LovStat og lov

Dødsstraf i Hviderusland, i tal og fakta

Hviderusland - det eneste land i Europa og SNG, hvor dødsstraf. Denne straf skal pålægges for de alvorligste handlinger mod livet under skærpende omstændigheder og henrettet ved skydning.

Dødsstraf i Hviderusland: Statistik

Siden 1999 er antallet af domme at blive udfaset. I 2015 blev denne foranstaltning talt mindst to personer. Men kun én tog dødsstraf. особо тяжких деяний более чем скромная. Hviderusland Statistik for særligt alvorlige lovovertrædelser mere end beskeden. Ikke desto mindre er brugen af den højeste foranstaltning medfører en offentlig ramaskrig. I januar 2015 blev vedtaget ændringer til straffeloven. De påpegede, at hvis motivet lavet en pre-trial aftale med undersøgelsesmyndighederne og hjælpe med at løse kriminalitet, skal han have dødsstraf. I Republikken Belarus statistik sætninger viser, at domstolene stadig ikke søger obligatorisk at anvende den højeste foranstaltning. Specielt farligt for samfundsaktører dømt for det meste til livsvarigt fængsel. состоялась в 2016 г. Den sidste henrettelse fandt sted i Hviderusland i 2016

Oleg Alkaev

. Denne mand ved godt, hvordan man laver dødsstraf i Hviderusland. I de 90 år arbejdet Oleg Alkaev som chef for Minsk fangelejren №1. Denne isolator personer dømt til døden. , Алкаев рассказал в своей книге. Om hvordan man gennemfører dødsstraf i Hviderusland, alkaner beskrevet i sin bog. Titlen på hendes ordsprog - "Firing Squad". Sætninger udføres i fængsel nummer 1. De ansatte som en leder "hold" står leder af institutionen. bringe teknologi i sætningen formelt klassificeret. Men denne procedure er allerede et mysterium faktisk ikke, som det er beskrevet i detaljer Alkaev. Det er værd at bemærke, at den tidligere leder af fængsel undslap til Vesten, fik asyl i Tyskland. Yderligere i denne artikel vil vi give nogle uddrag fra bogen Alkaev.

"Firing Squad"

Det har et officielt navn: "Særlig gruppe til at bringe en dødsdom" Denne formulering er indeholdt i Indenrigsministeriet instrukser for afviklingen af proceduren. I det samme dokument bestemmes det og kvantitative sammensætning af en personlig gruppe. Instruktion indstiller mængden af opgaver, der er sat, før de ansatte. Gruppen, der ledes af Alkaev, omfattede 13 personer. Ud over de umiddelbare kunstnere, det omfattede en repræsentant for Indenrigs- og lægen. Ansvar sidstnævnte bestod i at fastlægge døden. Repræsentanten for indenrigsministeriet tildelt kontrol- og registrering funktioner. Som en vigtig tilsynsorgan handlet anklager, der blev udnævnt af Rigsadvokaten for republikken. Det er ham, der fungerer som den administrerende direktør, føre tilsyn med retsplejen i nøje overensstemmelse med loven. Anklageren er ikke direkte medlem af gruppen. Resten af personalet er udpeget og godkendt af lederen af indenrigsministeriet.

Fordeling af ansvarsområder

Det udføres af lederen af gruppen. Fængslet vælger ikke mindre end 2 og gennemføre mindst 3 chauffører. Alkaev i sin bog skriver, at forsøgt at medtage i din gruppe "universelle" medarbejdere. Ifølge ham, skulle hver medarbejder har været i stand til at udføre nogen af de opgaver, der ved hoved, herunder direkte udfører sætningen. Gruppen indrulleret fysisk stærke mandlige betjente, med stærke nerver. I sin struktur var der, som regel, at fangelejren personale. Men i nogle tilfælde lov til at tiltrække tredjeparts statsborgere. I åbningstiden, medlemmer af gruppen udført deres sædvanlige opgaver. På et signal fra chefen, de straks kom til det punkt for indsamlingen. Opkaldet fandt sted, således at mangel på personale på arbejdspladsen var en naturlig og ikke mistænksom. At indsamle medarbejdere ankom med tjeneste våben.

afgørende øjeblik

Efter indstilling mål i samlingen af medarbejderne blev leveret i en særtransport til det punkt at håndhæve en sætning. Der er de forberedt et sted for at tage fanger. Andre medlemmer af gruppen tilbage til fangelejren. Ifølge de opnåede dokumenter fra lederen af den institution, de organiserede udgang dømt for kameraer passer ind i bilen, transport til det punkt, udførelse af straf. Dette punkt er behandlet i hele processen den mest ansvarlige. Under transport gennem byen fordømte angrebet kunne ske på biler for at fri fanger. I den forbindelse erklærede chefen for lastning og ruten umiddelbart før arrangementet. Når denne information sendes kun mundtligt og kun til de medarbejdere, der vil blive involveret i denne operation. Parallelt hermed blev der truffet foranstaltninger til at sikre, at kryptering sti konvoj bevægelser. I tilfælde af et angreb på en konvoj af fængselsbetjente har ret til at lade bilen først efter gennemførelsen af alle fanger.

De sidste minutter af livet

Efter leveringen af den dømt til Retterstedet for straf, er de placeret under skarp bevogtning. Før du ringer fanger er i en særlig afdeling. Efter afslutningen af den næste dør til hendes værelse beliggende anklager, lederen af gruppen og en repræsentant for indenrigsministeriet. De sidder på deres pladser ved bordet, hvor de personlige filer er dømt. Leder kalder navnet, og personalet førte den første mand. Ifølge vejledningen, anklageren spurgte ham nogle spørgsmål, afklaring af data. Dette er gjort for at sikre, at før det virkelig dømt, dømt til døden. Endvidere anklageren meddelte, at andragende af en borger om benådning indgives til præsidenten, er blevet afvist, og straffen vil blive henrettet. På dette tidspunkt, da han sagde Alkaev dømt i en tilstand af næsten fuldstændig vanvid. De fleste af dem ikke forstår, hvad der sker, og ikke tænke på, at lige nu er det slut. Efter annonceringen af den offentlige anklager om udførelsen af straffen gruppeleder instruerer underordnede. Den fordømte er bind for øjnene. Det er nødvendigt, at han ikke kunne orientere sig i rummet. Derefter førte han bort ind i det næste rum, som allerede er en performer.

Dødsstraf i Hviderusland

расстрел? Hvordan er skyderiet? På et signal fra straffefange kunstner sat på knæ foran skjoldet-prik-fælde. Kunstner skyder hals fordømt. menneskelig død indtræffer næsten øjeblikkeligt. Hele proceduren fra det øjeblik af annonceringen af afslag på en benådning til øjeblikkelig fuldbyrdelse af straffen varer ikke mere end to minutter. Som alkaner noter fanger ikke klar over, hvad der skete med dem. Døden kommer pludseligt. Efter annonceringen af afslag på en benådning, måske, som forfatteren siger, folk håber stadig, at i nogen tid, de har, dag, time, eller endda fem minutter.

særlige dømt

I løbet af sin tid Alkaev SIZO og leder af den særlige gruppe i udførelsen af 134 af sætningen blev givet. Som forfatter noter, kun fire af dem til at forstå, at døden kommer, og døde i en mere eller mindre normal tilstand efter et par sekunder. Således skriver Alkaev, indtryk var, at de troede på Gud. Det var de mennesker, der ikke bare læser Bibelen. De lignede sande troende.

Den sidste etape

Hvad sker der efter det tog dødsstraf? действует специальная инструкция для сотрудников, участвующих в процедуре расстрела. I Hviderusland er der særlige instruktioner for personale, der deltager i proceduren udførelse. Lægen siger den biologiske død den person. Leder af særlige grupper, læger og anklagemyndigheden skal underskrive den handling at bringe bøden til udførelse. Som regel papiret forberedt på forhånd. Denne handling fungerer som en grundlæggende rapportering og regnskab rekord. På sin base er henvist til den ret, der passerede sætning, registratoren organ for registrering af Holy Island for døden. Det handler om at bringe straf i henhold til dokumentet for nedgravning og andre papirer arkiveres i sagsakterne, og derefter overført til arkivet af indenrigsministeriet.

derudover

Som regel skriver Alkaev, at antallet af domfældte er 3-5. Men det sker også, at skyderiet bragt kun én fange. Antallet af mennesker afhænger af intensiteten af arbejdet for Kommissionen for benådnings. Efter udførelsen af kroppen er pakket i poser og gennemført disposition. gravpladser gemmes i hemmelighed.

Personlig forfatters holdning til arbejde

Alkaev skriver, at væmmes til udførelse procedure. Desuden påpeger han, at den samme holdning var, og de andre medlemmer af gruppen. Medarbejdere, der er i færd med at udførelsen viste entusiastiske følelser, øjeblikkelig tilbagetrækning fra "hold." Generelt medlemmer af gruppen i hverdagen er ganske fredelige mennesker. Ifølge Alkaev, alle af dem er værdige til respekt, fordi udføre den utaknemmelige, tarveligt arbejde, med risiko for at den myndighed, social status, erhvervelse af mærket "bøddel". Mange af gruppens medlemmer ikke er i stand selv at sværge derhjemme. modtaget Men den rækkefølge, de spiller indtil slutningen. I dette tilfælde ingen, ikke engang familiemedlemmer kan ikke være opmærksomme på, hvad de gør. Kunstnere sætninger er forpligtet til at være tavs.

normative basis

может применяться только как исключительная мера. Grundloven fastslår, at dødsstraf er kun som en ekstraordinær foranstaltning kan anvendes i Hviderusland. I dette tilfælde kan emnet blive benådet af præsidenten. I dette tilfælde er den højeste form for liv erstattet af et ophold i fængsel. ? For de giver dødsstraf i Hviderusland? En forbrydelse, som dødsstraffen er installeret, identificeret straffeloven. Blandt dem:

  1. Aggressiv krig eller dens adfærd.
  2. Drabet på den udenlandske repræsentant med det formål at fremprovokere internationale situation komplikationer.
  3. Folkemord.
  4. International terrorisme.
  5. Mordet på mindreårige, ældre, gravide kvinder, der begås med særlig grusomhed, ledsaget af voldtægt og andre alvorlige lovovertrædelser.
  6. Forræderi, kombineret med den bevidste berøvelse af livet.
  7. Mordet på de retshåndhævende myndigheder.

. Det er ikke alle, som dødsstraf er Hviderusland.

undtagelser

не назначается: Dødsstraf i Hviderusland er ikke tildelt:

  1. Mindreårige borgere.
  2. Kvinder.
  3. Mænd, hvis alder på tidspunktet for dommen af 65 år.

benådning

может заменяться пожизненным пребыванием в тюрьме. Som det blev sagt ovenfor, kan dødsstraf i Belarus, erstattes af livslang indespærring. Retten til at benåde fangen har kun præsidenten. Den strafferetsplejeloven (artikel 176) er installeret, er en anden sag, hvor den udpegede sætningen ikke skal udføres. Dødsstraffen er ikke blevet gjort med fastlæggelsen af en psykisk sygdom (lidelse), fratage den dømte mulighed for at forstå deres adfærd og kontrollere sine handlinger. Som påpeget af Alexander Lukashenko, under hans formandskab, benådet han en dømt person.

offentlige reaktion

I november blev en folkeafstemning 1996 og landet. Borgerne bliver bedt om det spørgsmål - om der er behov for dødsstraf i Hviderusland? высказалось разное количество респондентов. Jeg stemte for og imod de forskellige antal respondenter. Samtidig tilbageholde stemte denne straf mere end 80% af de adspurgte. Imod en sådan sætning var omkring 18%. Siden 1992 har staten er part i den valgfri protokol, som gør det muligt for FN ad hoc-udvalg til at tage hensyn til applikationer og klager over dødsdømte. Dette organ behandling ved indlæggelse kan sende de belarussiske myndigheder en anmodning om udsættelse af straffen. Men ifølge repræsentanter for udvalget, er de sanktioner, fuldbyrdes, selv om klager, der er til behandling. Så i 2014 blev to mennesker henrettet, sendte en erklæring. I dette tilfælde, deres klager udvalget anmodning at udsætte fuldbyrdelsen. I oktober 2015 besluttede det, at nedskydningen af en borger Yuzepchuk (skete i 2010) krænket hans ret til livet. Desuden repræsentanter for udvalget påpegede, at tilståelser den døde var blevet opnået under tortur, og den retslige proces, hvorefter dommen blev passeret, blev afholdt i strid med principperne om upartiskhed og uafhængighed. I 2015 myndighederne enige om at gennemføre en offentlig kampagne relateret til aflysning af den højeste foranstaltning. Men regeringen afviste anbefalingerne fra FN-komitéen om et moratorium for dødsstraf. I Hviderusland forbudt fra slægtninge dømt til døden, inden fuldbyrdelsen af dommen. Det er ikke tilladt som emittenter i kære til begravelse. I mellemtiden har dødsstraffen afskaffet i næsten alle lande i verden. I sådanne stater, er den øverste foranstaltning anses for at være en livstidsdom. Hviderusland klæber til den længe etablerede orden. I den nærmeste fremtid, mest sandsynligt, at regeringens holdning til indførelsen af kapital vil ikke ændre sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.