SundhedAlternativ medicin

Groat af feltet: medicinske egenskaber, anvendelse i medicin

Feltens furrier er en flerårig plante, en honningplante med forgrenet rhizom og en lige stilk med blomster, der minder om kurve af Compositae, normalt lilla eller lilla-pink. Han er kendt for mange under en række navne: vild aster, loppe, bagna, shorty, bryst, sorochya eller urt, hovedbrand, uro ... Og dette er ikke alt.

Markens furrier begynder at blomstre om sommeren og fortsætter til frosten. Det er nemt at finde på marken og i engen på bakkerne og kanten af Europa, Hviderusland, Fjernøsten, Litauen, Ukraine, Vestsibirien.

Furrier's felt: medicinske egenskaber

Denne plante anvendes ikke af den officielle medicin, den er ikke medtaget i den russiske føderations stats farmakopé. Men folkemedicin bruger det ganske aktivt.

Dens ekspektive, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber er længe blevet noteret. Så det er uundværligt i behandlingen af dermatitis: eksem, psoriasis, scabies, purulente sår. Fra tømreren forberede afkogninger, te, alkohol tinkturer og forskellige infusioner, tag bad, læg kompresser, lav lotioner. Denne urt finder du i samlingen mod allergi.

Furrier af feltet er en fremragende honning plante og er især værdsat for hvad nektar allokerer både i varmen og i landet. Eng honning, der er fremstillet af det og andre blomstrende urter, især duftende.

Veterinærmedicin bruger tørret og pulveriseret græs af tæppet, det lindrer dyr af lopper og flåter.

Furrier's felt: ansøgning i medicin

I denne plante er den overjordiske del værdsat, og indsamle den, når den blomstrer. Tannin, sukker, caroten, saponin - alt dette er rig på denne urt.

Omfanget af lægemidlets egenskaber er ganske omfattende. Mange herbalister med hudlæsioner anbefaler at bruge tinkturer af alkohol og afkog.

Tag et bad med denne infusion - et glimrende middel, der sparer fra forværring af psoriasis, fra fistler og kløe.

Hvis en person lider af skabb eller eksem på hovedet, bliver han plaget af purulente sår, du kan bruge lotioner og komprimerer.

Vask anbefales til at slippe af med acne og acne.

Tag te, som omfatter tømrer, er en effektiv måde at slippe af med bronkitis og hoste. Det er også nyttigt, når blæren er betændt eller der er en revne i anusen.

Om kontraindikationer

Han havde ikke specifikke kontraindikationer. Men ofte er der en kraftig forværring af sygdommen i begyndelsen af behandlingen af hudsygdomme. Men det er helt normalt. Så stop behandling er ikke det værd.

Men gravide kvinder og børn bør behandles med forsigtighed, fordi det ikke forstås godt, og officiel medicin anvendes ikke.

Anbefalinger til brug af infusioner

På et kogende bad skal du opvarme en halv liter kogt vand og 4 teskefulde af tæppet, dekanter derefter, kogende varmt vand fortyndes og drik halvt glas 4 gange om dagen.

Med sin hjælp, fjern toksiner fra kroppen, slippe af med akut bronkitis og en stærk hoste, kæmp med problemer i blæren og alvorlig kløe.

Næste opskrift. Hæld travertinfeltet (2 spiseskefulde) med en halv liter kogende vand og lad det gå i ca. en time. Drik hver dag for 50 ml til fem gange i tre uger. Efter pause, gentag kurset.

Så er der behandlet abscesser, eksem, hudsygdomme, neurodermatitis, hovedært, nældefeber, skørter, chiri.

Du skal insistere en halv liter vand og 4 spiseskefulde krydderurter et par timer, og derefter belastning.

Blemish, hvis der er et langt uhelmet sår, eller du lider af avanceret eksem, eller der er ingen hvile fra kløe i anus.

I en glasburk hæld alkohol (du kan vodka) friske blomster og insister 3 uger i mørket efter filtrering. Må kun anvendes i fortyndet varmt vand (50 ml).

Det anbefales til hudsygdomme, allergier såvel som for menopausale kvinder. Du kan tørre dem hud, især hvis der er betændelse eller acne.

For bad, skal du insistere i omkring en time et par liter vand og 6 spiseskefulde urter. Tag mindst 14 bad, sørg for samtidig at bruge infusion fra snedkeren.

Anbefalinger om anvendelse af gebyrer

Første samling. Vild jordbær skov, døve nælde, en tur, et felt tæppe. Det bruges til dermatose. Du skal hælde en spiseskefuld på ½ liter kogende vand og to timer for at insistere. Drikk daglig 50 ml tre gange daglig før måltider (25 minutter før måltider) i tre uger.

I den anden kollektion indgår en tømrer, en violet, en salvie og en hvede græs, der anvendes til behandling af en hud.

Den tredje samling omfatter et tæppe, en brombær, en salvie (blomster) og en urte af timian, som i to uger insisterer på vodka. Denne helbredende lotion om morgenen og aftenen tørrer huden.

Alle disse gebyrer kan købes på apoteket.

Brugen af en feltlukker i enhver form udelukker ikke den primære behandling, som lægen har ordineret, men støtter det tværtimod.

Men husk, selvmedicinering kan kun gøre meget skade. Tag ikke selv beslutninger. Inden behandling med et folkemidlet indledes, er en specialisthøring nødvendig.

Være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.