Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Søvn er ikke en glæde: en alternativ fortolkning af, hvad drømmen agterstavn

Sandsynligvis hver af os kender de mest almindelige forklaring på , hvad en lort drøm. Selvfølgelig, for økonomisk gevinst! Husk, som altid taler om penge? Det er rigtigt, at de ikke lugter! Men i denne artikel vil vi opdele i stykker opfattelsen og helt unødvendige ubem stereotyper! Hvordan? Nu finder du ud!

Den generelle fortolkning af

Afføring fra mennesker og dyr, har vi set i en drøm, næsten altid til fordel og fortjeneste. Hvis du blindt følger det, vil under alle omstændigheder ikke kræver fra dig nogen indsats, og alt er baseret på det banale og lykke. Men ikke alle er så enkel, mine venner! Der er en række af alternative fortolkninger af, hvad drømmen om lort! Det er dem, at vi er med dig i dag, og lad os tale!

Hvorfor drømmer om agterstavn. Et alternativ fortolkning

Drøm Miller

Gustav Miller i hans senere fortolkning af "lorte" drøm tilskynder os til at tage alvorligt, hvad de så et stykke af lort. "Du skal ikke skrive afføring om monetær profit! OKS, mine herrer!" - siger han. Det faktum, at det i virkeligheden kan betyde din plettede ry, kan du snyde eller bagvaske din ære. Hvis i din drøm er du kørt fast i lort - du lære nogle frygtelige hemmelighed, som vil drive væk fra dig. Men alle de hemmelige nogensinde bliver klar ...

Drømmetydning Longuet

Hvad tror du, hvad drømmen lort, hvor du ved et uheld gled? Dette, mine venner, forsigtighed! Du skal hurtigst muligt at ændre deres holdninger og liv principper. Ellers ikke minuemo stort tab! Hvis du ejer skovl lort fra toilettet eller pit - pas på! Denne drøm antal psykologer (og Miller, også) kaldet syndrom Augias stalde: du kan stjæle på en pæn sum, du vil forblive i fattigdom og elendighed.

Drømmetydning Meneghetti

I denne drøm bog også præsentere et alternativ fortolkning af , hvad drømmen lort. Kattens ekskrementer - til små penge fupnummer fra dine fjender, hundelort - til et møde med tidligere klassekammerater, der dimitterede grandiose skandale! Hvis dette fugleklatter, så at besøge dig ned fjernere slægtninge i den nærmeste fremtid, hvor du bliver nødt til at bruge betydeligt. Hvis du drømmer du se en masse lort, spredt i hjørnerne, tværet ud på væggene, ikke bære med dig i de kommende dage, store summer af penge, og under noget påskud for ikke at gamble. Du kan bo helt fallit.

Familie Drøm Bog

Poop i vores drømme tjene som en påmindelse om nogle personlige problemer, for eksempel i intimsfæren. Eget et stykke lort er et symbol på bagvaskelse, tab og problemer. Drømme, hvor du forsøger at tørre, men få beskidte i deres eget lort, taler om, at snart den mørke side af livet flyde til overfladen og vil blive offentliggjort, hvilket bringer dig betydelige tort og helt misfarvninger dit omdømme. Hvis du drømmer du nødt til at tørre den anden person (ikke et barn!), Snart involveret i en kontroversiel situation, der ikke vil være så let at få. Hvis du føler skarp lugt af fæces - tænker over det, fordi virkeligheden er under opsejling en kæmpe skandale imod dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.