ForretningIndustri

Kirov (Putilov) Plant: historie, produkter

Grundlaget for den fremtidige flagskib af den indenlandske stålindustri udstyr Kronstadt jernstøberiet overført til St. Petersborg i begyndelsen XΙX århundrede på foranledning af kejser Paul v.

Kirov (Putilov) fabrikken. Historie dannelse

Det første produkt dannet i 1801, virksomheden begyndte at kaste jernkerne til brug for hæren artilleri og flåde. Det vigtigste fortjeneste af det udnævnt til direktør for den statsejede fabrikker skotte Charlza Gaskoyna var indførelsen og udviklingen af nye casting teknologier. produktion af arkitektoniske kunst produkter lavet af støbejern blev udnyttet i det første årti af drift, lancerede produktion af soldaternes rifler, vægte og skalaer, lamper, knapper.

I 1812, når anlægget ingeniørafdelingen blev skabt, og i opbygningen af sten workshops begyndt at fremstille dampmaskiner, maskiner, værktøjsmaskiner til deres egne behov og udvikle industrien i det russiske imperium. Stor skade på anlægget blev forårsaget af oversvømmelser i 1824 og dræbte 152 mennesker, ødelagt, oversvømmede og bragt i forfald udstyr og anlæg.

Ingeniør og iværksætter

I løbet af de næste fyrre år støberi i St. Petersborg har ændret flere ejere, og selv en stor offentlig orden i 1844 om levering af skinner ikke redde virksomheden fra konkurs.

I 1868 anlægget blev købt af Nikolai Ivanovich Putilov, der formåede at slå den over 12 år i den avancerede yderst rentabel diversificeret virksomhed. Bare et år senere, den Putilov fabrikken produceret mere end 80 tons skinne rullet på dagen, kvalitet, overlegne britiske produkter og mestrer produktionen af Bessemer stål. I 1872, med dannelsen af den "Samfundet Putilov Works" og lanceringen af stål-rullende værksted vifte af virksomhedens produkter supplerer brokonstruktioner, vogne og lokomotiver.

Efter døden af Nikolai Ivanovich 1880 tilhængere udført sit mangeårige drøm - at forbinde Putilov fabrikken Hav Kanal med Kronstadt, sikre passagen af skibe, ikke blot for forsendelsen af produkter af planten og levering af råvarer, men også for at opfylde behovene hos alle i St. Petersborg. Det er i Putilov lagde grunden til uddannelse af fabrikkens personale, begyndte udviklingen af den sociale infrastruktur i virksomheden.

Ved solnedgang Empire

I begyndelsen af XX århundrede Putilov fabrikken blev den ubestridte leder blandt de indenlandske metallurgiske og maskine-bygning virksomheder og en af de største i Europa. Statsansatte oversteg 12,4 tusind. Folk. På de lagre, der er oprettet på fabrikken første krigsskibe blev fastlagt: første, destroyere, og derefter - krydsere og destroyere. Blandt de unikke produkter fra den tid - flåden destroyer "Novik", hurtig-fyring felt pistol, verdens første anti-fly pistol Lander-system, flydende 100-ton kran transporterer arbejdsbyrden i nutiden.

Et nyt strategisk niveau inden for rammerne af projektet "russiske Krupp" bragt Putilov fabrikken navnebror af den berømte ejer - AI Putilov, indgår i sammensætningen af bestyrelsen i 1910 og har investeret i virksomheden i mere end 30 millioner rubler. (På bekostning af alle faciliteter 19 millioner RBL.). Månedlig produktion af artilleri er blevet mere end femdoblet. For mange elementer produceret af fabrikken har været et monopol, der garanterede ejerne af enorme overskud. Men den revolutionære bevægelse fejede, landet har gjort sine egne justeringer.

Den sovjetiske periode

Putilov fabrik i Petrograd på tærsklen til 1917 revolutionen, havde i staten på omkring 35 tusind. Arbejdere. Det var masseaktion af de ansatte var begyndelsen på revolutionen i februar. Ved udgangen af året var selskabet nationaliserede og efterfølgende omdøbt til "Røde Putilovets", og i 1934 blev det opkaldt efter S. M. Kirova. For branchen af de unge sovjetrepublik fabriksproducerede metalprodukter, rullende materiel, udstyr til hydroelektriske kraftværker, traktorer, biler serie R-1. I 1939 blev verdens første linje blev lanceret til produktion af tunge kampvogne.

Under den store patriotiske krig af personalet i anlægget blev evakueret til Chelyabinsk. Forblev i belejrede Leningrad butik næsten i forreste linje fortsatte produktion og regenerativ reparation af kampvogne og pansrede køretøjer.

I slutningen af krigen fabrikken tilbygges på serieproduktion af militært udstyr, udstyr til energi og den nukleare industri, traktorer "Kirovets".

Den nuværende situation

I 1992 skabte JSC "Kirov Plant". Alvorlige socioøkonomiske forhold har tvunget topchefernes igen koncentrere produktionen, samtidig indføre konkurrencedygtige teknologier. Blandt de vigtigste produkter i anlægget - pansrede køretøjer ( "Onega", "Ladoga", "Combat"), vejbygning og særligt udstyr til opførelse, olie- og gasindustrien. Traktor "Kirovets" i efterspørgslen, ikke kun i hjemmemarkedet, men også aktivt eksporteres til 14 lande.

Kirov gearet turbiner og andet el-udstyr installeret i mange atomubåde, isbrydere, flåde- og handelsskibe.

fremtidsudsigter

I den enstemmige udtalelse fra eksperter og analytikere, Kirov fabrikken - en af drivkræfterne bag udviklingen af den indenlandske teknik. Blandt de umiddelbare strategiske mål for de virksomhedsledere navnlig afsætte en gradvis tilbagetrækning fra den samlede driftstid smuldrende udstyr og teknisk opgradering af grundlæggende infrastruktur, forbedring af arbejdets tilrettelæggelse og faglig uddannelse af personale fond, søgen og udvikling af nye forretningsområder. At alsidighed (som en del af samfundet -. Mere end 30 datterselskaber med en stab på omkring 6 tusind ansatte) vil gøre det muligt at holde sig oven vande i vanskelige økonomiske vilkår. Kig lovende byggeprojekter på kysten af en stor containerterminal af planten, der giver fortøjninger party fartøjer bunkring.

Det er håbet, at en afbalanceret og kompetent politik bestyrelsen vil returnere den tidligere storhed Kirov (Putilov) fabrikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.