SkønhedHår

Kokosolie til øjenvipper: ansøgning, opskrifter, anmeldelser og effektivitet

Feminint look - masseødelæggelsesvåben, men fordi messen køn så meget tid til øjenmakeup. Dybde kig fløjl tykke øjenvipper og øjenbryn arch - det er en win-win kombination, slående i hjertet og inspirerer de mest vanvittige handlinger. Poety opfinde formet luksuriøse sammenligning, for eksempel svare til flyve sommerfugl flap øjenvipper. Men uden den rette pleje, de bliver sprøde. For at undgå disse risici, skal du bruge kokosolie til øjenvipper.

Betydningen af pleje

Fashion tendenser inden for lægemidler og dekorativ kosmetik varierer fra sæson til sæson, men stadig praksis bekræfter, at der ikke er noget bedre for vores udseende i sammenligning med naturlige midler. Udelukkende en naturkraft kan du gemme ungdom og skønhed, fugter og nærer huden, styrker håret, hvilket gør dem tykke og silkeblød.

Grooming bør udføres på alle fronter for at opnå en imponerende effekt. Dette er en sund kost og fysisk aktivitet og, selvfølgelig, brug af høj kvalitet plejeprodukter. Med hensyn til sidstnævnte er det bare øjenområdet er den mest lunefulde, da huden er meget tynd og delikat, og falder mange tests på hendes skæbne. Hver dag vi tre øjne, vask i koldt vand, gælder make-up lag, som går hele dagen.

Hertil kommer, at området omkring øjnene er altid underlagt luner vejr. Hvis synet begynder at svække, vi schurimsya, og som et resultat, vises rynker. af hudpleje er ikke tidskrævende, især hvis du bruger de tid testet værktøj. Disse omfatter en kokosolie til øjenvipper.

Grundlæggende pleje cilier

Om aftenen, tage en fjerdedel af sig selv en time til at hvile ikke kun din krop, men også huden. Den fuldstændige afklaring af personen ikke nok af et rør med passende midler.

Af den måde, er alkohol baseret lotion ikke anbefales, da det tørrer håret og ødelægger den beskyttende hinde på cilier. Ved brug af denne lotion vil accelerere tab af øjenvipper, og de falme. Hvis du kan lide vandfast mascara, make-up remover, bruge en speciel tofaset medium.

Efter fjernelse anvende makeup til øjenvipper hjul eller andre kosmetiske olier, at forbedre strukturen i hår og bibringer blødhed. I nogle tilfælde kan rørene i dit badeværelse tage på kokosolie til øjenvipper. Kommentarer om dette produkt meste entusiastisk, da produktet forbruges sparsomt, har ingen udenlandske lugte, og resultatet, som de siger, er indlysende.

Den naturlige tendens

Hvad forklarer populariteten af produktet? Kokosolie til øjenvipper er blevet en favorit værktøj i hjemmet af kosmetologi. I denne indflydelsessfære af et produkt er ikke begrænset til cilia. Olie er nyttigt for ansigt, hår og krop.

Orientalske skønheder brugte det tilbage i de gamle dage, opføre en absolut prioritet på grund af sammensætningen af det væld af vitaminer, mineraler, sporstoffer og essentielle fedtsyrer. Aktivering af ingredienser giver en reel vitamin bombe, kæmpe for vores skønhed.

Vitamin A, E og C i produktet styrker håret pærer og stimulere hårvækst. Dette gælder især for teenagere, radikalt plukning øjenbryn og alder damer, der afviklede deres øjenbryn i en ung alder. Hertil kommer, at fedtsyrer bekæmpe bakterieinfektioner, men de er ofte årsag til hårtab.

Til befugtning håret svarer hyaluronsyre hvilket også reducerer skørhed. Ved regelmæssig brug olie stimulerer kollagen og elastan. Hver hår, som om pakket ind i olie "rustning", de modsatrettede ekstreme vejrforhold eller ætsende sammensætning af havvand. Som en bonus, - et yderligere beløb på cilier og deres øget vækst.

For det bedste resultat, kan du kombinere kokosolie til øjenvipper med E-vitamin kapsler, hjul, linolie og fersken. Ingredienserne arbejde bedre og hurtigere, hvis de er genopvarmet i et vandbad.

Anvendelse i praksis

Hvis du har købt en kokosolie til øjenvipper, brugen af produktet, du er interesseret i første omgang. Vi må sige helt ærligt, at der er et stort antal måder, og resultatet afhænger af dem direkte. Nogle gange pigerne er alt for nidkær, og derefter få en allergi eller hævelse. Det er logisk, at de efterfølgende skuffet over effektiviteten af dette værktøj.

For at udelukke muligheden for et negativt resultat, skal du klart følge reglerne for ansøgning. For eksempel, at det er nødvendigt at opvarme olien, men ikke overophede, så for ikke at blive forbrændt. Og kokosolie, og alle kan være svært, når de køber. Så det vil ikke smøre på cilier. Så det varme i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. I et ekstremt tilfælde, kan og gør varme op produktet i hånden.

Påfør den nødvendige olie plet, så det ikke løber ind i øjet. Det er bekvemt at bruge en gammel pensel fra kroppen, lige før du bruger det skal vaskes og tørres. Hvis børsten ikke er, så kan vi gøre det gode gamle vatpind.

Nuancerne i ansøgningen

Hvor meget skal opretholdes kokos olie? For øjenvipper og bryn tid kan være den samme. Det er bedst at anvende det om natten. Dette er ideelt, når cilier er beskadiget. Hvis øjenlågene er følsomme, er det nok i en halv time.

ikke blive involveret i procedurerne, et par gange om ugen kan du lade olien om natten og på andre dage til at søge om et par timer efter middagen. Fremgangsmåden til at bruge i deres egne specifikke, fordi du har brug for at male fra midten af håret til spidserne for at undgå kontakt med slimhinder.

Hvis lidt overdrive det med det beløb, der kan kortvarigt forværre vision, og en tynd film vil blive vist foran øjnene. Hvis øjenlågene er meget følsomme, kan de svulme. daglig led i procedurer kan strække til 2 uger eller 2 måneder, hvis olien påføres to gange om ugen.

Lidt om essensen af

Allerede fra navnet er det klart, at kokosolie til øjenvipper trak sig ud af kokos frugt. Den frugtkødet af olien er mættet til 65%. En olie opnås ved at trykke på. Det lugter kokos og hærder hurtigt, især ved lav temperatur. Men dette er ikke raffineret versioner, som anbefalet i kosmetologi raffineret olie, som er farveløs og næsten blottet for lugt.

Når du køber redskaber, være opmærksom på den sammensætning, der ikke blænder kemiske tilsætningsstoffer. Hvis der er et valg, er det bedre at tage den uraffineret olie til hjemmet af kosmetologi da det bevarer flere næringsstoffer. Nyttige for olie, som ekstraheres ved koldpresning. Det dufter godt, har en gullig nuance.

Holdbarheden af produktet - ikke mere end et år. Selv dette udtryk reel, forudsat at indholdet i køleskabet.

På plus side

Hvad er fyldt med sådan et værdifuldt produkt? Coconut Oil for vækst af øjenvipper er rig på B-vitaminer, og dermed returnere hudens ungdom og elasticitet, minimerer rynker og folder. Fordi vitamin B6 Vedligeholdelse inflammation og vitamin B 9 fjerner bumser i ansigtet.

Hvis din hud har overdreven bleghed eller en gullig farve, i bistand vitamin PP, som er til stede i overflod i kokosolie. Ved regelmæssig brug, huden bliver tømte. Gradvist strammet sår og mikrorevner.

Vinder passere koger og acne, olieagtig og glans forsvinde som caprylsyre trænger ind i porerne og normaliserer talgkirtlerne. Direkte cilier olie nærer og fugter. Det stimulerer også deres vækst og gør den usynlig film omkring hver hår, hvilket afspejler skadelige miljøfaktorer.

De siger piger

Om kokosolie for vækst af øjenvipper feedback er meget god, fordi produktet ikke blot forbedrer strukturen i håret, men det har en helbredende virkning på hele kroppen.

Skønheden kost hver pige kan komme ind i masken mod tilstoppede porer på grundlag af kokosolie og kaffegrums. Mange piger siger, at når du bruger det i vinteren forsvinde afskallende hud, udglatte fine rynker. Blødt fugtes huden, hvilket gør det til at se yngre og mere attraktiv.

Cilia med hyppig anvendelse bliver tyk og mørk, og synet selv - åben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.