LovStrafferet

Art. 215 i straffeloven: beskrivelse, sammenligning med artikler, 215,2, 215,3

Kriminalitet, henført til overtrædelse af de fastsatte regler for de forskellige typer af arbejde, som bl.a. relaterede og ulovlige handlinger, der kvalificerer under Art. 215 i straffeloven, der findes i retspraksis er forholdsvis sjældne. Men under hensyntagen til de statistiske data og historiske fakta, kan vi sige, at det værste katastrofe i menneskehedens historie, relateret til atomkraft, en eller anden måde, er opstået på grund af overtrædelse af sikkerhedsstandarderne på disse steder under opførelsen af deres placering, udformning og efterfølgende drift .

Art. 215 i straffeloven: en simpel sammensætning

Enkel sammensætning af en kriminel handling på ovenstående strafferetlige norm forudser ansvar for de handlinger, overtrædelse af sikkerhedsregler under konstruktion, design, implementering og yderligere udnyttelse af faciliteter i tilknytning til atomkraft, i tilfælde af, at det kunne føre til forurening (radioaktiv) Miljø eller død af en person. Følgende typer af sanktioner:

 • op til 200 tusind rubler fine eller lønninger (anden indkomst) skyldige i 1,5 år .;
 • tvangsarbejde i en periode på op til 3 år;
 • op til 3 års begrænsning af frihed;
 • fængsel indtil 3 år.

Dog kan der pålægges tre seneste sanktioner i forbindelse med fratagelse af den særlige ret for den dømte til at arbejde på bestemte positioner eller deltage i et bestemt erhverv i samme periode.

Karakteriserende elementer sammensætning

Kvalificerede funktioner (ifølge del 2 of Art. 215 i straffeloven) vil være de konsekvenser i form af uagtsomhed forårsager legemsbeskadigelse, kvalificerer som en grav, eller død af en person, forurening af miljøet ved stråling. For denne forbrydelse følgende sanktioner leveres:

 • tvangsarbejde i en periode på op til 5 år;
 • fængsel op til 5 år.

Det kan være tildelt en ekstra straf, som kommer til udtryk i fratagelse af den særlige ret til at arbejde i visse stillinger eller deltage i et bestemt erhverv, i en periode på op til 3 år.

Særligt skærpende omstændigheder sammensætning

Især kvalificerende struktur opstår som et resultat af en kriminel handling i det første afsnit af uagtsomhed, der er nævnt, død to eller flere personer. I dette tilfælde er straffen udtrykkes som:

 • tvangsarbejde og 5 år;
 • fængsel op til 7 år.

Hertil kommer, kan retten udpege endnu en sætning. Sådan er frataget en særlig ret til at arbejde i visse stillinger eller deltage i en særlig erhvervsaktivitet i en periode op til 3 år.

Karakteristik af objektet og den objektive side

Forbrydelser, der kvalificerer under art. 215 CC RF er to objekter (primær og sekundær). I det første tilfælde er det sikkerheden i samfundet i design, placering, opførelse og efterfølgende drift af anlæg med tilknytning til atomkraft. Et yderligere formål - tilhører de mennesker, deres helbred og liv.

Formålet aspekt af denne kriminelle handling kan karakteriseres ved trækkene anført nedenfor:

 • overtrædelse i dette område af sikkerhedsbestemmelser;
 • offensive konsekvenser farlige for samfundet i form af en trussel om tab af menneskeliv eller forurening af miljøet stråling af miljøet;
 • installeret mellem de to første punkter af en årsagssammenhæng.

Emne og subjektive side

Den subjektive side, i dette tilfælde kan beskrives som uagtsomhed i relation til skadelige konsekvenser, er i sig selv genstand for sikkerhedsregler, der ejes kernekraft, kan bevidst krænket.

Emnet for denne forbrydelse er angivet, er det dem, der har nået en alder af 16 og der er tjenestemænd eller andre almindelige arbejdere, som ved arten af aktiviteten direkte relateret til overholdelse af de faciliteter, regulativer nukleare magt sikkerhed.

Kommentarer

Denne bestemmelse i straffeloven er temmelig kompliceret og struktur for al sin enkelhed. Art. 215 i straffeloven til at tillade kommentarer mere fuldt bekendt med nuancerne. De vedrører hovedsagelig den disposition, som er tæppe. Det er nødvendigt at netop afgøre, der er blevet krænket af en skyldige part regel. For at gøre dette, henvises til føderale love og afdelinger regler om atomkraft.

Undersøg med artikler, 215,2, 215,3

Alle tre strafferet tilhører samme kategori, og ved første øjekast, har fælles generiske funktioner. Dog kan store forskelle spores når man ser på den objektive side af de kriminelle handlinger data. For eksempel i tilfælde af Art. 215.2 i straffeloven, er det ikke den sociale sikring, og relationer, der er forbundet med forsyningsledningerne kilder til levebrød for forbrugerne. Sammensætningen af materialet på samme tid, er forbrydelsen anses for at være perfekt på det tidspunkt, når det er gennemført nogen af disse normale aktiviteter. Emnet fælles.

Meget afklare under Art. 215.2 i straffeloven kommentarer. Så for energianlæg ejede kraftværker og transformerstationer, elkabler og så videre. D.

Begået en kriminel handling omfattet af kvalifikation i samarbejde med andre relevante forbrydelser mod ejendom.

En lignende objektiv part er en kriminel handling, der falder ind under art. 215,3 i straffeloven. Dette er også ødelæggelse, den distruction af denne tid gasledninger, olieledninger og olierørledninger, samt genstande, der teknologisk er forbundet med dem. Præparatet anses for at være væsentlig og formel. Emnet er også almindeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.