Nyheder og SamfundBerømtheder

Leyk Bell: fotos, filmografi, biografi, højde, vægt

I dagens verden, mange trygt påstå, at biografen - det er næsten den vigtigste del af livet. Argumentere med, at alle kan, men det vil ikke vidner om, at han har ret. Lad os tænke sammen, hvordan ville vores liv være, hvis vi ikke havde mulighed for at se en række tv-shows og film. Mange vil være enige med det faktum, at spillefilm ofte hjælpe os til at opleve svære øjeblikke i livet. I dette tilfælde, de alle ønsker kun at se de bedste film, der sidst ikke så meget. Nu finde en virkelig interessant tv-projekt, som har mindst en vis forstand, er det yderst vanskeligt. Hertil kommer, at nogle gange vælge en stor komedie for en griner og få positive følelser - bare utroligt opgave. Generelt mener vi ikke, om de dårlige, og diskutere i detaljer et velkendt skuespiller fra Amerika, der elsker at handle i thrillers, dramaer og komedier, sidstnævnte opnåede sin deltagelse er meget sjovt.

Lake klokke- populære skuespiller fra USA, der blev født den 24. marts., 1979 I løbet af sin stadig forholdsvis korte karriere har hun opnået stor succes, så nu vil vi tale i detaljer om hendes liv, diskutere filmografi samt et nærmere kig på nogle af filmiske værker, hvor hun var direkte involveret. Lad os starte nu!

biografi

Leyk Bell blev født i byen New York (USA). Hendes mor var elskerinde et selskab, der beskæftiger sig med udvikling af design, og information om arbejdet i hendes far endnu. Også værd at bemærke er, at mor til skuespillerinden oprindelse en Wasp, og hans far - en Jøde. I dette tilfælde er pigen selv trygt, at hun ikke er jødisk.

Til dato, skuespillerinden har en ældre bror og to stedsøstre. Som ung, hun studerede ved flere skoler: New York, St. Edwards School i Florida, samt en skole i staten Connecticut.

Personlige liv og karriere

Leyk Bell, højde, vægt, som er omtrent 173 centimeter og 58 kg, henholdsvis for øjeblikket er gift. Inden for 2 år, mødte hun en tatovør Scott Campbell, og 1. juni 2013 og de besluttede at indgå en formel ægteskab. Det skal bemærkes, at de unge har en datter sammen Novo, som er født i oktober 2014.

Som for en karriere i film, i dette tilfælde, er det værd at bemærke, at som barn skuespiller ikke selv kunne forestille sig, at dens aktiviteter i det valgte område vil være så nødvendigt for mennesker. Den første skydning Leyk Bell startede i 1994, og fra det øjeblik til 2017, hun deltog i de 82 filmprojekter.

filmografi

Blandt alle de film og tv-serier, hvor deltaget Leyk Bell (foto piger præsenteres i dette materiale), er det nødvendigt at afsætte præcis den allerførste film kaldet "Ambulance". For første gang på skærmene i denne serie udkom i 1994, og hans show blev afsluttet 15 år senere. Desuden skal det bemærkes, og sådanne projekter som "The Practice", "War uden regler", "Two Lives Gray Evans," "Boston Legal", "Surface", "Fury: Stranglers fra bakkerne", "Hendes Dead "" stolthed og ære "" Den hvirvelstrøm af løgne "" What Happens in Vegas "" Den ottende ændring: The Musical "" League "" Kompliceret "" Hvordan at få succes i Amerika "" Shrek forever After "" brændende palmer, "" No Strings Attached "" Den lille snigmorder "" god gamle gammeldags orgie "" nye "" øen af død "" Tron: Uprising "" The betjent med en økse "" TV-vært "" Bag kulisserne. .. "" En hånd på milli han, "" Mr. Peabody & Sherman "" Stjålet dato "" Wet Hot American Summer: Den første dag af lejren "" No Exit "" Mysteriet om PET liv "og" Hvad er meningen ", som får premiere? i 2017.

Desuden er det værd at bemærke, at som instruktør, denne pige deltager i tv-serien "Uden forpligtelser" for 2015, har filmen "Den værste fjende" (2010), og producenten har handlet i filmen "The Island of Death" (2012). I almindelighed, som du kan se, Leyk Bell, filmografi, som kortvarigt blev drøftet i dette materiale er tilstrækkeligt alsidig personlighed, som ikke kun er en stor skuespiller, men også en god instruktør og selv producer.

Lad os nu tale nærmere om de to værker af biografen med skuespillerinden drøftet i dag!

"No Strings Attached" (2010)

Filmen blev en af de mest populære film med kvinders deltagelse. Dette arbejde er en romantisk komedie, der fortæller om, hvor let mænd og kvinder er villige til at engagere sig i seksuel kontakt, men projektet ikke glemme at nævne, hvor meget er stadig vanskeligt at opnå følelsesmæssig intimitet.

De vigtigste aktører i denne film forbinder kun sex, men efter et stykke tid de indser, at en fysiologisk behov - ikke det vigtigste i livet.

"No Exit" (2015)

I dette tilfælde er det ikke en komedie, men en thriller med øjeblikke af thriller. Amerikansk og hans hele familien gik til Sydøstasien, men fredeligt bruge den tid, de svigter. Årsagen til de frygtelige begivenheder i landet, det er den mest alvorlige militærkup.

Vred folk er villige til at dræbe amerikanere, så nu er ikke så let at overleve. Jeg spekulerer på, om hovedpersonen vil være i stand til at spare dig selv og din familie?

For at opsummere

Film med deltagelse af skuespillerinden præsenterede interessante emner og professionalisme af de fleste Leyk Bell, samt andre repræsentanter for denne aktivitetsområde. Nu behøver du kun at vælge en af de film, der diskuteres i dag, og har en stor tid på TV-skærmen eller computeren. Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.