FinanserBanker

"Vneshprombank": anmeldelser indskydere

På markedet russiske bankydelser kan trygt nævne nogle af de mest kendte spillere, der fortjener den tillid hos kunderne, på grund af, som tiltrækker store indskud.

Sådanne strukturer er som regel ganske en rig historie af sine aktiviteter, en masse værktøjer til at arbejde med kunder, samt en betydelig kapital, så de kan trygt operere i investeringsbranchen.

En af disse banker er den russiske "Vneshprombank". Anmeldelser om det, og især aktiviteterne i virksomheden bankaktiviteter vi præsenterer i denne artikel. Under udarbejdelsen af denne information vil blive brugt som offentliggjort på den officielle hjemmeside for strukturen af materialer, og anmeldelser, der kan findes på udenlandske ressourcer.

Generelle egenskaber

Vi skal starte med det faktum, at "Vneshprombank 'anmeldelser, som vi er bekymrede, blev grundlagt i 1995. I løbet af denne tid, blev en lille gren af den operationelle struktur med de otte milliontedel charter af banken inkluderet i de 100 største banker i Rusland. På grund af dette, selvfølgelig, nu banken har fået i sin portefølje nye værktøjer, hvormed han udfører aktiviteten i den finansielle sektor.

Områder i Praksis

Med hensyn til hvad den har at tilbyde "Vneshprombank" anmeldelser liste er de mest udviklede aktivitetsområder: bankindskud (tiltrække midler fra befolkningen og juridiske enheder for placering af rentebærende) lån (refererer både på realkreditlån og forbrugslån til private personer), investeringer (det vigtigste middel til kontrol) og så videre.

Som angivet på bankens hjemmeside i afsnittet anbefales at sætte investorer - at arbejde med partnere her værdsætte gennemsigtighed, åbenhed og principfast tilgang. Ligeledes er der beskrevet en obligatorisk tilslutning til reglerne for forretningsetik og virksomhedernes tradition. Generelt denne side vises alle de smukke ting, der er så værdsatte i ethvert partnerskab.

bankprodukter

For produkter, der altid er klar til at tilbyde sine kunder "Vneshprombank" (anmeldelser disse oplysninger bekræftet), det indskud, lån servicering bankkort, arbejde med netbank, så du kan styre din økonomi i det fjerne, at investere i ædle metaller , vedligeholdelse af pengeskabe for værdigenstande. Også her har råd til at leje et værelse til forhandlinger, tilbyde afregning og kontante ydelser til det private erhvervsliv, at udstede opsparingsbeviser. Det vil sige, som det kan ses, bankens vifte af tjenester er bred nok. Men for at forstå bedre, hvordan "Vneshprombank", anmeldelser, ratings, og information om nogle af sine produkter ikke vil forhindre os. Baseret på disse, vil vi være i stand til at fastlægge en mere objektivt billede. Lad os starte med de særlige kendetegn ved de mest populære tjenester.

kreditter

Som allerede bemærket, er banken involveret i udstedelsen af forbrugernes og realkreditlån. I det første tilfælde er det kommer til at give midler i forskellige valutaer op til to år på uden for målgruppen behov. Det vil sige, er debitor ikke forpligtet til at anmelde den på, at pengene vil blive brugt, det vigtigste - at opfylde en række kriterier, som sætter "Vneshprombank". Kunden tilbagemeldinger tyder på, at selv om de data, der er sammenfaldende med kravene i lånet kan stadig blive udstedt.

Dybest set er disse betingelser: alder skal være mindst 25 år, en nationalitet - russisk, en månedlig indkomst på mindst 25 tusind rubler, den erhvervserfaring - mere end et år. udstede lån forhold gør, at renten varierer mellem 23 og 27 procent om året, mens den minimale mængde er 30 tusind, mens den maksimale -. 500 tusind rubler.

Boliglån - produktet af en anden art. Det indeholder bestemmelser om indrømmelse af lånet til køb af boliger mod kaution af objektet, som sælges med henblik lånte midler. Således ønsker at købe en lejlighed, skal en person gøre en del af dens omkostninger (10 procent). Endvidere er lånet udstedes for en periode på 5 til 25 år. Som nævnt på hjemmesiden, er ingen provision ikke taget når arrangere et realkreditlån bank "Vneshprombank". Anmeldelser låntagere insistere på, at det er nødvendigt at læse omhyggeligt betingelserne for sådanne lån, da de ekstra omkostninger, der afholdes af kunden, omfatter vurdering, forsikring, notar gebyrer og mere.

indskud

Som enhver anden bank, "Vneshprombank" engageret i at tiltrække indlån. Det gøres ved forskellige tilstande, afhængigt af den plan, som vælger en klient. Hvordan til at tale om "Vneshprombank" anmeldelser indskydere, der er 5 depositum planer, vært på den officielle hjemmeside ( "maksimal indkomst", "Honorary klient", "fri adgang", "Universal Control", og "Alternativ valuta"). De giver tilstedeværelsen eller fraværet af visse funktioner (muligheden for at gøre yderligere midler til kapitalisering af bibeholdte økonomiske interesse, evnen til at hæve penge før tid, og så videre).

investeringsaktiviteter

kunde muligheder i området for investeringer med denne bank er brede nok. Her hver service, der tilbydes formidlingstjenester, kan overføre midler til formueforvaltning, modtagelse af midler til tilbagebetaling af investeringsforeninger, samt depositarer aktiviteter med investors bidrag. Alle disse produkter kan vælges individuelt, baseret på den kendsgerning, hvor mange penge ville tillid hos kunderne, og hvor stor en procentdel af overskuddet den forventer at modtage i sidste ende.

På forsikringer, offentliggjort på hjemmesiden "Vneshprombank 'investering team af fagfolk, der arbejder i her, der kender meget godt, hvordan de finansielle markeder er i stand til at analysere og forudsige bestemte begivenheder, profiterer.

gæst bidragydere

Så har vi givet grundlæggende oplysninger om, hvordan banken fungerer, og hvad det giver. Og hvad med praktiske tilgange til kunden? Hvad der venter os i sagen, hvis vi for eksempel ønsker at ringe til en af de grene af denne struktur?

Det skal bemærkes, at de vurderinger, vi fandt en hel, så blandt dem er der både positive og negative. De første kunder er taknemmelige for den fremragende behandling, service på det højeste niveau af komfort, som de blev leveret med banktjenester. Separat kan findes takket være de ansatte i visse afdelinger. Også positive anmeldelser mennesker har kommenteret gunstige betingelser, enkelhed og tilgængelighed i arbejdet, manglen på "fælder".

Som for negativer skrevet om kundernes Vneshprombank", er det rettet mod forskellige nuancer. Først - det er det niveau af service i nogle grene af banken. Hvis en person ikke bliver tilbudt kaffe, et eller andet sted var det ingen aircondition og varmen var utroligt, nogen var uhøflig til kassereren. Der er negative kommentarer om banken med hensyn til kontraktens ordlyd, hvorefter midlerne på udenlandsk valuta indskud kan returneres i rubler, samt afsløre nogle mere ugunstige vilkår for kunden. Endelig er der en del af de anmeldelser om inkompetence af personale, som manifesterer sig i form af en meget lang sigt udførelsen af en bestemt opgave eller forsømmelse. Et andet program kan ses fra den vage af visse betingelser i indskud (fx "Barndom") - kunder kan simpelthen ikke forstå, hvordan dette eller hint tjeneste.

Feedback fra personale

Ud over den service, vil jeg gerne også bringe en smule information om arbejdet i "Vneshprombank" struktur. Feedback fra personale til at hjælpe os med dette.

Generelt til den positive side af enheden arbejder i banken, vi er klar: robust, gennemprøvet, det selskab, der er i konstant udvikling og voksende - det er en stor platform for karriereudvikling. Plus også ligger i det faktum, at du kan få de færdigheder til at arbejde i den finansielle sektor og derefter anvende til andre virksomheder og strukturer for bedre betalende positioner.

Derfor præsenterer vi nogle af de negative anmeldelser efterladt på banken. Den første og mest gentage - er, at samtaler med kandidater til en eller anden grund, ofte med simple sekretærer for virksomheden. Det er uklart, på hvilket grundlag de blev givet til disse ansvarsområder, men, som sagsøgerne har anført, kan sekretærerne ikke i tilstrækkelig grad vurdere kandidaten.

Et andet negativt aspekt kan kaldes forsømmelse af medarbejdere i banken for nogle kandidater. Det vil sige, det sker: du ansøger, du siger, "Alt er fint, kom, vi vil snart kalde" - så skal du ikke besvare dine opkald. I betragtning af disse og andre venstre om etablering af "Vneshprombank" personaleomkostninger anmeldelser (arbejde), kan vi konkludere, at de er tilfældige. Derfor indikativ for en operation inden for strukturen i dens fulde omfang sådan tilbagemelding kan ikke.

Mere negativ anbefaling kunne ikke findes på banken.

Konklusioner om banken

"Vneshprombank" holder stærke positioner i rækkefølgen af russiske banker - og det siger ikke meget. De negative anmeldelser i enhver virksomhed vil altid - men udviklingen af banken er den bedste indikator for, hvordan det fungerer med kunder og hvordan man forholde sig til personalet her. Naviger nødvendigt først af alt dette, og med de negative aspekter, du kan bare ikke heldig - nogle gange det sker for os alle. Samlet set derfor, at banken sætter vi en positiv vurdering, som det udvikler sig, lovende og pålidelig struktur med en masse af rentable værktøjer til jobbet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.