TravelingRetninger

Går i Holland: seværdighederne i hovedstaden og andre byer

Frankrig, Spanien, Holland, Tyskland - lande i Vesteuropa fortsætter popularitet blandt turister. Dette er ikke overraskende, fordi sporene efter århundrede gamle historie, hver nation har sin egen unikke kulinariske tradition, og maleriske landskab ved hvert skridt på de gamle byens gader. Det er derfor, de der ikke har været i det land, træsko og smukke tulipaner, bør du helt sikkert gå til Holland. Attraktioner, der er nemme at finde fotos i en gennemgang af tilfredse turister, bestemt ikke lov til at forlade skuffet. Hvad skal man passe på i første omgang?

Går i Holland: seværdighederne i hovedstaden

Den første bekendtskab med landet er det logisk at starte med sin vigtigste by. Amsterdam, den hollandske hovedstad, blev grundlagt i 1275. Start stående med en gåtur i byens centrum - Dam-pladsen, hvor det kongelige palads i det syttende århundrede. Før sin konstruktion, der var et rådhus. Når Napoleon levede i paladset. Inde i bygningen nu bevarede møbler af de tidspunkter, samt en samling af smukke skulpturer, malerier og udsmykning af italiensk hvid marmor. I øjeblikket bliver slottet brugt af kongefamilien under nytaar. Værd at nævne, og Oude Kerk - den ældste kirke, som kan prale af Holland. Seværdigheder i Amsterdam kan ses fra tårnet i firs-fem meter høje. Prøv at være sikker på at ride på kanalerne i byens centrum med båd. De palæer af det syttende århundrede, beliggende på kanalerne ser meget malerisk.

Kunstelskere bør tage en tur til museer i hovedstaden, er der omkring halvtreds. Med børn, kan du gå til den gamle Artis Zoo, der blev grundlagt i 1838. Det er hjemsted for mere end tusind forskellige dyr, der er et museum, et akvarium og et planetarium. Endelig er den berømte Red Light District, "herliggjort" Holland. Attraktioner på dette sted - pigerne, direkte fra vinduerne i deres hjem tilbyder seksuelle ydelser.

Hvad skal man se i andre byer?

Selvfølgelig, Amsterdam - det er ikke alle, der kan være stolte af Holland. Attraktioner er i andre byer. For eksempel i byen Haarlem har to interessant kunstmuseum, og den dejlige blomstermarker, hvor de vokser den berømte er placeret omkring de hollandske tulipaner. Blandt den ældste del af Utrecht, den hollandske by, grundlagt af romerne. Der er mange gamle kirker og middelalderlige palads i Tyske Orden. Rotterdam er den største havn i Europa. Det er værd at tage et kig på Europas ældste skyskraber, kendt som "Det Hvide Hus". Med moderne faciliteter kaldet "Euromast" kan du se på byen, at være i det højeste punkt i landet. Desuden er der, og Stathaus - det højeste Holland Hall, bygget i midten af det forrige århundrede. En anden attraktion af disse dele - den længste svingbro af verden, opkaldt efter Erasmus og udvide firs to meter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.