Kunst og underholdningMusik

Kort biografi Miti Fomina

Mitya Fomin - den berømte russiske sangskriver, tv-oplæser, producer og sanger. Multipel vinder af "Song of the Year" og prisen "Golden Gramophone". var forsanger i "Hi-Fi" om 11 år. I denne artikel vil du blive præsenteret en kort biografi Miti Fomina. Lad os komme i gang.

Familie og uddannelse

Mitya Fomin (biografi, er personlige liv beskrevet nedenfor) blev født i 1974 i Novosibirsk. Mor arbejdede som en fremtidig sanger af patentet ingeniør, og hans far arbejdede for en adjunkt ved Institut for Kommunikation. Siden barndommen, blev drengen tiltrukket skuespillerens færdighed: han kunne lide at synge i pop optegnelser og repræsenterer kunstnerne. Mitja søster er også interesseret i musik og efter skole besluttede at gå ind i vinterhaven. Fomin også planer om at gælde for medicinsk skole. Dette blev gjort lettere af, at Mitja dengang aktivt engageret i papegøjer og planlagt til at blive en dyrlæge. Men det var landbrugets erhverv, og nogen var ikke engageret. Derfor moderen sagde: "Hvis du ønsker at behandle, kom lære fra lægen."

Flytning til udlandet

Hvis den unge mand gik på denne måde, nu foran os, det ville være Miti Fomina biografi som læge, ikke en kunstner. Men det skete ikke. Umiddelbart efter indtastning, tog han et sabbatår og gik i udlandet på opfordring af venner. Først Mitja opholdt sig i England, og derefter i De Forenede Stater. I Amerika, underviste han aktivt sprog og sort arbejde. Derefter fremtiden sanger og begyndte at komponere musik samt mødtes med den musikteater.

afkast

Et år senere, Mitya Fomin, biografi, er personlige liv kendt af alle sine fans, vendte han tilbage til Rusland. Han fortsatte med at studere, men det er klart forstået, at lægen - det var ikke hans kald. Og nu, på tærsklen til statslige undersøgelser, Mitja pludselig gik til Moskva for at komme ind i teatralske institution. den unge mands familie reagerede på denne handling med forståelse. Har gjort gældende dokumenter flere universiteter, Mitja gik til Novosibirsk modtog "crust", og lægen kom tilbage. Han formåede at komme ind på Filminstituttet på de konkurrencemæssige 70 mennesker på plads. Ved en tilfældighed mødte Fomin i Moskva den gamle venner - Paul Esenina og Erik Chanturia. Den første var en komponist, og den anden - en producent. De ledte efter en forsanger i et nyt projekt.

"Hi-Fi" gruppe

Vi kan sige, at der i 1998 - denne gang, når den kreative biografi Miti Fomina. Han blev frontmand i den "Hi-Fi". Debutalbummet "First Contact" hurtigt gjort populær hold. Vellykket karriere start og lange turnéer tvunget Mitja forlade VGIK. I gruppen arbejdede han i næsten 11 år. I løbet af denne tid, det kom ud fire albums, og der er sådanne hits som "Dumme mennesker" "Vi elskede" "The Crow", "Det syvende Petal" og andre. I slutningen af 2008, kunstneren har besluttet at starte en solokarriere. Og når kontrakten med "Hi-Fi" gruppen er udløbet, har sangeren ikke forny det.

Solo karriere

Efter sammenbruddet af Mitya Fomin gruppe, biografi, hvis kone og andre oplysninger om livet af kunstneren jævnligt diskuteret i medierne, begyndte jeg at danne en ny kreativt team. Sideløbende har han turneret, indspillet sange, og var på udkig efter en producent. I marts 2009 Fomin underskrevet en kontrakt med Maksimom Fadeevym. Af alle de sange, han valgte Miti "to lander", og sendt i rotation på "russisk radio". Og umiddelbart efter premieren på den unge instruktør Eugene Kuritsyn skudt klip. Video kom på toppen af diagrammet kanal "EmTiVi". Seks måneder senere, Fadeyev og Fomin besluttet at ophøre samarbejdet. Mitja gjorde ikke fortvivle og fungerede perfekt uden en producent. Som et resultat, Fomin i sommeren 2010 udgav sit debutalbum "Så det vil være." Anmeldelser fra kritikere var blandet. De fleste har hørt i de sange af albummet fortsatte traditioner "Hi-Fi".

Den anden soloalbum

I slutningen af 2010, sanger Mitya Fomin, hvis biografi blev præsenteret i denne artikel, fjernet klippet til sangen "Perezimuem". Han gjorde det til støtte for sin anden soloalbum "Impudent engel." I marts 2011 indspillede sangeren en sang med bandet "Pet Shop Boys" under navnet "City Lights". 27 uger hun havde føringen hitlisterne og modtog prisen "Golden Gramophone". Klip til sangen, filmet i Cuba, og i St. Petersborg. I sommeren 2011, sammen med Fomin Christina Orsoy medvirkede i videoen til sangen "Du skal ikke være en attrap." Skyderiet fandt sted i Hong Kong og Moskva. Mitja ikke direkte sin egen, og hyrede et team af professionelle ledet af Marat Adelshin. Ifølge sangeren, denne video var den dyreste af sin karriere. "God Song" single blev udgivet i april 2012. Deltagelse i nedskydningen af videoen til denne sang deltog igen Kristina Orsa. I øjeblikket sangeren arbejder på en tredje album. Sammen med DJ Kirill Clash, har han indspillet en enkelt for ham kaldt "Home".

Personlige liv

Kort sagt, det var det hele biografi Miti Fomina. Det er fortsat at fortælle om det personlige liv af sangeren. På trods af hans alder Fomina (han er nu i '41), er det fortsat uafklaret. Selv om han sagde Mitja, som ikke lider af bachelor status. Med jævne mellemrum har han en affære med pigerne, men ingen af dem har endnu ikke formået at holde kunstneren. For nylig i pressen sagde om brylluppet Fomina med Katya Gordon. Men det var en anden ænder. Faktisk, de er bare venner. I øjeblikket sangerens kone der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.