HjemlighedVærktøj og udstyr

Cykel brystvorte: typer og enhed. Hvordan til at bygge en cykel brystvorte

Udtrykket "genopfinde hjulet" er på russisk en negativ konnotation og er unødvendig forretningsaktiviteter, hvilket komplicerer livet. En moderne cykel - en sofistikeret højteknologisk produkt, dens design indeholder en masse detaljer, der gør den til ære for den menneskelige fantasi og teknik talent. Cykel brystvorte - indretningen, der startede og en del af bilens historie. Det første køretøj er en cykel var på gummihjul.

Den første bus

En dyrlæge John Boyd Dunlop, en skotte ved fødslen, som boede i Irland, observeret i 1887, da hans unge søn ride sin trehjulede cykel med metal hjul på brosten. Han kom op med ideen om at reducere nådesløst ryste, som han følte, tilpasning til hjulene elastisk rør, pumpet med luft. Den første udførelsesform af hjulet med dækket var træ, limet på med gut disk (hvad enten bovin eller porcin - påvirket hans profession). Senere mere vellykket var udførelsesformen for gummislange.

Oppumpning af dækket, opfandt han en adapter med en tynd gummislange, som bevarer luft i dækket, spiller en rolle eller omvendt envejsventil. Opførelsen af en midlertidig forbindelse med en pumpe i almindelighed er blevet anvendt til produktion af cykeldæk, der indtog en lille fabrik, arrangeret af ressourcestærke dyrlæge med sin bror. Dunlop Bike brystvorte, sammen med ideen om gummidæk, er blevet brugt og bilproducenter, hvilket gør hans navn kendt blandt bilister.

Oprindelse af udtrykket

Ordet "pin" dannet ud fra engelsk nippel (nippel) og repræsenterer en særlig slags rør, normalt forsynet med en ventil, til forbindelse til en ledning, eller - i tilfælde af en cykel eller bil hjul - en gummi blære eller dæk. På engelsk er denne design funktion nu kaldes ventilen - ventilen. Cykel brystvorte - det er også en særlig møtrik, der fastgør egerne og fælgen.

Nippel, opkaldt Dunlop, også kaldet engelsk eller Woods ventil, efter sin opfinder, der gjorde deres forbedringer - det er det design, der blev brugt på cyklerne i meget lang tid, især på cykler hverdagen formål og den laveste pris kategori. I dag, med dækkets ventil er en sjældenhed. Nyere modeller har længe været udstyret med motor ventil, opkaldt efter sin opfinder - August Schrader. Senere var der en særlig brystvorte cykel racing og gadebiler mere let i forhold til vejen, kaldet ventilen Prest (Presta ventil).

brystvorte Dunlop

Indløbsåbningen i fælgen, på et sted, hvor det er limet i forældet ventilkammer har en diameter på 8 mm. Ved design er det et metalrør med et udvendigt gevind og med en diameter lidt mindre end hullet i fælgen, ind i hvilken der indsættes et tyndt metal fitting - ventil med to åbninger. Top - er et indløb, gennem hvilken luft kommer ind fra pumpen. Det er beskyttet mod snavs med særlig hætte på tråden. Et andet hul i niplen, er udløbet anbragt lateralt og lukker et segment af tyndt gummirør - faktiske brystvorte, der spiller rollen som envejsventilen. Montering fastgjort til indløbsrøret af en ringmøtrik.

At oppuste et dæk, det kræver en adapter til en cykel med en output pin på 3 mm diameter, eller stat retroshlang som er skruet på spolen. Fit og moderne pumpe med en adapter til stiften Presta.

Schraderventil

Denne opfindelse er en American, august Schroeder (der er muligheder for gennemlæsning: Schrader eller Schrader) blev patenteret i 1893 i USA. Derfor er denne ventil ellers kendt som den amerikanske, men oftere det kaldes en motor - ligesom apparater som er udstyret med det store flertal af hjulene på moderne biler og motorcykler.

Det bruges også i mange køle- og klimaanlæg, hvor kølemidlet genpåfyldning kræves i andre systemer som knudepunkt udluftning overtryk luft- eller procesvæsker.

Schröder pin design består af et rør, i hvilket er skruet skæreenheden - en kerne, som er en løfteventil, lukning afgangsluften fra kammeret under påvirkning af fjederen. Ved at justere højden udragende tap af slæden kan styre lufttrykket i kammeret. Spolen er skruet et specielt værktøj, hvor der ofte anvendes beskyttelseshætte - en metalhætte med en plastik tætning inde. Det nye ord i et sådant system - indbygget tryk overvågningssensorer.

Presta ventil

Denne pneumatiske enhed kaldes det franske. Dæk med ventil Presta stigende grad brugt til hjul med en smal kant bruges på væddeløb, vej- eller hybride modeller af motorcykler. Diameteren af hullerne i fælgen af typen - 6 mm, som undgår kritiske svækkelse af styrke. Derfor er det ikke nødvendigt at tilpasse sporten velokolos kamera med motorventil. Det er teknisk muligt, men kræver større huller til 8 mm.

Apparat cykling Presta typen pin afviger fra US Schraderventil låsemøtrik tilstedeværelsen, fraværet og låseskinnen foråret lukkeventil. For at udlufte luft, du har brug for at skrue beskyttelseshætten og blot klikke på det øverste af ventilen - ingen grund til at vride den midterste af kroppen, ligesom den automotive brystvorten. Låsning sker ventil ved hjælp af lufttryk fra dækket. Dette letter fyldning af luftkammeret selv ved anvendelse af en håndpumpe med en lille arbejdsvolumen.

Brug håndpumpen

Hvordan til at bygge en cykel brystvorte hjælp af en håndpumpe? De vigtigste ting - at beslutte med udsigt over forbindelsen. De fleste af nutidens hånd eller fod pumper er udstyret med hoved designet til to hovedtyper - den amerikanske og den franske, Schreder eller Presta. Oftest kun behøver at dreje godt hoved til den ønskede position, åben, hvis du ønsker at låse håndtaget, skub adapteren på brystvorten og sænke håndtaget, fastsættelse af pumpen på hjulet.

Det er vigtigt ikke at miste den beskyttende ventilhætte der beskytter arbejdskorpusset af konnektoren mod snavs og støv. Særligt modtagelige for forurening ventil Presta, som let kan blive beskadiget på grund hul med mindre diameter til passage af luft og fraværet af fjedre.

Downloading af en kompressor

Kan jeg bruge nogen håndpumpe til tohjulet transport, og kompressoren? Hvordan til at bygge en cykel brystvorte motorpumpe? I tilfælde af Schraderventil er meget enkel: alle komponenterne i design og adaptere er standardiseret og egnet til ethvert køretøj, uanset antallet af hjul. For andre typer af brystvorten adapter kræves størrelse.

I lande, hvor udviklingen af cykling lægger stor vægt - i Tyskland, Holland, Skandinavien - forudsat fælles punkter til oppumpning velokoles udstyret med kompressorer med lavere effekt end bilen. Den vigtigste ting med dette - at tage hensyn til den lille mængde velokamer og det anbefalede lufttryk, så for ikke at overdrive det og ikke skader hjulet.

Pålidelighed og komfort

Miljøvenlig tohjulet transport, revitaliserende karakter af bevægelse på cyklen gør cyklen mere og mere populære, ikke kun i landområderne, men også blandt beboere i byerne. Brugen af moderne modeller af nye materialer og forbedrede teknologier drej cykle ind i en sand fornøjelse.

Du må ikke nedsætte komforten og alle former for anvendelse cykel i dag brystvorter. I enhver situation, at udarbejdelsen af to hjul flytte ikke kræver lang tid og ekstra indsats.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.