Kunst og underholdningLitteratur

Romanen "Mesteren og Margarita": billedet af Mesteren og de andre karakterer

På siderne i romanen "Mesteren og Margarita" ved at vise de moralske mangler i samfundet i den moderne æra, og i en fjern fortid. Evigt folk til at stille spørgsmål, "Hvad er sandhed" og "hvad er de moralske kriterier." Store tænkere og filosoffer er ikke kommet til en konkret svar, men problemet Mikhail Bulgakov forsøgt at udvikle sit arbejde.

De vigtigste tegn i den hidtil ukendte

Forfatteren introducerer historien i to historier: handlingen finder sted i Moskva den 30-erne og i Yershalaim to tusinde år siden. I bogen "Mesteren og Margarita" billede af Master er central: han skriver en roman om Pontius Pilate, brænde det, og så det bliver til et psykiatrisk hospital. Senere at sætte Ivan Hjemløse, forfatteren af den anti-religiøse historie om Jesus Kristus. Anden forsikrer læger, der dukkede op i Moskva Woland - Satan selv, men de troede ikke ham og gøre en diagnose. Masters venter Margarita, der redde ham underskrive en kontrakt med de mørke kræfter. Woland beder hende om at blive dronning over bolden på kvinden er enig.

I Yershalaim jødisk prokurator Pontius Pilate, i lydighed mod vilje Cæsar, straffe de uskyldige Yeshua Ha. Hegemon efterfølgende fortrød sine handlinger og langmodighed. I de sidste kapitler af romanen "Mesteren og Margarita" billede af Master spiller en vigtig rolle i den skæbne, Pontius Pilate: han frigør ham, og han finder igen lykken med sin elskede.

Den ideologiske indhold af bogen

I den russiske hovedstad besøg af en sort magiker Woland med en kat Behemoth, dæmon Azazello, Koroviev og senior underordnet heks Gella. Den fatale kæde af begivenheder begynder ved Patriarkens Damme. Voland taler med Mihailom Berliozom og Ivan Hjemløse, der blankt benægte eksistensen af Jesus Kristus. Satan forudsige Berlioz død - at blive ramt af en sporvogn, og i aften er der en frygtelig begivenhed. Voland liggende i sin lejlighed og begynder at forberede sig til den mørke kugle, og før det dragt af mørk magi session for moskovitter. Margarita skriver kontrakt med Satan, og accepterer at blive dronning af fejringen.

I Yershalaim ved kendelse af Cæsar henrettet Yeshua Ha-og stoppe det ved magten kun statholder af jøderne. han gør ikke dette ud af fejhed, for hvilken han er dømt til evig pine: for mange tusinde måner, sidder han med sin hund Banga og reflekterer over sine handlinger, og kun Master bestemt til at løslade ham i slutningen af romanen.

Problemet med moralsk valg i bogen

I mange århundreder mennesker har begået mod sædeligheden eller af hensyn til det. Billedet af Margarita i den hidtil ukendte "Mesteren og Margarita" viser den anden type handlinger. Dette stærk kvinde klar til at opgive alt af hensyn til sandhed og kærlighed.

Ofte folk får fordele for sig selv ved hjælp af bedrag, hykleri, vold, forræderi, løgne, og derefter, af frygt for at miste dem, igen gå til de nedrige gerninger. Pontius Pilate havde ikke lyst til at ofre din placering og status, som han blev dømt til evig pine.

Mikhail Bulgakov modsætter de positive og negative billeder af romanen "Mesteren og Margarita", for at vise, at uden en moralsk sans for mennesket ikke kan være lykkelig. Ingen mennesker i verden uden synd, men den angrende kan indløse sig selv. For Pontius Pilate hans tilgivelse lå i den frihed, som gav ham Mester.

Billedet af Yeshua

Mesteren og Margarita er positive tegn i romanen, som støder op til prototypen af Jesus Kristus. I Yershalaim kapitler Bulgakov imod billedet af hegemon og trængende Ha-prædikant. Joshua nægter at give afkald på den sandhed, som han blev dømt til døden. Sammen med indbyggerne i Rom, troede han, at tiden vil komme, da der vil være nogen magt og vold. Har disse ord har en komponent i den forbrydelse, som skal fratages liv?

Pontius Pilate Yeshua var sød, og han ønsker at gemme det, men er bange for at risikere deres målte liv. Foran ham er der et dilemma: at udføre, men at gå imod samvittighed, eller benådning, men mister magt? Hegemon vælger den første: det er kun med tordenvejr sind som en løve; faktisk det slår en fej hare hjerte.

Billedet af Pontius Pilate

Den skæbne af indbyggerne i Rom ligger i hænderne på statholder Judas. I en historisk kilde siger, at Pilatus var ansvarlig for utallige drab, der begås uden rettergang. En sådan grusomhed blev manifesteret af frygt for at miste deres status. Dens omtrentlige opfører sig på samme måde. På siderne i kapitlerne Yershalaim Mihailom Bulgakovym perfekt demonstrerer denne typiske kendetegn for billeder.

"Master og Margarita" - en roman dyb filosofisk indhold. Forfatteren viser, at selv de mest forfærdelige skurk kan blive retfærdige. Pontius Pilate indser sin frygtelige fejltagelse: denne ærlig mand, Yeshua, bør ikke berøves livet. Hegemon kommer til den konklusion af fejhed: "Det er den mest forfærdelige vice." Forfatteren introducerer billedet af Mesteren og Margarita, for at vise, at ikke alle mennesker er så fejt - mange er ikke bange for straf og gå til desperate handlinger i navnet på moral. For hans fejltagelse Procurator dømt til udødelighed, og det er måske det mest smertefulde straf.

Mesteren og Margarita: billedet af master

Forfatteren giver ikke navnet på hovedpersonen i romanen, som sådan, han var meget i Sovjetrusland. Forfatterne af denne æra kan sammenlignes med virkelige mumier: de skriver kun, hvad offentligheden forventer, og ikke forsøge at skille sig ud med originale ideer. En roman om Pontius Pilate nægtede at trykke, fordi dette emne har mistet sin relevans for anti-religiøse Rusland. Rigtig god idé, for hvilken Mester donerede sin formue forbliver slukket, og forfatter til fortvivlelse brænder deres afkom.

Voland forfatter beslutter sig for at vende tilbage sin kærlighedsaffære og siger den berømte sætning: "Manuskripter ikke brænde" I bogen "Mesteren og Margarita" billede af Master fælles med livet i Mikhail Bulgakov. Den unge forfatter brændte udkast hans roman på kristne emner, når livet ikke fortjener anerkendelse fra kritikere og offentligheden begyndte at blive interesseret i kun et par årtier senere.

Billedet af Margaret

Moralsk person gør en masse af hensyn til familie og venner, uden frygt for døden. Menneskeheden kender kvinder, som ved deres gerninger modige mænd. Dette var hovedpersonen. Billedet af Margarita i romanen "Mesteren og Margarita" er forskellig fra alle andre: en ung, smuk, hun var gift med en meget stor ekspert, men gav afkald luksus. Hun vidste ikke lykke indtil mødet med Mesteren.

I kærlighedens navn Margarita accepterer at samarbejde med Satan selv. Woland vises i Moskva for at opleve de vigtigste helte i romanen, at belønne dem for deres loyalitet og kærlighed, og at straffe løgnere og forrædere. Han gentagne gange besøgt Moskva, og under hans fravær, meget har ændret sig: arkitektur, tøj, livsstil, men ikke folket selv. I romanen "Mesteren og Margarita" billeder af helte moskovitter præsenterede grådige og grusom. Ikke overraskende, hans mørke dronning af bolden Woland picks Margarita - en ærlig kvinde med et stort kærligt hjerte. For alle de positive egenskaber ved Margarita belønner han hende - igen slutter med Master. For kærlighed til en kvinde er klar til at tage de mest alvorlige prøvelser, til at bære det finder sin lykke.

Den mørke suite

I romanen "Mesteren og Margarita" billede af Woland er langt fra tilfældet for Satan, som i mange år var sammensat frygtelige legende. Han ligner en mand, der handler i overensstemmelse med samvittighed, og holder sine løfter. Woland Margarita genforenet med sin elskede Mester, straffer han umoralske Moskovitter foreslået som frigivelse af Pontius Pilate, og til sidst roligt fordampet. Almægtige Satan har det bedste af menneskelige kvaliteter, hvilket ikke er statholder i Judæa. Forfatteren kontraster Woland og statholder billede af Mesteren og Margarita: Vejen til himlen er lukket for dem, men de er i romanen er de mest ærlige, dydige, og vigtigst af alt - de er forblevet tro mod hinanden, efter mange moralske forsøg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.