SundhedMedicin

Sådan helbredelse en kold på hans læbe? Nogle praktiske råd.

De, der mindst en gang føler en ubehagelig tilstand, der dukker op på læben af en kold, er det meget velkendt, det er besværligt og smertefuldt. Årsagen til denne sygdom er mikroskopiske organismer - herpesvirus, der lever intracellulært og følte, når immunsystemet begynder at svække. Sådan helbredelse en kold på hans læbe? Alle bør vide bærer af herpes virus, som på ethvert uventet øjeblik af infektion kan aktivere og demonstrere meget hårdtslående billede.

Først og fremmest, at patienten, der ofte forekommer herpes, skal du styrke dit eget immunsystem. For at gøre dette, til efterår-vinter periode og foråret bruge så mange forskellige vitaminer kan der indeholdes i grøntsager, frugter og bær. Ud over de naturlige vitaminer, er det ønskeligt at oprette forbindelse til din kost kosttilskud og vitamin komplekser. Herpes ofte provokere følelsesmæssig overbelastning og stress. Selvfølgelig er det umuligt på forhånd at forudsige på forhånd, hvor og hvornår det venter på en stressende situation, men det kan være lettere at lære at forholde sig til nogle ting. For den følelsesmæssige sfære er det meget vigtigt at god og kvalitet hvile. Dette indebærer en god søvn, regelmæssig og tilstrækkelig næring for kroppen, revisionen af dårlige vaner.

Sådan helbredelse en kold på læben, når kun skitserer de første tegn på herpes? Normalt på dette tidspunkt patienten begynder at føle kløe, ubehag, svie i nogle områder af munden. I dette tilfælde, at den hurtigste måde at helbrede en forkølelse - en fedt spot læsioner antiviral creme eller salve. Nu er den mest populære middel mod herpes er "Zovirax". Det indeholder det aktive middel aciclovir, som har en udtalt anti-herpes-virkning. Vær sikker på at huske, at "Zovirax" findes i to versioner: til hud og øjne. Øjet Zovirax meget lille procentdel af basismaterialet, som ikke vil være nok for huden. Det blev skabt specielt til slimhinder, for ikke at påføre dem irritation.

Hvis herpes stadig dukkede op, så skal du ikke fortvivle, er det nødvendigt at fortsætte de vigtigste terapeutiske foranstaltninger. Selvfølgelig for at kurere forkølelse 1 dag lykkedes ikke, men det kan reducere den tid af hendes ophold i patientens mund betydeligt. Når smertefulde blærer vises, som regel brug for at smøre dem atsiklovirosoderzhaschimi agenter, antiseptiske opløsninger , og under alle omstændigheder ikke er et rip off ømme. Rive bobler nøgne eroderet overflade vil bløde og væsken, der var indeholdt i vesikler, vil infektionen spredes over overfladen af huden. Meget ofte, de sår, der er rip off under sygdom utålmodige patienter, lange blade grim hyperpigmentering efter sig selv. Sådan helbredelse en kold på læben, uden at beskadige boblerne? Sår bedre smøre Furacilinum, svag opløsning af kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) kan ætse dem lidt jod. Alt dette hjælper lidt tør og bobler til at hjælpe dem hurtigt blive til en skorpe. Det vigtigste er, når en patient anvender iod, skal det ske med ekstrem forsigtighed, ellers opnå, i stedet for tørring en kemisk forbrænding.

Sådan helbredelse en kold på alternative måder læbe? God herpes sår på selv fungerer brugen af aromatiske olier. Specielt effektiv i herpes gran olie. Det er foran reducerer mængden af bobler, hurtigt dannede en skorpe, der falder væk hurtigt, uden at efterlade ar og hyperpigmentering. Dette skyldes det faktum, at det indeholder en stor mængde garvning og bindemidler, tørrer elementer boble udslæt. Påvirkning af kold brændt papir, voks, som ofte anvendes i folkemedicinen, er blot subjektive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.