SkønhedHår

Gelatine laminering. Begrebet natur og teknik

En af de mest populære salon behandling er laminering hår. Det er sådan en procedure, adfærd, der giver os mulighed for at give håret glans, styrke og volumen. Desuden beskytter håret mod skadelige miljømæssige påvirkninger. Men på trods af så mange fordele, det har en stor ulempe - den høje pris. Men i dag er der en billig analog af denne procedure - gelatine laminering.

Denne metode er tilgængelig for alle, fordi den har en meget lav pris, og resultaterne er ikke værre end efter de dyre elite i skønhedssalonen. Gelatine laminering fik sit navn fra den vigtigste komponent er en blanding og forberedelse til proceduren. Selve processen er forholdsvis enkel, men det tager mindst en time. Hvis hånden er der gelatine sædvanlige mad, vand og hårbalsam, kan du nemt, hurtigt og billigt foretage laminering hår derhjemme. Teknologien af følgende:

- skal suge en spiseskefuld af gelatine i tre spiseskefulde vand og henstår i 25 minutter;

- efter den angivne tid, skal blandingen opvarmes indtil fuldstændig opløsning af gelatinen. Dette kan gøres i en mikrobølgeovn eller dampbad. Vær sikker på at sørge for, at blandingen ikke koger.

- derefter tilsættes blandingen et par spiseskefulde af den sædvanlige conditioner til hår og blandes grundigt;

- den resulterende opløsning påføres ensartet på håret over hele længden. Fra ovenstående er det nødvendigt at vikle filmen hår og wrap et varmt håndklæde. Lad blandingen i en time;

- ved udløbet af nævnte tidsrum blev blandingen vasket rent koldt vand.

Men på trods af den tilsyneladende enkelhed af denne procedure, gelatine laminering har visse egenskaber og adfærd regler. Alle regler skal altid overholdes, kun i dette tilfælde er resultatet virkelig fantastisk tur.

Forud for laminering af hår skal vaskes grundigt. Hvis de også er beskadiget, skal du bruge air condition i første omgang, og først derefter anvende blandingen.

Blandingen påføres håret med varmt. Det bør erindres, at det ikke dækker rødderne og begynde at anvende den opnåede opløsning gennem en 1 cm fra dem.

Behandling tid er ikke mere end en og en halv time. For at øge effekten under hele proceduren, skal du varme op i håret gennem håndklæde med en hårtørrer.

Skyl dit hoved, du har brug for at køle vandet uden brug af shampoo.

Adfærd gelatine laminering hjem anbefales ikke oftere end en gang hver ti dage.

En gang om måneden, kan du berige blanding af en teskefuld honning og æggeblomme. Men at tilføje nogen olie og cognac er ikke anbefales, fordi de ødelægger gelatine.

Laminering hår derhjemme gelatine giver en smuk, skinnende hår uden store omkostninger. Hertil kommer, på grund af den store mængde af næringsstoffer, der er indeholdt i gelatine - nemlig, protein og jod - hår får ekstra mad, som påvirker direkte på deres udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.