SundhedSygdomme og betingelser

Behandling af eksem på hænderne

Eksem angår en række ubehagelige hudsygdomme, hvor huden er tør, kløende, kendetegnet ved hududslæt og skaber er formet. Hos voksne, eksem oftest placeret på hænderne, huden på underarme, ansigt, fødder, ben. Først er der hævelse, kløe, og så er der små bobler på kroppen. Eksem tager normalt lang tid, er gentagelsesperioder spækket med perioder med remission og kan blive kronisk formu.lechenie eksem på hænderne er bedst at overlade til en hudlæge.

Ved tilstedeværelse af eksem i sine arme, undgå brug af sæbe samt betydelig kontakt med varmt vand, er det forbudt at bruge rengøringsmidler. Hvis du bruger immunmodulerende stoffer, kan du holde under kontrol den inflammatoriske proces i huden. Anvendelse af svampemidler og antivirale lægemidler, antibiotika medvirke til at reducere det område af det ramte område og fjerne sig ødem.

Den mest grundlæggende regel for enhver eksem er deres beskyttelse mod solen og direkte lys selv, da de hjælper til at øge eksem. For at undgå dette, er du nødt til konsekvent at anvende en forbinding på det angrebne sted og bandager. Ud over denne metode til behandling af eksem på hænderne af enhver læge og tildeler en særlig salve til at hjælpe forsigtigt adskille dækslet fra ømme punkter. Disse typer af salver nævnes Dr. Lyassara pasta og salve Dr. slaver. Anvendelsen af en speciel fugtighedscreme er meget enkel, men absolut nødvendigt element i komplekse behandling af eksem. Huden på dine hænder skal altid være våd.

Folks behandling af eksem på hænderne:
Under forværring påføre pakninger på 0,25% sølvnitratopløsning eller en 25% opløsning af tannin. I remission er nødvendigt at omorganisere centrene for infektion og søge behandling af opportunistiske sygdomme, på grund af årsager, der kunne være årsag til eksem, kan den indstilles. Denne fordøjelsesproblemer, stress, nervøs udmattelse og mikrober. Ikke være tilfælde af hudreaktioner ethvert allergen (vaskemidler, rensemidler, etc.).
For at reducere hudreaktion og til oprensning af kroppen, samt øge dets modstandsdygtighed over for at blive behandlet med lægeurter:
1. Den beroligende virkning vil infusion motherwort urt (17 g urt til 230 ml vand). Denne infusion bør forsøge at tage mindst 3 gange om dagen i dessertske.
Den samme virkning vil infusion baldrian rod (6 g rødder per 220 ml vand). Tag på samme måde.
2. For at styrke kroppen til at acceptere ekstraktet af Eleutherococcus alkohol 20 dråber (fortyndet i vand), om morgenen før et måltid (en halv time).
3. For at rense kroppen anvender følgende gebyr: Tag 10 g brændenælde blad, salvie, vejbred, majs støvfang, tilsæt 16 g røllike, perikon og derefter tilføje padderok, og 5 g malurt.
Vi udarbejder infusion og tage det til glasset omkring tre gange om dagen, helst før måltider.
Da det er nødvendigt at justere magt: fjerne salt mad, kød og slik. Medtag i kosten af gulerødder, kål, sort radise, æbler, kogte eller stuvet kød, ost, æg.
4. Accepter bad med tilsætning af bouillon padderok, egebark, træk, blad vejbred, burre rod, som reducerer inflammation og kløe.
Godt også hjælpe med eksem lotion fra bouillon geranium blade. De bør koge ved svag varme i mindst en time, og derefter i form af varme anvendes til de ramte steder.

Nu hvor du ved , hvordan man kan helbrede eksem på hænderne. Men vi bør ikke glemme om kampagnen til lægen. Hvis hjem retsmidler ikke hjælper, så er du nødt til at søge professionel hjælp. Behandling af eksem på alene hænder vil ikke tage meget tid. Vigtigst er det, at tid få eksperthjælp. Hjem behandlingsresultater meget længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.