ComputereSoftware

Redigering SAI. Som i "AIS" at tegne?

Paint Tool SAI - er et af de bedste programmer til at tegne. Det er meget glad for unge og manga kunstnere.

Redigering SAI

Programmet byder på en bred vifte af værktøjer til at skabe tegninger, hvoraf de fleste kan tilpasses yderligere. Hertil kommer, at "OR" har nogle vigtige effekter og filtre, som hjælper kunstneren opnå større udtryk i figuren.

Som i "AIS" at tegne? Med raster eller vektor tegneværktøjer. De bidrager til at foretage en komplet skitse af helten i manga, uden at henvise til andre billedbehandlingsprogrammer programmer.

Som i "AIS" at tegne?

Det program interface giver brugeren mulighed for at åbne flere dokumenter på samme tid. Med gliderne i Navigator eller genvejstaster, som er konfigureret på tastaturet, kan lærredet skalere, rotere eller fordreje. Det er også muligt at holde åbent flere forskellige områder af det samme billede. Paletten panel eller farveblanding bevaret mellem sessioner, og farven kan opbevares i et panel af prøver.

grupper

Som i "AIS" maling ved hjælp af flere lag?

På lærredet kan du bruge separate lag. Det er muligt at gruppere dem og ændre ugennemsigtige masker. Derudover kan niveauet blive indsamlet på det nederste lag og den maskerede, der tillader brug af lygter og skygge til området og ikke skaber nye masker til ekstra niveauer.

tegneværktøjer

Hvordan man kan trække i "AIS" anime? Med hjælp fra raster og vektor værktøjer.

Programmet implementeret en række forskellige raster værktøjer. For eksempel, "akvarel", "cookie" og "Spray". Hver af dem kan nemt indstille og lagres i en tom plads i programmets brugerflade.

Hvordan man kan trække i "AIS" mus? Her for at hjælpe brugeren i en fart vektor værktøjer. Med hjælp fra "Pen" kan nemt trække i programmet, selv i mangel af en grafisk tablet. Vektor værktøjer samt bitmaps, kan nemt konfigureres og vedligeholdes. Desuden, hvis du tegner på en grafisk tablet, kan du gøre dem modtagelige for pres.

Meget praktisk redskab for programmet er "Fyld" i raster niveau: det fungerer meget godt, uden huller og udfylde hullerne.

Valg Værktøj og transformation

"Rektangulær Selection", "Magic Wand" og "Lasso" - udvælgelse værktøjer i "AIS". Der er også et udvalg som en pensel, der kan indstilles ved at tegne. "Magic Wand" kan indstilles til udjævning.

Som i "AIS" at tegne? Det letter opgaven med et komplet sæt af konvertering værktøjer. De kan arbejde på det valgte område. Rækken af opgaver omfatter et objekt i bevægelse, ændre dens størrelse, Fri transformering og rotation. Det er muligt at skabe en række ændringer, og derefter anvende det direkte til det valgte objekt.

Kunstneren vil være i efterspørgslen og med den øverste knap i "Mirror", et enkelt klik giver dig mulighed for at afspejle den kunst, og derefter returnere det til sin oprindelige position, uden at ændre dens orientering.

Stadier af skabelsen af kunst i "AIS"

Den første fase af oprettelsen af enhver form for arbejde - ikke kun med hjælp af computergrafik - er oprettelsen af en indledende skitse eller skitse. Husk, at det kun er en hjælper, og ikke reglen, der skal følges nøje. Normalt udføres en skitse i blå eller rød, og i slutningen af laget farveskift til sort.

Den anden fase - den farve af baggrunden. Under skitse lag, et nyt lag, der skal tjene som en baggrund. Hvis en skitse er lavet i mørke farver, bør baggrunden være let, og omvendt, vil baggrunden være mørk, hvis skitsen er malet lyse farver.

Den tredje fase - farve. Flower ansøgning kommer med værktøjer "Feather" og "Eraser" på et nyt lag.

Den fjerde fase - skabelsen af skygger. Der er ingen klare regler og restriktioner. Skygger kan oprettes på de eksisterende lag eller oprette nye for dem. Vil være nyttigt værktøj "airbrush" - det vil bidrage til at sløre kanterne af skyggen.

Manglende funktioner

Funktioner som "tekst", "Gradient" og "figurer" iboende i de fleste programmer til at arbejde med grafik, i "AIS" forblev uopfyldt. Grundlæggende funktioner i programmet fokuserede på, hvordan man kan skabe kunst og at male over det, der forlader den sidste fase af at skabe en tegning til andre programmer.

Print er også nogen funktionalitet, men dokumenter kan eksporteres til mange populære formater, ud over sine egne * .sai.

Da programmet fokuserer ikke på at redigere de færdige malerier, den eneste justering - en "Hue / Saturation" og "lysstyrke / kontrast". Ingen mulighed for at skifte kanal, lag og lignende. D.

For en mere detaljeret redigering brugere opfordres til at bruge et andet program, men det bør erindres, at ved sin tilbagevenden til den oprindelige format af programmet "AIS" billedets egenskaber kan blive kraftigt ændret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.