HjemlighedVærktøj og udstyr

Ledende markører beskrivelse

Med henblik på æglæggende kommunikation under anvendelse af ledende elektromagnetiske markører. Som regel bliver de brugt på chips og paneler. Indretningerne afviger indbyrdes ved ledning og varmebestandighed.

For nylig, meget populær med den elastiske ledende belægning markør. Skrivning komponenter i apparater benyttet forskellige serier. Opløsningsmidler har ændringer foretaget vis tæthed. Når du køber en enhed, er det vigtigt at være opmærksom på foreneligheden af de berørende materialer.

Ledende modstandskomponenter lave

Den ledende lav-resistensmarkør er fremstillet med specielle klemmer. line tykkelse i indretningerne er lig med ca. 1 mm. Der er også modeller med kompakte kabinetter. Lim dem klædt gennem karret. Modifikationer af denne type anvendes almindeligvis til controlleren. tørring lim tid er cirka 15 minutter. Det skal også bemærkes, at der er indretninger med giftige elementer. Nodes anvendes i forskellige serier. Tærskel conduction koefficient gennemsnit 5,5 mikron. Nogle ændringer forårsage allergi.

høje resistens Modeller

Markør med høj modstand ledende blæk til printkort. I modeller af denne type er gjort kompakt holder. Inde i røret er en lille kugle. Desuden er det vigtigt at bemærke, at der er enheder med en stor kapacitet. Klæbemiddel påføres med en ledningsevne på 44 mikron. Nogle eksperter siger, at det ledende høj resistensmarkør held kan anvendes med høj luftfugtighed.

Indretningerne ret hurtigt hærder klæbemidlet. Den optimale temperatur for arbejdsmodeller er 20 grader. Opbevar enhed er kun tilladt på et tørt sted uden direkte kontakt med sollys. Hvis vi betragter de professionelle modeller, har de brugt den high-density enhed. Når denne tærskel ledningsevne koefficient placeret på niveau med 4,5 mikrometer. Disse enheder bør kun anvendes ved temperaturer over nul.

Anordninger til borniers

Modeller for kontaktkortene lavet med containere i forskellige størrelser. Nogle ændringer lavet med giftige lim. Det skal også bemærkes, at ledningsevnen i markøren starter ved 2,5 mikrometer. Den maksimalt tilladelige temperatur af markørerne er 45 grader. Skrivning enheder har brugt forskellige serier. De mest almindelige modifikationer anses for at være modstand 55 ohm. Ledende markør forbudt at bruge ved en forhøjet fugtighed. Toksicitet i modellerne er ganske lav. Før brug, skal markøren være sikker på at ryste.

Modeller til paneler

Udstyr til paneler bugne. Moderne versioner er lavet af høj tæthed lim. Indretningerne kan anvendes ved temperaturer over 30 °. Eksperter siger, at modellen ikke er bange for fugt. De minimale tilladelige temperatur markører er lig 0 grader. Nodes til enheder sat forskellige serier. Nogle ændringer er lavet med elastiske organer. Linjetykkelsen dem er cirka 2 mm.

conduction koefficient af markørerne af denne type er lig med ca. 4,5 mikron. I dette tilfælde modstand værdi kan variere meget. Hvis vi betragter de billige modifikationer, at de har en kort holder. I dette tilfælde spidsen anvendes med en lille dyse. Når du køber en ændring er vigtigt at være opmærksom på giftigheden af produktets og mærkning lim. Ledende håndtag med hænderne, kan du lave en kort dyse. Huset er bedre at tegne en konventionel pen.

Beskrivelse af virksomheden Ela markører

Markers forudsat mærke high density tildelt. I de anvendte modeller høj kvalitet lim. Eksperter bruge en enhed til at arbejde med forskellige kort. De fleste af de enheder sker med god ledningsevne. Den sædvanlige Modellen er lavet med en lang dyse. vandmodstand parameter i markøren er på niveau med 90%. Således ledningsevnen afhænger primært af typen af klæbemiddel. Hvis vi betragter ændringen af høj densitet, de maksimumalno modstand værdi når 45 ohm. Der er også et sæt af kompakte markører, der vil være meget nyttig i reparation af kredsløb.

Funktioner markør Ela Medium

Markør ledende Ela (Medium 0 ohm) fremstilles med et kort rør. Linjebredde det er lavt. Det er dog vigtigt at bemærke den gode ledningsevne. Eksperter peger også på høj kvalitet lim, som er beliggende i et særligt beskyttede beholdere.

Modellen bruges ofte til opførelse af elektronisk kommunikation på brættet. Direkte overtrækning har en meget elastisk. Inde i pennen er der en lille kugle. Opvarmningstid er lig med sporet ikke mere end 12 minutter. Klæbeindretningen er fuldstændigt ugiftige.

Markers selskab Keller

Markører for dette mærke værdsat for den høje ledningsevne. Detektorerne har brugt med god følsomhed. Eksperter bruger en modifikation af bestyrelserne for forskellige indretninger. line tykkelse i indretningerne kan variere. Ler i en indretning, såsom en ledende markør Keller, sædvanligvis klædt med lav densitet og har en lang tørretid. Men i dette tilfælde, afhænger meget af driftstemperaturen. Overtrækning indretninger er fleksibel. De fleste modeller er lavet med korte håndtag. Den mindste tilladte temperatur på markørerne er -10 grader.

Funktioner markør Keller

Marker ledende Keller (7gr) perfekt til at arbejde på mikroprocessorer. Også det er tilladt at bruge på en anden ledningsevne bestyrelser. Limen i dette tilfælde er en høj densitet anvendes. Eksperter siger, at tørretiden er mindre end 10 minutter. Modstanden i dette tilfælde er på niveauet af 35 ohm. Desuden er det vigtigt at bemærke, at modellen anvender en kvalitet pen. Før du bruger markøren skal være sikker på at ryste. Den optimale temperatur for ansøgning er 15 grader. Densiteten af klæbemidlet er ikke mere end 50 mg per sq. meter. Desuden bør det bemærkes, at denne modifikation knudepunkt vælges høj kvalitet. Hold Keller markør bør være på et tørt sted.

Ændring af en linie 1 mm

Modifikationer af linje af tykkelsen er egnede til præcis påføring af klæbemidlet ledende stof. Aktuelle modeller er lavet med kompakte enheder. resistensindekset dem på omkring 45 ohm. I de modeller, der anvendes forskellige penne. Den mindste tilladte markører temperatur er cirka -15 grader. Det skal også bemærkes, at enhederne er anderledes i ledningsevne. Hvis vi betragter standardmodellen, så det nævnte parameter ligger i intervallet 2 - 4 mikron. Enhederne er kompatible med plast, og er sikre for menneskers sundhed.

Enheder med en linie 2 mm

Indretninger af denne type anvendes i udstrakt grad til påføring af elektriske kommunikation på chips. De fleste modeller har fremragende ledningsevne. Lim lav densitet egnet til modifikationer. Hvis vi betragter en standardindretning, det har en kapacitet på 50 mg.

Opløsningsmidlet blev påført i en densitet på 20 mg per sq. meter. Modstand mod denne type enhed starter ved 30 ohm. Ledningsevne markører er helt anderledes. Mange producenter gør enhederne sikkerhedsventiler. Det skal også bemærkes, at den maksimale temperatur i denne type markør er omkring 45 grader.

Nye modeller med en linje af 3 mm

Apparater med line 3 mm er kun egnede til kanal kort. Modeller er sædvanligvis høj massefylde lim påføres. Hvis du mener eksperterne, den optimale temperatur for operation er 15 grader. Dækker magt er ganske høj i enhederne. Mange modeller er tilladt til brug i høj luftfugtighed. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at rengøre overfladen af brættet.

Også værd at bemærke, er, at den mindst tilladte temperatur af denne type af markører er omkring -10 grader. klæbende densitet for enheder svarende til mindst 45 mg pr kV. meter. Nogle modeller er lavet med de igangværende noder. Boliger, de kan prale af en høj koefficient af vandtætheden. Modstanden mindst er lig med 30 ohm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.