HjemlighedVærktøj og udstyr

Anmeldelser: haven swing. Hvil i landet

Moderne forstæder område - det er ikke bare den lille hus, stald og flere senge. I dag er hver ejer af selv en lille hytter så behageligt som den søger at udstyre. For eksempel, næsten alle placeret haven gynger, som ikke kun er behagelige, men også funktionel: de forener og sofa, og selv teltet, bag hvilken kan du skjule fra solen eller regn. Dette tilbehør er et must have i landet, som det fremgår af talrige vidnesbyrd. Have gynger, ved den måde, er billige, og du kan placere dem hvor som helst.

Funktioner og typer

Design har gynger til haven kan være meget forskellige. For det første metal og træ udmærker sig ved typen af materiale. For det andet kan de være bærbar eller suspenderet, det vil sige, fast eller mobil. Suspenderet praktisk, fordi de optager lidt plads og kan fastgøres selv til terrassen. Hertil kommer, de er lettere og mere svingende, og dermed opnå den bedste afslapning. Funktion af mobile modeller, der kan sættes i en hvilken som helst åbne rum. positive tilbagemeldinger ofte opfylde alle disse konstruktioner.

Have swing kan være dobbelt, tredobbelt eller firdoble eller bi-justerbart ryglæn. Forskellige modeller af materiale polstring puder - de kan være akryl eller bomuld. Større rolle i udvælgelsen ramme at spille - det er bedst at give fortrinsret struktur med galvaniseret stålstel. De er mere pålidelige og holdbare i drift.

Hvordan vælger?

For at begynde at bestemme, hvilken type swing. For eksempel, hvis dit websted er indrettet i russisk stil, som er domineret af træ elementer, og swing kræver passende design. I sådanne udformninger er det vigtigt at være opmærksom på detaljerne i kobling - ideelt set bør de bundet med en træ dyvel. Udendørs disse dele svulme op, hvorved der tilvejebringes pålidelighed og styrken af swing.

Metal produkter er nemme, bekvemmelighed, især når det kommer til bærbare modeller. Disse udsving kan males i alle farver, men det er oftest grøn eller brun. Dette giver dig mulighed for at succesfuldt ind designet specielt landskab design.

En anden parameter, der skal tages i betragtning - at antallet af mennesker, der vil være ridning på en gynge. Som allerede nævnt, kan konstruktionen være konstrueret til to, tre eller fjerde. Dog med den samme faktor afhængig vægt og dimensioner af swing.

Hvad skal man vælge? De fleste haven gynger

Anmeldelser ofte nævner de store producenter modeller. For det første, de fleste praktiske købere genkende produkter, der fremstilles i Hviderusland "Olsa". Fremstillet ifølge europæiske standarder, kan de modstå op til et maksimum på 280 kg. Pris interval data gynger gennemsnit - de kan købes til en pris på 7000 rubler, afhængigt af typen af byggeriet.

Swing Garden "Palermo" modtaget positive anmeldelser på grund af det faktum, at denne produktion præmie. Smukt design med bløde hovedgærder og puder baseret på syntepon vil elske alle. Ovennævnte produkter har tilt suppleret myggenet, som kan monteres lodret eller vandret. Ryglænet justeres ved transformation håndtag.

Produkter til at give den russiske produktion er også i stor efterspørgsel blandt køberne. Således har haven swing "Space" eller "Pilot" galvaniseret rektangulære mesh sæde og ryglæn, som er modstandsdygtige over for korrosion. Produktets design firma "Bend" er lavet i form af en bue, hvorved der opnås stor holdbarhed og driftssikkerhed.

Oprindeligt fra Rusland

Swing Garden "Milan" anmeldelser er overvejende positiv. Denne model blev udgivet sidste år af "Damateks", men stadig populær den dag i dag. Opret design baseret på swing "Varadero", så de tekniske karakteristika er forblevet stort set uændret. Således er metalrøret valgt større tykkelse og diameter, hvorved genstandene er i stand til at modstå en belastning op til 350 kg. Understøtter fast indstillet på jorden og forstærket konstruktion og forandring af sædet kan modstå tunge belastninger.

Ryglænet lænes modeller og kan endda være vandret - dette faktum taler og anmeldelser. Have gynger af dette mærke findes i forskellige farver, men kunderne rådes til at vælge lyse nuancer af teltet, eller om sommeren under ham vil være meget varm. Øvrigt swing har ekstra udstyr i form af myggenet, der er forsvarligt syet ind i teltet og lukkes med elastikker.

italiensk model

Swing Garden "Milan" anmeldelser, som allerede nævnt, har tjent exceptionelt gode. Lige så god mening af kunder og modeller "Big Rimini", "Capri Big", "Big Milano", giver en glimrende mulighed for at gøre rummet omkring dig mere smuk og funktionel. Men det er nødvendigt at være forberedt på det faktum, at for sådanne udsving bliver nødt til at betale en masse penge.

Model "Comfort Deluxe" - en tredobbelt swing, uovertruffen stil. Anmeldelser haven swing af dette mærke har modtaget positiv, og den eneste ulempe er den relativt høje pris.

Hvordan kan det være?

Som du kan se, dagens producenter tilbyder en bred vifte af ferie designs, der adskiller sig i forskellige specifikationer. Vælg en model, afhængigt af det formål, som du har brug for dem, styling og værdi. Russiske produktion er billigere - i intervallet 7000-10000 rubler, men for den italienske model kommer til at betale mere. Talrige af haven swing forskellige mærker viser, at de ofte om det samme i kvalitet og pålidelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.