HjemlighedReparationer

"Polifom" til tapet: anmeldelser, instruktioner, frimærker. Varmelegeme under tapetet

For nylig var det svært at forestille sig, at der som et forberedende lag til tapet ville blive brugt noget andet, ikke aviser. Sandsynligvis udfører reparationer, du selv brugte dem gentagne gange. Allerede i dag på salg er det muligt at møde innovative materialer, der ikke kun kan niveauere overfladen, men også for at opnå effekten af opvarmning.

"Polifom" til tapet, anmeldelser, du kan læse i artiklen, er et moderne substrat lavet af skumpolyethylen. På begge sider i produktionsprocessen er materialet dækket af tykt papir. Dens struktur er ret voluminøs og blød, så med hjælp kan man skjule overfladefejl og give dem lyd samt varmeisolerende egenskaber.

Anmeldelser af substratet "Polifom"

"Polifom" til tapet, som anbefales at læse, før du køber produktet, er et mellemlag, der øger vedhæftningsegenskaberne på basisoverfladen og dekorative belægninger. Ikke så længe siden i substraternes rolle var det sædvanligt at bruge gamle aviser. Men de kan gennemskinnelige gennem et tyndt lag, derudover med deres hjælp er der ingen måde at opnå udjævning af væggene. Aviser i denne kapacitet er en fortid også af den grund, at de ikke tillader at opnå en varmeisolerende effekt.

Selv i dag på markedet kan du finde vinyl tynde lærred, som eliminerer behovet for justering. I dag bærer underlaget under tapet funktionen af lyd og varmeisolering. "Polifom" til tapet, anmeldelser, det er nyttigt at læse, før du besøger butikken, er et materiale, der ifølge forbrugerne udfører mange funktioner.

Retten til at benytte dette varemærke tilhører firmaet Polifoam Ltd Co, der driver virksomhed i Ungarn. I dag er "Polifom" det eneste materiale i Europa, der har et ISO 9001 certifikat. Dette, som brugerne understreger, er nogle gange afgørende for valget.

Anmeldelser om funktionerne i produktionen

"Polifom" til tapet, som du kan læse om i artiklen, bliver skummet under fremstillingsprocessen ved at tilføje kemikalier. Nedkøling bliver materialet til en masse bobler med luft. Som køberne understreger, kontakter de ikke hinanden og repræsenterer en lukket cellulær struktur. Forbrugerne som denne sikrer en lav varmeledningsevne.

Modstanden af det færdige materiale stiger, hvilket skyldes teknologien til tværbinding af polyethylen. Materialet erhverver evnen til at modstå virkningerne af kemikalier. "Polifom" kan bruges, når det udsættes for direkte sollys og temperaturændringer. Hvis du har brug for en varmelegeme til indendørs vægge, så kan du foretrække "Polif", der er lamineret på begge sider med hvidt papir, det er som om det er svejset til strukturen, så det er umuligt at rive det, når materialet er deformeret.

Anmeldelser om de operationelle funktioner

Ifølge forbrugerne er "Polifom" ret nemt at holde fast. Processen ligner installationen af vinyl tunge tapet. Et sådant arbejde gør det muligt at opnå en fremragende intern varmeisolering og hjælper med at fjerne fugt såvel som at danne et lydisoleret lag og skjule små uregelmæssigheder.

Køberne understreger især, at lagets tykkelse kun er 5 mm. Materialet er fremstillet i pakker i form af ruller, hvis dimensioner er 0,5x14 m. Materialets massefylde svarer til 30 kg / m2.

Tekniske specifikationer

Hvis du vil købe en varmelegeme til indendørs vægge, kan du foretrække det beskrevne underlag. Det har en ubetydelig tykkelse og vægt, det er karakteriseret ved fremragende tekniske egenskaber. Anvendelsen af materialet kan være ens som en selvstændig isolering, såvel som i tandem med en anden varmeisolering. Før man køber det, er det nødvendigt at gøre sig bekendt med de tekniske egenskaber, blandt andet man bør udelukke termisk ledningsevne, det er 0,037 W / (m * K). Denne indikator er relevant for en temperatur på +10 ° C. Ifølge niveauet for termisk isolering kan et lag af "Polyphom" ligestilles med murværket i halvdelen af murstenen.

Før du laver reparationer i rummet, skal du passe på lydisoleringen. Hvis du bruger "Polifom", vil det være i stand til at reducere niveauet af støjen ved 22 dB. Dette vil fjerne uønsket støj og lyde. Materialet absorberer akustisk og stødstøj. Denne isolering er også god, fordi den ikke absorberer fugt på grund af den lukkede cellulære struktur. Passerer ikke gennem lag og vanddamp. Hvis man ser på brandsikkerhedsstandarderne, kan man bemærke, at "Polifom" tilhører klassen af brandbarhed G2, hvilket tyder på, at materialet let brændes og antændes.

Yderligere egenskaber

Den beskrevne varmelegeme under tapetet har fremragende tekniske egenskaber, blandt dem bør man fremhæve modstanden mod deformationer og tårer. Materialets bund er kemisk tværbundet, hvilket gør det muligt at genskabe sin oprindelige form. Elasticitetsmodulet svarer til 0,5 MPa, dette er sandt ved et tryk svarende til 2000 N / m2.

Nogle forbrugere er også interesserede i kemisk resistens. I det beskrevne tilfælde kan det bemærkes, at materialet ikke reagerer med mange kemikalier, det er kompatibelt med de stoffer, der oftest anvendes i konstruktion, nemlig:

  • cement;
  • tømmer;
  • beton;
  • lim;
  • opløsningsmiddel;
  • acetone.

Polyphom er biologisk stabil, det rotter ikke og dækkes ikke af svamp og skimmelsvamp. Polymeriske råmaterialer er ikke et attraktivt miljø for gnavere og insekter. Denne varmelegeme under tapetet har en temmelig bred vifte af driftstemperatur, som varierer fra -60 til +90 ° C. Det er i denne grænse, at materialet kan bruges.

Det omfatter ikke kemikalier, der ville være i stand til at frigive toksiske flygtige forbindelser. Det taler om økologisk kompatibilitet. En anden fordel ved Polyfom er muligheden for dens langsigtede drift. Brug det kan være op til 50 år, mens det stadig er egnet til flere indsæt tapet.

Yderligere anvendelsesområder

Underlag under tapetet "Polifom" anvendes i branchen på grund af fremragende mekaniske egenskaber. Materialet er modstandsdygtigt over for mekaniske påvirkninger under drift. Det kan have forskellige niveauer af densitet, som varierer fra 30 til 180 kg / m 2 . Dette gør det muligt at anvende et substrat i skibsbygnings-, ingeniør- og flybygning. Ofte bruges et sådant substrat også til installation af klimaanlæg.

Hvorfor vælge "Polifom"

Hvis du ønsker at lave reparationer i et koldt og fugtigt rum, vil dets dekorative finish kræve brug af en varmelegeme til finishmaterialet. Hvis det er et spørgsmål om "Polyphome", vil det være i stand til at reducere dampgennemtrængelighedskoefficienten og varmeoverførslen.

Materialet udgør ikke et kondensat, hvilket tyder på, at der ikke vil være fugt i rummet. Et sådant underlag er simpelthen nødvendigt for hjørnelejligheder, hvor varmesystemets muligheder er begrænsede. Perfekt egnet substrat til disse værelser, hvis vægge er i kontakt med trappehuset. Fra sidstnævnte kommer kulden og støj.

Anbefalinger til valg af "polyfom"

"Polifom", hvis pris er 1500 rubler. Til en rulle er dækket af to sider af tykt papir. Før du køber materialet, anbefales det at inspicere, det beskyttende lag skal være lige hvidt, det skal ikke have nogen ruhed, striber og pletter. Det anbefales at forsøge at fjerne papirstørrelsen fra bunden. Hvis det var muligt uden vanskelighed, kan materialet ikke kaldes kvalitativt. I nogle tilfælde kan dette ske, hvis opbevaringsbetingelserne ikke overholdes.

"Polifom", hvis pris er helt acceptabel, bør ikke have en lugt. Hvis før du - kvalitet termisk isolering, så skal det være elastisk, elastisk og tæt. Det kan forsøges at bryde, hvis det viste sig, er materialet af ringe kvalitet.

Installationsvejledning

At holde et polyfon på vægge er simpelt nok, selv en begynder kan klare dette arbejde. Som et grundlæggende krav følger vejledningen. Først skal du forberede bundfladen. For dette fjernes snavs, gammelt tapet og flagerende gips fra væggene. Hvis der er bakker og riller på væggen, så skal de udjævnes og dækkes med kitt. Før reparationer i rummet skal overfladen primeres med en dyb penetrationsforbindelse, hvilket vil øge klæbningsegenskaberne på overfladen.

Derefter bør du forberede lærredene af "Polyphom", der tidligere har foretaget målinger og skåret materialet i separate stykker. "Polifom", instruktionen om limning, som er beskrevet i artiklen, skal passe ind i PVA-limen. Du kan dog bruge enhver anden sammensætning, der er beregnet til vinyl og ikke-vævet tapet.

Hvis rummet betjenes under betingelser med høj luftfugtighed, skal der fremstilles flydende negle eller baguettelim. Sammensætningen påføres lærredet og efterlades i denne tilstand i op til 10 minutter. Endvidere skal "Polifom" fastgøres og presses mod væggen, udglatte overfladen med en speciel spatel og flytte værktøjet i forskellige retninger.

Arbejdsformer

Den næste strimmel skal indsættes til den forrige. Sømme skal limes med malingstape, hvilket giver øget holdbarhed af belægningen. Underlaget er efterladt til tørringstidspunktet, det er muligt at starte vægpapiret med tapet med 72 timer. Hvor meget vil nok være for at tørre limet helt. Til tapet kan du bruge den samme blanding, som blev lagt af "Polifom".

Frimærker af underlag til tapet: "Penolon"

Underlag under tapetet "Penolon" er et materiale til isolering af vægge, før de indsætter tapet. Funktionerne af dette materiale forbliver de samme som sammensætningen. Dette substrat er baseret på en blanding af naturlige og syntetiske materialer, der er kemisk tværbundet. Begge sider af substratet er lamineret.

Dette isolerende lag giver dig mulighed for at forkorte arbejdstiden på limning af tapet, fordi sammensætningen absorberes hurtigere. Desuden giver brugen af dette substrat dig mulighed for at starte processen med at dekorere vægge uden at færdiggøre gips, hvilket vil spare penge og tid. Underlaget er universelt, det kan bruges med alle former for tapet, det kan være non-woven og glasfiber, samt papir sorter.

Substrate «Ekohit»

En anden måde at niveauere og varme væggene på - substratet under tapetet Ecoheat. Det giver mulighed for at øge rummets funktionelle egenskaber. Materialet leveres i ruller, der er lavet af skummet polyethylen, der er dækket på begge sider med papir. Fabrikanten anbefaler især brugen af dette materiale i de værelser, der har en delvis udgang fra vægge til gaden eller har en stigen platform.

Underlag giver dig mulighed for at vandtætte basisoverfladen og tapetet, fordi det ikke absorberer fugt og eliminerer dannelsen af svampe. Til salg kan du finde flere sorter af denne isolering, den kan være lavet af skumpolyethylen eller have en korkbase. Den tredje type er et substrat lavet af reparation non-woven stof, som er et dampgennemtrængeligt materiale og garanterer ventilation af vægge, pålidelige maskeringsfejl.

konklusion

Hvis du vil reducere varmetabet for et hjem eller kontor, skal du bruge et polyphobe substrat. Det skaber en termo effekt og giver dig mulighed for at opretholde rummets baggrunds baggrund. Materialet fremstilles i komfortable ruller på 15 m, hvis tykkelse er 0,5 m. Det er ret nemt at arbejde med lærred, i nogle tilfælde behøver de ikke at blive trimmet i bredden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.