BilerBiler

"Toyota Land Cruiser-80": tekniske specifikationer, pris, foto og tuning

Jeg må sige, at "Toyota Land Cruiser 80" er så solidt forankret i det automotive marked, er det vanskeligt at overvurdere hendes popularitet. Siden 1988, denne bil er konsekvent troværdige chauffører og i 2014 er det ikke går tabt. Selv med alle de finansielle katastrofer der har fundet sted i verdensøkonomien, SUV aldrig mistet føringen i salget. Dens høje karakteristika gør det muligt at konkurrere selv med sådan et monster som "Range Rover". Udviklere har skabt denne model med et øje på vejene og især for den russiske forbruger. Denne idé er helt berettiget. Og "Cruisers" og har tilpasset arabiske, europæiske og kinesiske forbrugere, men de er næsten ikke solgt i Rusland.

De simpleste tilbehør til denne SUV, der er udstyret med et minimum af elektronik og fraværet af ABC, er det bruges i mange lande som et militært køretøj. Nogle stater stående hær udstyret med disse terrængående køretøjer. En sådan anvendelse af køretøjet på grund af høj permeabilitet og en stor trækkraft. Dette er en sand professionel terrængående køretøj, der har en høj vej og tilpasse mindst et højt niveau af komfort.

Valgmuligheder

Næste udstyr "Toyota Land Cruiser 80, VX" anderledes læder interiør af høj kvalitet velour trim dele og træ skær i kontrolpanelet. Det er også i en luksus model, forudsat tagvindue og har et højttalersystem af høj kvalitet. Brede hjul og alufælge - disse er ekstern luksus ydeevne. Efter restyling i 1994 luksus SUV har modtaget FAA og airbags. Muligheder GX er kendetegnet ved en velour indvendig og inter-aksel differentialespærre. Hoveddøren integrerede producent af stålrør, der kompenserer for den kraft af virkningen i en kollision. Desuden er dette udstyr udmærker sig ved de inter-hjulet låsende differentialer.

tekniske egenskaber

Først og fremmest må jeg sige, at den "Toyota Land Cruiser-80" - en fire-hjulstræk SUV, det vil sige, at bilen har en permanent firehjulstræk. Slagvolumen i denne SUV er 4164 kubik cm og den samlede masse af 2960 kg. Næste "Toyota Land Cruiser-80" specifikationer er som følger: akselafstand af bilen er lig med 2850 mm, dimensioner af forreste sporvidde - 1595 mm, og bagsiden - 1600 mm. Ét stykke svejset ramme og høj kvalitet støddæmpere fint flytte alle denne magt. Bilen er meget stor og tung, men lig med ham meget lidt.

Brændstoftank SUV rumme 95 liter. Brændstofforbruget i bymiljøer har indikator 16 liter pr 100 km, og vejen køretøj forbruger 9 liter. Gennemsnitligt brændstofforbrug i den kombinerede cyklus er 12 liter pr 100 km, at for sådan en stor maskine er ikke meget.

chassis

Denne egenskab, som automatisk motor "Toyota Land Cruiser-80", præsenteres i tre sekscylindrede udgaver: benzin, diesel og turbo diesel. "Cruiser" motorer kan karbureret, blev de udstyret med terrængående køretøjer frem til 1992, og de havde magten på 190 hk. s., og injektion kapacitet på 205-215 liter. a. Desuden er alle de motorer af disse køretøjer er udstyret med to batterier, transporterer stearinlys og spiral nettoakkumulering. Alt dette giver høj kvalitet drift af motoren selv ved lave temperaturer.

Motor "Toyota Land Cruiser-80" (diesel) har et volumen på 4,2 liter, det også er repræsenteret i flere udgaver, dvs. en kapacitet på 120 liter. a. op til 136 liter. s., og der er dieselmotorer med turbo kapacitet på 165 liter. a. Desuden er der også en 24-ventil dieselmotor kapacitet på 170 liter. a. Hastighed på 100 km / t, denne type motor gør det muligt at udvikle til 12,5 sekunder. Det er også værd at bemærke, at der for den russiske operation på disse motorer, der er en særlig ventil for at kompensere for manglerne i vores dieselolie. Næsten alle ejere af denne modifikation hævder, at benzin-version for noget ikke ville have visiteret fordi diesel øger ydeevnen.

Forreste suspensionskarakteristika - kontinuerlig stråle aksel, krængningsstabilisator og en skruefjeder. Bremsesystem SUV skivebremser både for og bag. Og bageste suspension - kontinuerlig stråle, den tværgående stabilisator og en skruefjeder. Takket være dette stål suspension denne SUV er så glad for russiske bilister. Han er ikke bange for høje kantsten eller gødningskældre.

Generelle egenskaber

Bil "Toyota Land Cruiser-80", som er karakteristisk for de positioner, det som en kvalitet SUV, har fem døre. Sæder kan være på fem til otte, afhængigt af konfigurationen og bagagerum volumen er 832 liter. bilens hjul 15 tommer, og det giver den udseende af stabilitet. Da bilerne af dette mærke i Rusland har alle en betydelig alder, har mange ejere tyet til tuning, til at give friskhed SUV. dimensionelle Funktioner i dit køretøj har følgende: en kropslængde på 4820 mm, Højde - 1890 mm og bredde 1930 mm.

Jeg må sige, at denne SUV er meget glad for russiske jægere og rejsende. Gennem en kombination af høje niveauer af permeabilitet og ganske præsentabel udseende af aktive hvile kærester og godt bruge den til bykørsel. Denne model har to versioner af bagdørene - revolverende og vippe, således at selv denne nuance kan vælges.

instrumentbræt

Instrumentbordet er fortjener særlig opmærksomhed, det har alle de nødvendige indstillinger, som også ligger meget bekvemt. Indikatorer brændstof niveau og motortemperatur hele tiden for øjnene af føreren. For ikke at nævne den speedometer og andre iboende ydeevne instrumentbræt. Bilister siger, at SUV gearstang ligger præcis, hvor det er nødvendigt, og skifter til en klar og brugervenlig. Den eneste ulempe er manglen på instrumentpanelet omdrejningstæller.

ledelse

Servostyring gør det muligt for føreren at styre terrængående køretøj i de mest vanskelige forhold med tillid og uden tvivl. Hertil kommer, på grund af det faktum, at styretøjet er veltilpassede og tilhørende greb, bilen vinder nemt eventuelle spor. Ved høje hastigheder, styretøjet skifter til turbo.

Jævn hastighed 130-140 km / t i køretøjet ikke følte, fordi ét stykke ramme forhindrer omrystning og stålet suspensionen udglatter alle brolægning ulemper. Øvrigt i den foreliggende off-road kørsel reguleres, det vil sige, som det kræves firehjulstræk kan slukkes.

reservedele

Da den "Toyota Land Cruiser 80" i 1998 den blev afbrudt, alle biler i Rusland dette mærke kun tiden. Men kvaliteten og pålideligheden af denne SUV er så høj, at det stadig er meget populære, og salget er ikke faldende i mange år. Derfor bilister der ikke noget problem at købe reservedele. "Toyota Land Cruiser 80" er udstyret med det nødvendige på talrige steder på internettet. Desuden er alle de reservedele, der leveres i den originale. Det er også nødvendigt at forstå, at denne SUV meget lang tid på russiske veje, og salg af reservedele allerede fejlrettet godt.

anmeldelser ejere

I mange år russerne udnytte denne bil, og alle de indtryk af ejerne kan findes på forskellige automotive fora. Og det skal bemærkes, at i de fleste tilfælde, "Toyota Land Cruiser-80" har den højeste rating og rave. Erfarne bilister har konkluderet, at pålideligheden af SUV har ingen lige, og alle de foreskrevne producentens specifikationer fuldt ud opfylder de angivne. Desuden har mange ejere bemærke, at bilen er godt tilpasset til vores veje, der er, gruber og huller, snedriver og bundløse puljer af urolig for ham. Dette er naturligvis, det er at tale om dens fordele. Reparation og udskiftning af forbrugsstoffer dette køretøj kræver hvert par år, og dette kan ske endnu sjældnere med omhyggelig betjening.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.