Mad og drikkeOpskrifter

Kogt pølse derhjemme: steg for steg madlavning opskrift

Mange kan ikke forestille sig en fuld morgenmad uden en lækker sandwich med pølse. Det er en skam, at den moderne fødevareindustri gør det fra noget, men ikke fra kød. Således forsøger producenten at spare, slet ikke bekymre sig om sine forbrugere. Vejen ud af denne situation kan være kogt pølse derhjemme. Desuden er det ikke svært at lave mad, og selv er der en fuldstændig kostopskrift.

Kyllingepølse

Denne ømme pølse med en cremet smag og imprægneret med naturlig skinke er ikke kun et glimrende supplement til morgenmad, men også en dekoration af festbordet. Og nu vil hun bestemt ikke være beskeden "samle støv" på sidelinjen. Men det vigtigste er, at det er nemmere at lave mad end det ser ud til. Det sværeste, måske vil ikke spise et stykke tid før tiden.

Nødvendige produkter

Så, hvilke produkter der er nødvendige for at gøre pølse kogt derhjemme. Først og fremmest er det selvfølgelig 500 gram kyllingefilet. Derudover kræves 200 gram kogt skinke, 2 kyllingeproteiner, 2 spsk stivelse, 300 ml 20% creme, salt, krydderier og krydderier. Du kan bruge den færdige blanding til kylling, peber, paprika og muskatnød. Hvis du ikke kan lide noget, eller det ikke er tilgængeligt, kan du altid tage andre krydderier eller slette dem. Under alle omstændigheder får du en lækker kogt pølse derhjemme.

Trin-for-trin opskrift

Ved hjælp af en blender eller processor, hugge kyllingefiletet med en fed hvidløg, og tilføj proteiner og creme efterhånden. Det er meget vigtigt, at konsistensens masse ligner kødpuré. Det er desværre svært at opnå en sådan kødkværn. Hvis andre redskaber ikke er til stede, skal kødet føres gennem det mindste maske 3-4 gange.

I denne homogene masse tilsættes salt og krydderier efter smag. Kødkød bør være lidt salt, så den tilberedte pølse ikke bliver for frisk. Indtast derefter stivelsen og bland. Til sidst lægges den tærte skinke og blandes igen. Læg massen på en folie eller bagehylster (fold to gange), form i en stor loaf og pakk godt. Pølsen er foldet i 2 cellofanposer, bundet i begge ender og trådet på flere steder.

Dyp loafet i en kasserolle med rigeligt vand og kog med en mild koge i 30-40 minutter. Sæt den på risten og køl den, og vask den i køleskabet i 6-8 timer, det er for natten. Det er klar tilberedt pølse derhjemme vejer omkring et kilo.

Kost kanin pølser

Kaninkød anses for at være en af de mest kostholdige. Der er næsten ingen fedt i det, men meget let fordøjeligt protein. Derudover forårsager det sjældent en allergisk reaktion. Det anbefales, også for baby mad. Naturligvis producerer kaninen en meget velsmagende kogt pølse derhjemme.

Så du har brug for 1 medium kanin, et lille kyllingæg, 2 spsk mælkepulver eller fløde, en fjerdedel af en teskefuld salt og sukker, et laurbærblad, muskatnød og andre krydderier efter ønske.

forberedelse

Først skal du fjerne alt kød, herunder det eksisterende fedt, fra kaninen. At gøre dette er ønskeligt, især omhyggeligt, fordi ethvert stykke passer ind i pølse. Måske er dette den mest tidskrævende del. Næste kogt pølse derhjemme er forberedt lettere. Fileten føres 3 gange gennem det mindste maske i kødkværnen, eller der bruges en chopper.

Til den resulterende masse tilsættes æg, mælkepulver, salt, sukker, muskatnød og andre krydderier. Det er ikke nødvendigt at spare på krydderier, de vil give den færdige pølse smag og aroma. Bland godt, og hvis fyldningen er for tæt, tilsættes en sked af isvand. Ellers kan pølsen være hård og tør. Det pakkes op i en madfilm og rengøres i køleskab i 12 timer. I løbet af denne tid bliver fyldningen tættere og vil blive mættet med krydderens aromaer.

Dernæst skal du sprede bagningstape på bordet, lægge kødkød på den, forme pølsen, læg den godt sammen og binde den med tykke tråde i begge ender. Du kan tage de sædvanlige og folde dem flere gange. Det halvfabrikata lægges i en stor krukke vand, et laurbærblad tilsættes. Klar til at lave pølser hjemme i 2 timer med den mindste koge. Dette er meget vigtigt, fordi ved høj varme fra kanterne massen kan svejses tidligere, og i midten kan den forblive fugtig.

Derefter fjernes produktet fra panden, afkøles fuldstændigt ved stuetemperatur og trækkes i endnu en time i køleskabet. Kun nu kan du prøve. Det er selvfølgelig en meget velsmagende hjemmelavet kogt pølse. Opskriften er i øvrigt egnet til de fleste kostvaner (f.eks. Ifølge Mirimanova og Dyukan). Et stykke af denne pølse kan endda blive spist af et barn. Mødre bør ikke bekymre sig om indholdet af kemiske tilsætningsstoffer og soja.

Selvfølgelig kan du i en alder af overflod nemt købe noget produkt, især pølse. Men hjemmelavet vil altid være mere velsmagende og frisk. Selvom sådanne pølser ikke vil være karakteristiske for køb af lyserød farve, fordi de ikke tilføjer en farvefiksering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.