RelationerSeksualitet

Hvordan man lærer at læse en mands kropssprog?

I dating verden, der er så mange spor. Vi farer vild i dem, hvilket komplicerer eftersøgningen af en romantisk partner. Sådan er det ofte tilfældet, at folk videregive oplysninger til os via klartekst, men nogle gange i de erklæringer kan krypteres hemmelige beskeder. Online dating endnu mere forvirrende os. Hver ansøger for dit hjerte forsøger at møde dig i den mest gunstige lys. Og nu, du er træt af den endeløse søgen og besluttede at mødes med nogen i person. Men man kan aldrig forudsige, hvordan det vil udvikle manuskriptet til dit første møde. Det betyder, at du skal lære at læse kropssprog af en potentiel partner. Så du minimere risikoen og ikke bliver tomme havnen illusioner om efterfølgeren. Så kom manden til mødet med dig. Her er hvad du behøver at vide om hans hensigter.

Se hans kropsholdning

menneskelig kropsholdning, sidder foran dig, kan indikere at han er interesseret i dig eller ej. Det er ikke svært at fange øjet den mindste bevægelse af ryggen. Hvis svaret på din del af dialogen mand læner sig let mod dig, så du virkelig kunne lide ham. Når kroppen er afslappet, og ryggen er buet krog sandsynligvis denne person mangler i dit samfund. Hvis hans tanker er optaget af noget andet allerede på den første date, er det ikke et meget godt tegn.

Hans øjne fortælle en masse

Du har hørt det mange gange at sige: øjne - et spejl af sjælen. Sandsynligvis, vores forfædre havde ret. Klar og ren blikket mod dig i øjnene tydeligt enestående interesse samtalepartner. Så snart du begynder at tale, han ser på dig og kan ikke komme ud. Men den gør det på pauserne mellem reproduktioner. En anden maksime veltalende illustrerer denne situation: "sætte på dine øjne" denne fyr, Det betyder, at du selvfølgelig kunne lide ham. Hvis han ser bort, lad dig ikke narre, det er at afskrive hans generthed. Snarere, forventes han at se foran ham kronet "Miss Universe", og nu en smule skuffet. Manglende interesse kan give en distraktion til de rullende meddelelser på din mobiltelefon. Har din samfund er så kedeligt, at den anden part ikke kan vente med at dele det med virtuelle venner?

udvidede pupiller

Men hvis det vurderes retning kan styres ved dilatation af eleverne på det tidspunkt opstod mellem mennesker af "kemi" kan ikke styres. Dette er en subtil signal betyder, at den fyr er helt besat af at kommunikere med dig. Udvidede pupiller - dette er en måde, hjernen til at reagere på, hvad du kan lide. Dette kan sammenlignes med den måde, hvis du vil have et bedre kig på nogen.

En let berøring

Dette kan synes indlysende, men lidt fysisk kontakt er en fantastisk måde at vise din interesse. For ikke at skræmme væk presset af hans foretrukne kvinder, mænd praktiserede de subtile detaljer, som ikke er eksplicit seksuel karakter. Slap af, vil din partner ikke røre låret, men kun ved et uheld rører håndleddet. Når det vil passere, det altid rører hånden af din skulder. Det vil være som en hagl-fyr gestus. Men vi bør ikke betragte den manglende fysisk kontakt som en afvisning af at fortsætte datering. Nogle mænd er respektfuld af personlige rum og damerne har ikke råd til selv røre venlige.

Ønsket om at komme tættere fysisk

Når en mand helt besat dit hjerte, du ubevidst stræber efter at komme tæt på ham fysisk. For eksempel, når du går ud for et eller andet sted i parken, du er ligesom en magnet tiltrukket af hinanden. Men en respektfuld afstand mellem partnerne indikerer en vis distance. Ønsket om at være tættere på genstand for ønske er typisk for kvinder og for mænd. Hvis du ikke kan forstå hans hensigter, foreslår vi, at du prøver en lille test. Skub til manden lidt tættere, og forsigtigt vippe hans side af sagen som muligt. Du kan sidde ved siden af ham på middag, så der i luften af intimitet. Hvis den herre ikke er suspenderet og støtte denne nærhed, så han er interesseret i dig.

glade smil

En anden måde at vise din interesse skjult bag en åben og oprigtig smil. Men for at vise sin sympati kan være, og med hjælp fra en mystisk udtryk. Forvent ikke ham smile i "toogtredive tænder" under hele samtalen. For at demonstrere interesse nok til at smile en gang eller to gange. Forklaring af dette faktum ligger på overfladen. Når en person er virkelig glad, er det usandsynligt, at han vil skjule denne kendsgerning. Tænk på dine erfaringer med det modsatte køn. Når du føler det fysiske smag, du følte en svag længsel i hans bryst og bæven, som vi brugte til at henvise ikke kun som "sommerfugle i maven." Denne tilstand forekommer i en person, der er forelsket. Når du kan lide en eller andens samfund, er det umuligt ikke at smile.

Hans kropsholdning når han sidder ved siden af dig

Tidligere talte vi om de tydelige tegn på sympati. Der er mere subtile funktioner relateret til menneskelig kropssprog. Se den position, hvor en mand sidder ved siden af dig. Hvis han krydser benene således at den øverste del af kroppen suspension fra dig - det er et dårligt tegn. Mest sandsynligt, er denne person ikke betragte dig som en potentiel romantisk partner. Hvis han føler en interesse, mens den øverste del af hans krop vender mod dig.

Han holder din hånd

Om dyb romantisk interesse fremgår af gestus "i sin hule hånd." Du vil føle det, selvom du giver dig selv installationen til at ignorere alle disse skjulte signaler. Når en mand tager dig ved hånden, han har et ønske om at komme tættere på dig. Nå, men lyt til din intuition i det øjeblik, hvor han rører håndfladen. Venlig gestus meget forskellig fra at forsøge at vise en romantisk interesse.

Obsessiv invasion af personlige rum

Forud for det, vi talte mest om behagelige ting. Der er dog nogle ubehagelige øjeblikke i fællesskab med det modsatte køn. Pas på den mand, der er oprettet imod dig for aggressiv. Seksuelle problemer kan manifestere sig ikke kun i vulgære hentydninger, men også uden videre invaderer dit personlige rum. Til dato med den ukendte person uacceptabel seksuel berøring. Dette viser, at mennesket søger at tilfredsstille sin lyst, og ikke anser dig som en prætendent for langsigtede relationer. Derudover har han ingen takt, omsorg og respekt for kvinder. Hvis du vil være ubehageligt at fortsætte med at kommunikere med den pågældende person, vil ingen forstyrre dig at komme op og forlade.

Munter og afslappet atmosfære

Prøv at få det maksimale fra datoen følelsesmæssige fordele. Må ikke fokusere på de små ting i hele aftenen. En eller to tydelige tegn hans smag vil være tilstrækkeligt. Hvorfor tror du "check" manden på den udvidede liste? Prøv at få glæde af mødet og glem ikke om andre mennesker, der er omkring dig. Giv dem lidt opmærksomhed. Husk, at dine møder ikke kan resultere i et romantisk forhold. Nyd selskab med denne mand og være taknemmelige for, hvad du har sendt en anden loyal ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.