Mad og drikkevarerOpskrifter

Blæksprutte proppet i ovnen - opskrifter. De fyldte blæksprutter?

Blæksprutter (fyldte) i ovnen, opskrifterne, som vi vil se på yderligere at forberede ikke for meget lang tid. På trods af dette, denne parabol er meget velsmagende og duftende. Det skal bemærkes, at den fyldte blæksprutter kød ofte forberede dem, der er trætte af de standard ordens hot frokoster i form af stegt kylling, ænder, gæs, og så videre. Desuden denne parabol viser sig ikke kun lækre, men også utrolig nærende. Efter alt, for nogen ikke en hemmelighed, at de blæksprutte indeholder en enorm mængde af protein og andre elementer. Det er derfor, den blæksprutte (fyldte) i ovnen, kan de opskrifter, som indebærer brug af helt andre ingredienser, er meget populære blandt dem, der ønsker lækre og tilfredsstillende at brødføde alle sine gæster.

I dag skal du nogle detaljerede opskrifter vil blive præsenteret, så du vil være i stand til at dække den smukke og rige festligt bord.

Blæksprutter (fyldte) i ovnen: madlavning opskrifter trin for trin

Fyld til denne parabol der er stor variation. Vi præsenterer dig kun de mest populære og enkleste af dem.

Således bestanddele:

 • Fig Long - ca. 150 g;
 • Frosne blæksprutte - 900g;
 • Friske hønseæg - 4 stk;.
 • negorkie store løg - 2 stk;.
 • solsikkeolie - en lille mængde;
 • salt og peber knust - anvendes på skøn;
 • Mayonnaise - 140 g;
 • persille, koriander, dild og basilikum - at anvende i din smag;
 • hvidløg purløg - 2 stk;.
 • frisk citron - 1 frugt.

Forberedelse af ingredienserne

De fyldte blæksprutter? Selvfølgelig, ris og æg. Denne kombination af produkter vil gøre dit måltid endnu mere hjertelig og lækker.

Så først skal du forberede fyldet. Til denne slags kræver langkornet ris, og det bliver så skylles grundigt i koldt vand og kog indtil fuldstændig blødhed. Yderligere gryn skal kasseres i en sigte og at benægte al fugt. Det skal også koges og æg. De har brug for at gnide på en stor rivejern.

Fyldte blæksprutter vendte sig til mere duftende og velsmagende stopning skal altid tilsæt løg. Men før det, den har brug for at stege i lidt olie. Også til ris og æg skal sættes revet purløg og hakket persille.

Som for blæksprutte, bør de være godt vasket, og træk al filmen i kogende vand kog præcis 2 minutter. Efter at de har brug for at drys med citronsaft.

Processen med at danne

Blæksprutter (fyldte) i ovnen, opskrifter hvoraf involverer anvendelsen af æg og ris, forberedt til ¼ time. Men før du lægger i det opvarmede kabinet alle produkter, de skal være godt dannet. Til denne blæksprutte er forpligtet til at dumpe den tidligere kogt kød. Endvidere skal halvfabrikata være liberalt spredes med mayonnaise og sat i en dyb smurt formular.

Hvordan til at bage?

Efter påfyldning retter fyldte blæksprutter bør straks anbragt i en opvarmet kabinet. Forbered sådanne produkter ikke anbefales for meget længe. Ellers vil fisk og skaldyr være "gummi" end ødelægge hele dit måltid. Således er de blæksprutte anses for at være fuldt forberedt, så snart de let er brunet.

Serveres til bordet

Nu hvor du ved, hvordan man kokken fyldte blæksprutter i ovnen. Billeder af retterne, du kan se i denne artikel.

Når seafood bit brunet, er det nødvendigt at fjerne fra ovnen og sted på en plade. Serveres denne parabol til bordet, er det ønskeligt sammen med en side parabol, et stykke brød og noget sauce. Nyd dit måltid!

Hvordan er proppet med blæksprutte?

Som nævnt ovenfor kan fyldet til denne ret omfatter helt forskellige ingredienser. I dette afsnit af artiklen har vi besluttet at fortælle dig om, hvordan du får hurtig og velsmagende middag af fisk og skaldyr, ost og svampe.

Således komponenterne:

 • Frosne blæksprutte - 900g;
 • negorkie store løg - 2 stk;.
 • champignon svampe eller hvid - omkring 800 g;
 • ost - 200 g;
 • solsikkeolie - 4 store skeer;
 • salt og peber knust - anvendes på skøn;
 • persille, dild og basilikum - at anvende i din smag;
 • hvidløg purløg - 2 stk;.
 • frisk citron - 1 frugt.

Processing komponenter

Før du foretager denne parabol, skal du forberede en velsmagende og duftende udstopning. Først skal vi rense pære løg, hakke dem op og sat i en gryde med varm olie raffineret. Efter delvise ristning de grøntsager, du ønsker at tilføje de strimlet svampe eller porcini svampe. Kog disse ingredienser skal være for 20-28 minutter. I slutningen de burde peber og salt.

Indtil svampe og løg i en cool side, kan du begynde at forberede de øvrige ingredienser. Krydderurter og hvidløg skal kløves, hård ost - (. 2 stk) rist og æg - Kog og hak med en kniv. Så alle behandlede udrenset nødvendige peber og salt. Også i fyldet bør tilføje et par rå æg og omhyggeligt blandes.

Som for blæksprutte kroppe, de skal blot koge i saltet kogende vand (i tre minutter).

Vi danner og bages ware

Nu hvor du ved , hvad der fyldte blæksprutter. Når fyldet er klar, skal det placeres i slagtekroppen. Endvidere skal alle produkter være drysses med citronsaft, pakket ind i madlavning folie, smurte, sat i en form og sende i en opvarmet skab. Madlavning på denne måde anbefales fadet til ¼ time.

Hvordan skal jeg bringer til bordet?

Efter udløbet af ovennævnte tid skal blæksprutte fjernes og spredes på plader. Hvis det ønskes, kan en sådan fad serveret med inviterede gæster enhver pryde. Af den måde, anbefales færdige blæksprutte med ost fyld for at præsentere til bordet skiver. Hertil kommer, kan de dekorere med greens og støvregn med citronsaft.

For at opsummere

Som du kan se, at lave fyldte blæksprutter i hjemmet er ikke så svært. Udover æg, ris, ost og svampe, kan seafood slagtekrop kram og hakket kød, grøntsager, fisk og skaldyr, urter og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.