Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at tilberede et velsmagende pilaf i brand

For at forberede en velsmagende pilaf i brand, skal du nødt til at gøre alt, hvad du har brug for, men først og fremmest - den gryde. Uden er det umuligt, da fadet kan vise sig ikke sådan, det skal være. Da du kommer til at lave mad pilaf i brand, så er du nødt til at sørge for, at træet blev indsamlet på forhånd. Nå, bare gå til, hvilke produkter du har brug for, og i hvilken rækkefølge tilberedningen selv vil finde sted.

Opskrift på madlavning pilaf i brand

Så efter du har samlet alle de nødvendige for at lave mad pilaf i brand, flytte til en slags trin for trin instruktioner, hvordan du gør det korrekt. Først skal du hugge løg ringe eller halve ringe og store gulerødder julienne, og, selvfølgelig, så glem ikke om kød - det er også nødvendigt at skære i små stykker. Pre-spredning brand i kedlen, hæld nok olie. Det bør ikke være for meget, men på samme tid, og ikke lidt. Efter at kødet er brunet, er det muligt at tilføje de løg, gulerødder og efter stegning. Med hensyn til den tid, der kræves for alle disse procedurer, kan du ikke kalde det præcist, vil alt afhænge af, hvor stærk vilje de brændende flammer.

Efter grøntsagerne vil nå den klar, er det nødvendigt at fylde dem med vand, efter at dets salt. Hemmeligheden af , hvordan man kokken pilaf i brand, så han vendte duftende og lækker, ligger i anvendelsen af en bred vifte af krydderier og krydderurter, der giver gejst til fadet. Forberedte ris, nemlig den vaskede, først efter forløbet af 20 minutter efter start af præparat, der skal kastes i en gryde, og ikke før. Efter dette, som du overvældet ris, så glem ikke at hælde vandet. Tilføj det skal være i en sådan mængde, at det var et par centimeter over korn. Så din pilau på ilden er næsten klar. Jeg vil gerne tilføje kun at det ikke bør komme i vejen hele vægten, så snart du vil fylde det med vand, ellers lækre retter du vil bare ikke arbejde. Dæk kedel, forlader skålen at sygne hen i 30 minutter, og derefter 40. Glem ikke at tilføje et par pillede hvidløgsfed. Nogle gør det efter de stegte grøntsager, og nogle foretrækker at gentage denne, selv efter at risene er næsten kogt. Så uden at forstyrre ris, plagede ham indtil den er klar til at skyde.

Selv efter måltidet vil være er næsten klar, behøver det ikke at blande sig i alle tilfælde. For at forberede pilaf i brand, skal du overholde denne enkle sekvens af handlinger. Hvis du ønsker at se, hvordan det skal se pilaf i brand, vil foto fra vores artikel hjælpe dig med dette. Du kan også se et overblik, hvordan man kan tjene denne parabol med hvad og hvordan. Den bedste løsning er at kombinere disse fødevarer med friske grøntsager, vil de være meget nyttigt, da han pilaf er ganske fed og hårdt at mave fadet. Hvis fadet er klar om vinteren, det perfekt egnet til servering fødevarer såsom pickles og tomater, samt vil blive lagt på bordet for tomatsaft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.