Hjem og familieBørn

Det stof "Diakarb" til spædbørn. Det vigtigste

En af de mest populære lægemidler, der anvendes hos nyfødte i dag - tabletter "Diakarb". Beskrivelse siger, at acetazolamid bruges til hjertesygdomme, epilepsi, neurologiske og mange andre sygdomme. Brugen af dette stof, der begynder i 1950, og for nylig læger - børnelæger ofte ordinere stoffet "Diakarb" til spædbørn. Apnea, hypoxi, genvinding af intrakranielle tryk - Behandling af disse og mange andre patologier kan ikke undvære dette stof.

Hvad er de piller "Diakarb"? egenskaber af lægemidlet

Det er et diuretikum, det er et svagt vanddrivende. Det fremmer flydende udskillelse fra kroppen, og normalisering okulær intrakranielt tryk, antiedematous og har antikonvulsive egenskaber.

Tabletter "Diakarb" til spædbørn: beviser

Det bemærkes, at præparatet kun kan tildele børnelæge eller neonatolog baseret på ultralyd. Husk, selv kan forårsage uoprettelig skade. Anvendt præparat "Diakarb", hvis barnet har en overskydende mængde af cerebral fluid, højt intrakranielt tryk, ødem, dårlig cirkulation.

Kontraindikationer

Lægemidlet er kontraindiceret til nyre- og leverfunktionen, diabetes, Addisons sygdom, med høj følsomhed over for komponenterne.

Hvad er der galt piller "Diakarb" til spædbørn? bivirkninger

Lægemiddelforrådshulrummet kalium output fra kroppen, som er så nødvendig for det kardiovaskulære system. Det er derfor nødvendigt, sammen med de piller "Diakarb" bruge stoffet "Asparkam". Hvis langvarig brug hos spædbørn allergiske reaktioner, døsighed, kvalme og diarré.

Sådan bruger p-piller "Diakarb" børn

Først skal vi blive testet. Den mest udskrevne cerebral ultralyd, MR, CT, samt måling af volumen af hovedet, at definitionen af muskeltonus hos den nyfødte. Ifølge testresultater, vil lægen ordinere dette stof. Typisk administreres det i følgende dosering: tredje tabletter to gange dagligt eller 10 mg / kg legemsvægt.

Det stof "Diakarb" til babyer: hvordan man kan give piller?

Siden bitre medicin, kunne barnet bare spytte det ud, men tabletten er meget vanskeligt at sluge. For at lette modtagelsen af acetazolamid, bør en tablet blive knust. Derefter kogt vand (2 spiseskefulde) af et svagt sødet med sukker og tilsæt det resulterende pulver bland godt. At give drikke til barnet, skal du bruge en sprøjte (uden nål), udarbejder den medicin og langsomt, at holde barnet oprejst, hældes i munden præparater nemt.

et vigtigt supplement

Hvis lægemidlet "Diakarb" anvendes mere end 5 dage uden pause, er der risiko for acidose, det vil sige ændringer i blodet PH. I behandlingen af dette betyder, at der er sløvhed og træthed, så du skal ikke blive bange, hvis dit barn blev mere søvn.

konklusion

Det skal bemærkes, at i hvert fald, at anvende lægemidlet eller ej, det er op til dig. Hvis du tror, en læge fejlagtigt udpegede medicin "Diakarb" din baby, så endnu et besøg. Alle bivirkninger er ekstremt sjældne, så det er nødvendigt ikke at bekymre sig, bare se barnets tilstand og i så fald, skal du kontakte din børnelæge. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.