ForretningIndustri

Bomber Northrop B-2. Bomber B-2: funktioner og foto

Mystery B-2 (bombefly) forårsager et stort antal domme, mytiske legender ytringer. Hvad er dette plan, hvis vi taler om de sande fakta? Amerikanske fly drives af den tredje generation af usynlighed i mere end 15 år, og på trods af slør af hemmeligholdelse i det globale informationssamfund datafelt vises på teknologisk udstyr og de særlige kendetegn ved den bevingede rumfartøj.

generel beskrivelse

Bomber B-2, som er det produkt, amerikanske militære industri, udformet som et fly med en reduceret risiko for afsløring antiaircraft fjendtlige tropper. Helt usynlig, betyder det ikke blive, som en særlig tracking system til at bestemme sine radarskærme, men for almindelige forsvar er det usynlige, tyder på overlevelse i betingelserne for bombningen.

Den imponerende udseende af flyet, som ligner fly fra sci-fi-film. B-2 bombefly Spirit vises i himlen som en løbsk klap sort trekantet profil visning i dette giver det en flyvende tallerken, fladtrykt uden hale og krop.

For at sikre funktionen af stealth bruger avanceret stealth teknologi:

 • den ydre overflade af et luftfartøj er dækket med materiale med en høj grad af absorption af radiobølger;
 • anvendt strukturelle diagram aerodynamik "flyvende vinge";
 • Afskærmning anvendes jetmotor jet, ESR værdi er i området fra 0,0015 til 0,1 kvadratmeter. m.

De vigtigste funktioner i flyets struktur

Produceret B-2 bombefly "Spirit" i form af en vinge, ordningen indebærer den fuldstændige mangel på lodrette komponenter af fjerdragt. Som ledepladerne spaltning ror installeret ved en endedel af vingerne. Det meste af skroget og de grundlæggende dele er fremstillet af titanium og aluminiumslegeringer. Yderligere materialer er polyamider og carbon kompositmaterialer med høj varmebestandighed koefficient.

Bombefly B-2 Spirit har et lejeelement i form af titanium sænkekasse, anbragt i den forreste halvdel af huset og strækker sig i mellemliggende sektioner. Flyvinger er lavet af kulfiber. Monolitisk panel titanium sænkekasse fremstillet af 23 mm tyk. Sammensatte dele sammen ved svejsning eller diffusion produceret en forbedret plaststøbning.

form

Grundlaget for dannelsen af udseende er et system af fire kronblade, og formen af flyvemaskinen skabte 12 linjer. Dette koncentrerer refleksion i det vandrette plan og i en lille række centrale sektorer. Den bageste og forreste ramme parallelt med hinanden huse, omfatter, motorrum oplukkelige ramme er indrettet til at skabe chassis 4 sektorer hoveddisplayet. Med de forreste og bageste halvkugler er opnået ved 2 sektorer.

I den frontale og fra siden af en bevinget håndværk har ingen fly og lige linjer. Ved bunden af vingekonstruktionen er placeret, radiobølgerne absorberende. Den forreste kantdel af luftfartøjet er udført i en spids vinkel til 33º, og bagsiden er lavet i form af bogstaver i det engelske W. I midten af vingen semispan defineret brudpunktet af den øvre, B-2 bombefly Northrop har superkritisk vingeprofil.

Flyet er udstyret med 4-motorer, der ligger på hver sin side af bombe bugten. For at sikre en umærkelig regime bygget fladt på den ydre overflade af flyet har ingen slidser i dysen himmel og motorer og arme er placeret inde i maskinen.

fejl i designet

Det faktum, at den bevingede skibet ikke halen, ikke forhindrede ham i at piler at manøvrere i luften, stealth bombefly, B-2 dårlig butik på himlen overskrift valgt på grund af fraværet af den vertikale finne. Kun flytte flyet rulle, der reducerer den kraft på den nedre vinge og toppen tager øge løftekraften, hvilket fører til en vending af indretningen i den ønskede retning. I luftfarten, er der et begreb "fløj loading", som er en af de vigtigste parametre for fartøjet. Mindre end et kilo påvirker én kvadratcentimeter af vingen, jo lettere er det at gøre flyet vender i luften. Således steg manøvredygtighed bombefly.

Bomber kan ikke klare sig uden installation af elektrisk fjernbetjening systemet og automatiske anordninger, ser flyvningen processen og udstede kommandoen impulser på de mekaniske dele af vingerne.

kabine enhed

Flyet fløjet af to besætningsmedlemmer, B-2 (bombefly), et billede af, som er præsenteret nedenfor, er det udstyret til dette trykkabine, placeret i den forreste del af flyet.

Indtast arbejdspladsen piloter gennem et rum i den forreste chassis på en sammenfoldelig stige. For hver pilot på arbejdspladsen har et komplet sæt af styreenheder. I det samme sted, forudsat udstyr motor startknap og systemer flyet ombord. Disse knapper er sat i tilfælde af alarm.

Beskyttelse af den gennemsigtige del af kabinen består af fire paneler af sandwich struktur, gør det muligt at foretage en revision af den vandrette i en vinkel på 200º. I tilfælde af et fly i nærheden af en atomeksplosion på glasset belagt med sammensætningen af komponenterne i guld, bliver uigennemsigtig og sender ikke stråling. piloter på flyrejser udført i protivolazernyh briller.

Systemet på flyet kontrol

B-2 bombefly er udstyret med en yderligere elektrisk styret i en afstand, som er et digitalt system med hurtig reaktion kvadradupleksnuyu elementer. Automatisk kontrol indeholder i sin struktur fire behandlingsenhed og er funktionsdygtig i tilfælde af svigt af to af dem. Antennesignal systemet 20 omfatter en løfte- sensor trykmåling, hvilket gør det diskret.

Amerikansk bombefly B-2 flyelektronik kompleks har NSS klasse navigation delsystem. Lynhurtig respons på skiftende situationer under flyvning med to indbyrdes forbundne elektroniske komponenter: IMU (inerti) og AIU (astroinertial). Hver af piloterne ure de 4 indikatorer for multifunktionel handling.

Historien om skabelsen

Under den kolde krig mellem USSR og USA i 1979, at Ronald Reagan under sin valgkampagne løfte gendanne våben i den amerikanske hær. Et år senere, den amerikanske regering har til hensigt at etablere en række lovende fly på hurtig levering af ammunition i det berørte område, og det første sted i listen er den stealth bombefly B-2. Pragmatisk amerikanere kigger på lys hver dollar, før du sætter det i hvert fald. Fantastisk fly med større kapacitet og en reduceret synlighed af projektet syntes at være berettiget udsigter og er under særlig kontrol af den amerikanske regering.

Firma Northrop Grumman udviklede diskret strategisk bombefly, som er designet til at bryde gennem den tætte systemet af anti-sporing og levering af nukleare og andre våben. Den er udviklet på baggrund af den industrielle ATV-programmet.

Projektet fik kodenavnet B-2 med symbolet Ånd. Opstod i 1987 var en hage grund af mangel på design beslutning udsætter begyndelsen af testen indtil 1989 og øger støtte til projektet med yderligere milliarder dollars. Finansfolk med 1989 fastsætte værdien af omkostningerne ved at skabe en ny fly til 23,1 milliarder dollars.

Det første eksemplar får en start på livet ved en militær fabrik i Californien, hvor han holdt sin første flyvning og demonstration af de berørte offentlige lag. På grund af den høje pris på byggeriet kun 21 bombefly B-2 Spirit Stealts. Alle kampkøretøjer er personnavne, der matcher navnene på de stater i USA. Det sidste eksempel på en bevinget skib kaldet "Spirit of America" er placeret af hæren i juli 2000.

modernisering af luftfartøjer

I 2008 er det Kongressen of America finansierer et program til at opgradere B-2 (bombefly). Styresystem læsion flytter jorden mål og radarnet undergår positive forandringer. 2009 øger belastningen kapacitet af flyet, hvilket er 27 tons, adskilt af halvdelen i højre og venstre rum. I 2010 er det materiale, forbedret flyet panel, der gør det umuligt for selv den nylige krakning af den del.

Panelet er placeret mellem motorerne overtrædelse af dens overflade er forbundet med det faktum, at gradvist akkumuleret metaltræthed, hvilket resulterer i revner. Hun lukker den sammensatte skelettet af en varm reaktiv stråle og udsættes for høje temperaturer, er ikke den sidste rolle og vibrationer under drift af kraftværker. Virksomhedens ingeniører til at klare den opgave at foretage ændringer i halen design og brugen af mere avancerede stål.

I april 2010 bliver den bombefly forbedret software, ny navigation og progressiv kommunikationssystem. Og i september 2012 i kontrollen af flyet modificeret ved installation af den opgraderede radar AN / APQ-181 med de tilgængelige AESA radar. Nye klæder suppleres af mere avancerede kommunikationssystemer og udskiftning af udstyr i flyet hold.

Tekniske karakteristika kampvogn

Bemandet bombefly har fremragende tekniske egenskaber. B-2 (bombefly) udstyret med elektronik luftfart. Infrarød FLIR Systemet genererer en omfattende gennemgang, en radiobølge HANIUAL højdemåler udformet således, at ikke detekteres sit signal under udforskning af modstanderen.

Til bevægelse i de givne koordinater for inertinavigationssystem installerede handlinger har en kanal til udveksling af data med intelligens satellitter. Nøjagtige JDAM ammunition afstødningssystem er tilvejebragt i et forudbestemt område af målet ved hjælp pegeenheden. Luftfartøjet har et tilknyttet system af sensorer, som sender data til styresystemet for at ændre situationen uden for beholderen.

Flyet er udstyret med AESA radar, men dette er ikke en typisk anordning til stealth-fly, er det nødvendigt at udsende et signal og fjendens luftforsvar zasekut plan. For eksempel kan en flyvende båd gammel F-117 har kun passive midler til dataindsamling. Tekniske specifikationer for flyet:

 • frit i cockpittet er to pilot;
 • længde fly kreysernogo fartøj er 20,9 m;
 • har apparatet et vingefang på 52,1 m;
 • Luftfartøjer højde - 5,1 m;
 • fløj overfladeareal - 460 m 2;
 • cruiser ubesatte blank vejer 71,7 m;
 • normal og maksimal startvægt 152,6 og 171 m henholdsvis;
 • brændstof til brændstofpåfyldning apparat for hele perioden søgning vejer 73 tons;
 • nyttelast op til modernisering og efter - 22,7 og 27 tons;
 • Luftfartøjer bypass turbojetmotor, vejer 1.452 m;
 • den højest mulige hastighed søgning - 860 km / t;
 • gennemsnitlig hastighed cruiser - 776 km / t, bekæmpelse område indfanger radius 5310 km,
 • Flyveafstand er 11110 km, rejsetid til - 6,5 timer, B-2 (bombefly) stiger til et maksimum på 15.000 m.

brug bevæbnet

For at ødelægge målet anvendes til atomvåben 340 / ton, 1,1 m / ton. Ombord bære konventionelle bomber 16 x 84, 36 x 80 klynge bombe våben 82. Brug af høj præcision, som våben anvendes krydsermissiler.

Der er en fælles myte, at B-2 bombefly at anvende krydsermissiler kan ikke. Dette er ikke tilfældet, eftersom bæreren i dette tilfælde er nødvendigt at suspendere munition rum bomber og flytte det til en forudbestemt reset punkt med hvilken apparatet nemt kan klare.

ulemper usynlige

Bred lag af det amerikanske militær og kongresmedlemmer er simpelthen bedraget i de bedste forventninger. Ikke alle mennesker har viden på området for radio-, og endnu mere i det elektromagnetiske diffraktion fænomen. Før dem var undervisere med ideen om usynlige bombefly, kappes forskere lovede oprettelsen af et sådant luftfartøj allerede er inficeret, og der tænkte en masse mennesker.

Men ideen om effektivitet er noget tvivlsom opnåede spredning område af luftfartøjet forbliver i intervallet 0,0015, til 0,1 M 2. Denne funktion er langt overlegen i forhold til læsning, for eksempel et kampfly hvis ESR er 3-4 m2. Ved første øjekast, spredning området er i en gunstig område.

Men reduceret ESR bombefly bliver en kritisk indikator for dens usynlighed. Reduceret spredning er effektiv kun for en spændvidde af forældede modeller af luftforsvar. Moderne radar modifikationer kan skelne plan med en spredning område i en afstand på ti til tyve km.

Flade former, mangel på lodrette linjer og halen gør det umuligt at blive på den valgte kursus, og det kræver installation af dyre elektroniske styringer.

Eventuelle praktiske problemer med infrarødt lys, på trods af den fælles indsats af ingeniører og forskere. De forsøger at finde motorer flyet fra toppen, ændre output dyseåbningerne til accelereret køling af brændte brændstof. Det giver resultater, men en perfekt gemmested reaktiv varme udstødning virker ikke.

Øjenvidne til en række nutidige udstillinger siger, at gennem pupillen flyet termiske kamera er meget mærkbar lyser og er synlig. Enheden kan se fjenden, så B-2 (bombefly) bestemt til destruktion.

Det svarer til en stor skare af fly

Ifølge beregninger militære forskere til at gøre skade på en dybde placering af fjenden bombefly F-16 i en mængde på 32 maskiner med præcision våben kræver et antal prøve understøttende teknik. Eskorten består 16s, 4-direktør flystøj, 8 fly til undertrykkelse radar og tankning hele pakke (15 stk), der tilvejebringer de førnævnte vogne brændstof.

Helt identiske skud effekt forårsager usynlig gruppe af F-117 fly 8 ledsaget af to base-tankskibe. Men en amerikansk bombefly B-2 kommer ud denne sammenlignende analyse af de ledende stillinger - lignende opgaver kræver tilstedeværelsen i luften kun to stealth systemer og kræver ikke brug af tankskibe brændstof, som den maksimale rækkevidde ikke kræver optankning på himlen. Som du kan se, at besparelserne der.

Ulykke stealth bombefly

Ulykken skete på øen Guam. Flyveplads forlade fire fly af dem, der varer 4 måneder baseret på øen. Bomber med navnet "Spirit of Kansas" tager ud den anden. Lyde karakteristisk for bomuld, der er tyk røg udstødning i afstand fra tårnet controller. Forårsaget af ild og sanitet tjeneste, men du kan ikke gemme flyet, er det fuldstændig ødelagt.

Taget fra besætningen på første fly beordret til straks at vende tilbage deployeringsstedet, alle flyvninger på bombefly af denne type af suspenderet indtil afklaring af de underliggende årsager til ulykken. Piloterne formået at skubbe og var ikke stærkt beskadiget, den ene blev udskrevet på den anden dag, og den anden gang den blev behandlet på et hospital.

Det antages, at ulykken var forårsaget af svigt af mekanismen eller virkningen af den menneskelige faktor. Efter en undersøgelse af en særlig kommission konklusioner blev foretaget, at stealth bombefly B-2 eksplosion opstod som et resultat af motorfejl.

Karriere bekæmpe bombefly

For første gang at besejre NATO bombefly brugt under krigen i Jugoslavien, hvor omkring 600 præcisionsstyret ammunition blev dumpet. Det er karakteristisk, at bombe fly foretaget uden en transplantation, blev de sendt fra en base i Missouri, droppe bomber i Kosovo og gled tilbage.

Krigen i Irak giver en ny base for kampene. Stealth bombefly B-2 letter fra atollen Diego Garsiya og en anden hemmelige base uden at afsløre navne. Samlet fly gøre omkring 22 missioner. Whiteman Air Base har udgivet 27 fyldt med ammunition fly, som sammen med de første bombardementer faldet til Irak mere end 300 tons bomber. Den gennemsnitlige ophold i luften var 30 timer, men noterer sig samtidig, at den maksimale rekord længde på et af besætningsmedlem, som er i himlen over 50 timer.

En masse erfaring i kampene karriere tilføjer del i bombningen af Libyen i 2011, hvor ammunitionen faldet med 45 jorden mål. For en lille problem serie 21 unit bombefly markerede en meget god kamperfaring.

Opsummering

Combat B-2 bombefly Spirit Stealth historien om dens oprettelse viser hvordan man ikke skal producere fly. På trods af den rigelige hype, snoet rundt om ideen om at skabe en usynlig fly til at frigive ideel til en salgs- luftskib lykkedes ikke. Sverhdorogie bombefly påføre mere skade på den amerikanske kongres end sine modstandere. Attachment milliardtedel af midler ikke er berettiget, er der en lille effektivitet på grund af voksende nye teknologier registrerer luftmål.

På en trist note historie stealth bombefly ikke slutter, bliver det optimistisk, at mange lande er ved at vedtage en bestemt teknologi. Det er naturligvis en rationel anvendelse, og en anden ting, hvordan konsekvent investeringsresultater opnået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.