Kunst og underholdningMusik

Hvor mange år Baskov virkelig?

Den berømte russiske tenor blev født 15 oktober 1976. I 2013 sangeren fejrede sin 37-års jubilæum.

Første trin til herlighed

Mange fans af den russiske pop-pop interesseret i spørgsmålet: "Hvor mange år Baskov" Og hvis det er muligt at finde den nøjagtige svar, noget om den tidlige karriere af sangeren kendt af få.

Den berømte skuespiller blev født i Rusland i Balashikha. Hans far var i militæret, og når fremtiden for folkets favorit er 2 år gammel, flyttede han med sin familie til Østtyskland. På trods af, at forældrene ikke kunne prale Baskov musikundervisning så tidligt som 5 år Nicholas begyndte at tage de første vokal færdigheder. Hans mor, Elena, som en matematik lærer, hver dag er med til at studere søn musikalsk notation. Allerede i anden klasse i byen Kyzyl, den kommende sanger var i stand til at tilmelde sig en musikskole.

Kun få mennesker ved, hvordan du starter din musikalske sti Nikolay Baskov, hvor mange år det tog ham at nå toppen.

Den første etape erfaring fremtiden favorit af de mennesker er blevet endnu i anden klasse, da han gik på scenen for at læse et vers. Men, som er anerkendt af ham selv tenoren, den præstation var dårlig.

I syvende klasse, Nicholas flyttede til Novosibirsk skole og begyndte for alvor at engagere sig i teateraktiviteter. Han sluttede sig til truppen af Musical Teater og har turneret i Israel, Frankrig og USA. Men kun i 2009 sangeren modtog en universel kærlighed til mennesker og fortjente titlen People 's kunstner i Rusland.

Grundlæggende livsstadier

Tenor har aldrig skjult sin sande alder, så spørgsmålet: "Hvor mange år Nikolay Baskov" - i informationskilder gives et præcist svar - 37. Forud for denne smukke dato sangeren havde en masse resultater og væsentlige begivenheder i den musikalske sfære.

  • 1997 - vinder af den første alrussiske konkurrence "Romansiada" (unge romance sangere);
  • 1999 - vinder af den anden gevinst på den spanske konkurrence Grande Voce;
  • 2000 - Møde med den legendariske operadiva Montserrat Caballe, med hvem han blev en af de foretrukne studerende;
  • 2001 - Opera Company solist ved Bolshoi Teatret;
  • 2003 - førende tv-projekt "House 2";
  • 2009 - opnå titlen på Folkets kunstner i Rusland.

I løbet af sin musikalske karriere sangeren har udgivet 12 cd'er og har spillet en rolle i 12 film. Sporing karriere en tenor, kan du se, hvor mange år Baskov tog at erobre den musikalske Olympus, - mere end 10.

Personlige liv

Sangeren er ikke genert til at vise deres kærlighedsaffærer og relationer nysgerrige offentlige. I 2001 giftede han sig med Svetlana Spiegel - producentens datter. Hun var smuk og intelligent, så mange er interesseret i spørgsmålet: "Hvor mange år Baskov måtte vinde hjertet af den brændende brunette?" Svaret er simpelt - lang. Nikolay og Svetlana par år har været gode venner, hvorefter sangeren gjorde hende et formelt tilbud.

I 2006 parret havde en søn, Bronislaw. Men i det samme år, parret besluttede at skilsmisse.

Endvidere har sangeren gentagne gange rapporteret om deres engagement i skønhedsdronning Oksana Fedorova, som ikke fandt sted. Senere blev han set i selskab Anastasii Volochkovoy og andre berømte damer. Men Nicholas er stadig en bachelor.

Som jeg bemærkede baskiske 37 år?

Sangeren indrømmede, at han planlagde ikke at organisere en stor fest til hans fødselsdag. Måske han bare ikke ønskede at besvare det evige spørgsmål om den nysgerrige publikum, "Hvor mange år Baskov" På trods af dette, besluttede de venner til at gøre en frodig tenor festival, der fandt sted 15 oktober, 2013. Telman Ismailov, protektor for "naturlige blond", præsenterede ham med en villa, beliggende i Antalya (Tyrkiet). Det var der, at sangeren kom nære venner at fejre hans fødselsdag. Førende big-budget ferie var Ivan Urgant, der senere blev ændret til Tving scenen og Sharon Stone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.