HjemlighedVærktøj og udstyr

"Patriot" (skruetrækker) brugeranmeldelser

elektrisk håndværktøj segment forbedret på en regelmæssig basis, der tilbyder forbrugerne nye teknologiske løsninger. Store producenter er ved at udvide optsional boremaskiner og skruetrækkere, tilføje ekstra tilbehør og optimere deres magt udstopning. Derfor stiger og prisen på sådanne forslag. Og jo mere værdifuld bliver det et produkt fra firmaet "Patriot" - en skruetrækker, som gennemgår en positiv indvirkning og ydeevne, og ergonomi. Virksomheden søger ikke at erobre toppen af teknologiske fremskridt, men samtidig sikrer, at brugerne den grundlæggende forarbejde af kvalitetskomponenter. Og hvad er også vigtige - attraktive priser.

Generelt om Påskruning "Patriot"

Fabrikanten frembringer skruetrækkere i forskellige variationer. I øjeblikket gives præference til batteriet model, output varierer fra 12 til 18 V. Selvfølgelig er dette budget segment, der har fokus på brug i hjemmet, men kvaliteten af materialer og evnen til at løse standard med voksende udfordringer, dette værktøj viser sig værdig. Også tilgængelige og klassiske multiplayer modifikation, som er fordelagtigt at anvende i kontinuerlig drift rum med adgang til en stikkontakt. Af den måde, i denne kategori er fremlagt og chok modifikation.

Denne "Patriot" selskab produkt - en skruetrækker, anmeldelser hvoraf understrege den høje effektivitet af mekanisk påvirkning af materialet. Faktum er, at der hører til den indledende klasse ofte ikke tillader elværktøjet til at gå ud over visse grænser for deres vigtigste opgaver. I dette tilfælde er det imidlertid lykkedes med små ressourcer udviklere til at implementere et chok funktion i oprindelig energibesparende instrument.

Det er vigtigt at huske på, at virksomheden producerer næsten ingen skruning som sådan. I dag er det en hybrid instrument, som omfatter både muligheden for boring. Derfor vil, hvis apparatet vil blive udvalgt en af disse tilstande være overflødig og drift for at vurdere egenskaberne ved det andet format værktøj "Patriot". Skruetrækker, anmeldelser hvoraf Bemærk den høje styrke af effekten, betyder det ikke passer med hensyn til funktionalitet og tilgængelighed af supportmuligheder. Samme regel arbejder imod bore optsional som fuldt ud kan overholde regimet skruetrækker.

Anmeldelser af modeller BR 114 Li

En model af den basislinje, der optimalt kombinerer de kvaliteter af lys, kompakt og pålideligt instrument. Selv om strømmen ikke hører til de stærke sider af disse modeller, mange ejere af denne version understreger sin solide ydelse selv med gamle rustne metal produkter. Øger effektiviteten og evnen til at flytte - denne mulighed ikke kun øger den kraft handling, når det er nødvendigt, men også gør processen med at skrue blød i forbindelse med skrøbelige skruer. Til dette tilføjes mange og omfattende komplet sæt, som kommer skruetrækker "Patriot» BR 114 Li. Anmeldelser positivt syn komplet tilfælde og ekstra batteri. Takket være den ekstra batteri, ved den måde, at brugeren er i stand til kontinuerligt arbejde, som det er tilfældet med netværksenheder.

Anmeldelser af skruetrækkere BR 241 Li-H

En anden udførelsesform for en akkuskruetrækker, men i dette tilfælde med en højere effekt potentiale. Grund drejningsmoment 1350 rpm, kan operatøren arbejde med fastgørelsesorganer problematiske, og også til dannelse af en 10-millimeter bore mode. Dygtige håndværkere også anbefale denne model på grund af tilstedeværelsen af den omvendte slagtilfælde. Dette betyder, at når dysen blokere brugeren kan nemt fjerne det ved at køre baglæns. Men muligheden for at anvende den omvendte afhænger af de betingelser, hvorunder gælder bore "Patriot". Anmeldelser, for eksempel, anbefaler ikke at misbruge denne tilstand til at arbejde med melkoformatnymi øvelser.

Anmeldelser af FS 3006

Dette er repræsentant for klassen af netværk skruetrækkere, som indeholdt alle de bedste funktioner fra de "bush" versioner. Ejerne understrege de kvaliteter af enheden, såsom høj kapacitet, fysisk sikkerhed, brugervenlighed og brede muligheder for tilpasning. Af den måde, at arbejde på svært tilgængelige områder, forudsat en lommelygte, og et stærkt værktøj i hænderne på fiksering fremmer mærkevarer gummi foring ExtraGrip. De fortjener opmærksomhed og sikkerhed, der leveres skruetrækker "Patriot" netværk. Responser også angive den effektive drift af kølesystemet og en multi-niveau beskyttelse mod støv elektriske fyld.

Hvordan laver det rigtige valg?

Det meste af virksomheden er ved at gennemføre en model, der per definition hører til husstanden værktøjer. Yderligere valg kan gøre en begyndelse på bestemt destination. Overvej følgende og driftsbetingelser for instrumentet, og, selvfølgelig, kardinalitet potentiale. Hvis vi taler om en bredere anvendelse af feltet enhed, håndtaget står til at modifikationer såsom BR 241. Det indeholdt alle de mest rentable brugerdefinerede egenskaber, der i dag sætter virksomheden "Patriot" i deres produkter. Skruetrækker, anmeldelser hvoraf udsender en eller to arbejdere i kvalitet, er det næppe egnet til rollen af vognen. I dette tilfælde, modellen får en anstændig respons på tværs af en bred vifte af tekniske egenskaber. Derfor kan det anvendes i hverdagen og i det professionelle felt i at løse simple problemer.

konklusion

Værktøj Selskabet "Patriot" er ikke medtaget på listen over ledere af salget på hjemmemarkedet. Dette er ikke den mest kendte mærke, men det har et par funktioner. For det første er omkostningerne. En solid model er tilgængelig for kun 3-4 tusind. Gnid. For det andet, denne balance af funktionalitet, design pålidelighed og relativt høj effekt - alle disse kvaliteter er optimalt kombinerer skruetrækker "Patriot".

Anmeldelser imidlertid understrege den generelle og ulemper ved disse produkter. For eksempel er mange punkt af skrøbelige afbrydere, der overfører værktøjet fra en driftsmåde til en anden. Der er også klager i forhold til kvaliteten af udførelsen af patroner og dyser indehavere, men de er ikke så talrige. Mindst, plus en standard skruetrækker dette mærke meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.