HobbyHåndarbejde

Ideer til håndarbejde: Tilda dukke, postkort, gave "sweetie"

Håndlavede souvenirs vil aldrig miste sin relevans. Flere og flere mennesker søger at skabe ting med deres hænder. Ideer til håndværk kan findes overalt: farverige magasiner solgt i hver kiosk, Internettet er fuld af masterclasses, materialer kan bestilles via mail - vælg og gøre!

Hvordan det hele begynder

Hvis du havde en ide - at skabe, i hvert fald dette blev efterfulgt af følgende begivenheder.

1. I butikkerne en masse ting, men kvaliteten ting er svære at finde.

2. Har du set "live" håndlavede kreationer og ønsker at lære at lave dem selv, fordi intet er umuligt her.

3. Vi besøgte butikken «håndlavede», men prisen for "bid" produkter, og så ønsker at have et hjem sådan skønhed! Her kan du lære interessante ideer til håndarbejde.

4. Piger kappedes fortæller, hvor du kan bestille billige materialer til kreativt arbejde. Her er det svært at modstå!

Mød dukke Tilda!

Dejlige produkter kan findes på ethvert fartøj udstilling. De er så forskellige, men samtidig ligner hinanden. Fans af denne teknik bliver mere og mere, og det er ikke overraskende.

Denne dukke kan skabe håbefulde elskerinde. Selv om der er en symaskine, kan produktet gøres manuelt. Små pæne sting - det er hemmeligheden bag succesen.

dygtige mestre master classes tilbyde en meget interessant ideer til håndarbejde. Hans hænder kan oprette en snegl-tilde tilde eller endda katte. Det er de nemmeste muligheder, vil selv et barn klare. Tag et kig på billederne - det meget charme!

vælge tekstiler

Udvælgelse af stoffer til produktet - ansvarlig trin. Den første ting du skal beslutte på vej. Med tanke skitsen af de fremtidige dukker, kan du roligt gå til butikken. Hvis du køber stoffet nær umuligt, kan du hjælpe online forhandlere. opstår håndværk ideer af sig selv, når man ser på den brede vifte af nogle af vinduerne. Du kan finde en hel række lille stykke stof, bare egnet til tilder.

Men hvis en sådan mulighed er ikke - fortvivl ikke! Næsten altid kan du hente materialer i hjemmet, kun du nødt til omhyggeligt at overveje deres "hamster bestande." Monofoniske materiale egnet til dukken kroppen, kan en hvid klud protoneres te eller kaffe. Drillet færdig!

Find stykker af materiale med en delikat mønster, der vil gå godt - er mere kompliceret. Lille celle, blomstermotiver eller ærter - hvad du har brug for. En sådan skønhed kan gøres!

Den allerførste dukke er som regel lang. Men frygt ikke, er det nu din ven, altid klar til at hjælpe og altid hurtig nye ideer til håndarbejde. Gave Tildochku kære - også selv om det vil bringe ind i deres hjem varme og fred.

Ideer til håndarbejde: søde kort

Postkort med deres egne hænder til at skabe en meget enkel. Nogle gange kan en sød kort kan være din egen gave. Af den måde, ser på andre folks arbejde, kan du udspionere usædvanlige ideer til kreativitet. Interessante håndværk - plads til fantasien. Lav en kort er let, er det vigtigt at vælge de rigtige materialer og dekorative sammensætning.

I butikkerne til needlewomen kan finde færdige kits til at skabe lykønskningskort. Men selv hvis du kun har en håndfuld af knapper, god ark af pap og lim, kun et par minutter at oprette en dejlig juletræ.

Masters hele tiden på udkig efter nye ideer til kreativitet. Interessante håndværk inspireret af de konstante bedrifter. Hvis meget simpelt kort ikke passer dig, kan du vælge en flerstrenget sammensætning. For eksempel her er en dejlig buket blomster.

På oprettelsen af sådanne kort vil tage lidt mere tid, men det kan håndtere selv den uerfarne elskerinde.

Vi får brug for pap, farvet bred satinbånd, lærred til broderi, perler, lim, stearinlys eller cigarettænder. Alle materialer kan købes på ethvert stormagasin eller kiosk til handy mennesker.

Vi fortsætter til produktionen af kortene.

1. Først skal du nødt til at indsætte et stykke lærred på emnet for et kort.

2. Derefter fra satinbånd skære blomsterblade og grønne blade.

3. varme forsigtigt at smelte kant til netop spundet.

4. Nu forsamlingen. Lim overlader det til de rigtige steder, så flere lag af kronblade, for at få tre-dimensionelle blomster.

5. Lim perler i midten af blomsterne.

Resultatet var en vidunderlig gave til mor eller bedstemor, fordi kvinder er så glad for blomster, og en flok aldrig visne!

Pakning til en gave i form af slik

Oprindeligt pakket gave er ikke så let. Her er et stykke slik med en overraskelse indeni kan gøres på bare 20 minutter. Hav glæde garanteret!

For at gøre det, du har brug for farverige farvet papir, påklæbningsarket pap cylinder fra papiret håndklæder, lim og saks. Farvet papir skære mangefarvede skalaer, fast på basen, og derefter løse denne skønhed på cylinderen. Skjule inde fyldet overraskelse - en nuværende og klar!

Interessante ideer til håndarbejde ganske let at finde. Besøg messen «håndlavede» - og lad dig inspiration!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.