SkønhedKosmetik

Tørre Tør: brugeranmeldelser og udtalelser fra læger

Nye kosmetiske produkter - Tør Tør deodorant, som gennemgår nu vrimler og dermed adskiller sig væsentligt fra hinanden, tiltrak en masse opmærksomhed. Hvad er Dry-Dry? Frelsen af problemet eller problemet i stedet for frelse?

Tørre Tørre: anmeldelser af dem, der for nylig er begyndt at bruge værktøjet

Langt de fleste nytilkomne, for nylig åbnet for sig selv en tryllestav, forlader om ham rave anmeldelser som en deodorant, smukt overvældende sveden og slippe af med den ubehagelige lugt i lang tid. Denne vidunderlige stof, efter deres mening, perfekt hjælper effektivt, og vigtigst af alt, hurtigt at løse problemet med hyperhidrosis (sveden). Denne gruppe opfordrer brugerne til stor effekt at anvende antiperspirant to gange for at glemme alt om det problem i en uge.

Tørre Dry: vidnesbyrd fra dem, der længe har været bekendt med de midler

Denne gruppe af brugere udtrykkeligt anerkender, at enheden fungerer. Ja, det effektivt hjælper med at slippe af sved, men i stedet for et problem, får du to. Først gange brug gav glæde og inspirere glorificeret reklame tillid. Men anvendelsen af midlerne temmelig problematisk i øvrigt det lugter af alkohol og sved lugt med tiden stadig vises, selvom armene forbliver tørre. Nødvendigt at opnå friskhed brug over Dry-Dry også sædvanlige deodorant. Midlet kan forårsage kløe og rødme i huden og tætningen i armhulerne.

Tørre Tørre: anmeldelser af læger og forskere

Dette middel henviser til gruppen antiperspiranter baseret på aluminium og denatureret alkohol. Ikke indeholder aluminium deodoranter opererer kun et par timer, men samtidig er de ikke i stand til at forårsage hidradenitis (suppuration grund blokering af svedkirtel udskillelseskanal, som kræver kirurgisk indgreb).

Strukturen betyder Tør Tør aluminium inkluderet i meget store mængder. Det er i de fleste konventionelle deodoranter, men indholdet af denne komponent er flere gange lavere. Aluminium har tendens til at ophobe sig i kroppen, det tilstopper kanalerne, uden at standse udskillelsen af sved, som fører til dannelse af forseglinger i armhulerne (hidradenitis sup-), og endda forårsage brystkræft.

Nyere forskning af britiske forskere har vist en sammenhæng mellem aluminium og udvikle kræft er indeholdt i kroppen. Dette element er bedst deponeres i brystkirtler, der fører til udvikling af kræft. Længe før det, har forskerne slået alarm, at underarmene er mest aktivt at absorbere aluminium, især hvis du anvender det som en del af deodorant straks efter barbering. Hvis vi forestiller os billedligt effekt af tilstopning af porerne og svedkirtler, hvilket gør det umuligt for den naturlige afslutning af skadelige stoffer kan forstå, hvor farligt er brugen af antiperspiranter.

Tørre Dry: anmeldelser og ekspertudtalelse

Marina Georgievna Borgoyakova (læge-hudlæge, MD) sagde det. Hvis du virkelig har et problem sveden, så skal du vide, at det kun kan fjernes ved hjælp af medicin. Ingen kosmetik (herunder Tør Tør) er ikke i stand til at slippe af årsagen til problemet. Action antiperspiranter sigter mod at neutralisere manifestationer af problemet. Desuden har de "operere" tilstoppe svedkirtlerne og således forhindrer tilbagetrækning af væske fra kroppen. Fra et medicinsk synspunkt er det den virkning på kroppen, kan ikke betragtes som sikre.

Reducer sveden er en kost, der udelukker fra kosten af kaffe, chokolade, kulsyreholdige drikkevarer, alkohol, stegt, krydret og sød. Disse stoffer bidrager til hurtig dannelse af sebum og sved, foruden de giver ubehagelig lugt. Du kan lave en lotion til armhulerne ved hjælp af en hypertonisk saltopløsning, med et afkog af egetræ bark.

fund

Anvend Tørre Tørre anmeldelser erfarne brugere af dette værktøj anbefale ekstrem forsigtighed, ikke oftere end en gang eller to gange om måneden. Afvej alle de "professionelle" og "ulemper", og først derefter købe antiperspirant. Anmeldelser af Dry Tørt, som du ser, er selvmodsigende, så som man siger, tænke selv, selv bestemme ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.