gave vil være regninger til at holde en registrering af beruset flasker om året. Må ikke miste relevans som en service certifikat i nogle pubber.

dag brygger

Den anden lørdag i juni - er den officielle faglige ferie af arbejdstagere i øl industrien. I Rusland, denne dag var en ferie status ved præsidentielt dekret i 2003. På denne dag folk bruger gamle øl gør opskrifter, og anvende helt nye metoder. Generelt er hovedformålet med denne begivenhed er at øge myndighed i den russiske producent, samt tiltrække sig opmærksomhed fra nye kunder. I industrier, der afsættes til oprettelsen af alle dine favorit drink, tilbringer alle former for konkurrencer, arrangementer og præsentation af priser for visse ydelser.

I denne artikel, vi kiggede på, hvad slags international festival - Øl Dag når at fejre det, hvordan at tilbringe tid med maksimal fornøjelse for dig selv og andre, med nogle historier relateret til dets oprindelse, samt afgøre det vigtigste spørgsmål - hvornår og hvorfor du har brug for at fejre denne ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.