TravelingRetninger

Tour of London: Hvor er Big Ben?

I dag er der næppe en person, der ikke ved, hvor Big Ben, pariserhjul "London Eye" eller Trafalgar Square. Men de færreste er klar over, at navnet på den verdensberømte klokketårn gav placeret inde i det. Dens størrelse er to meter i højden og næsten tre meter i diameter og vejer 13,5 tons.

Et andet interessant faktum er, at den officielle debut af det nye år rundt om i verden siger, at det er England. Big Ben, hvis strejker hver time udsender sin radiostation BBC, begynder nedtællingen til klokkerne. Og det første slag af hammeren vil falde sammen med de første sekunder af de nye timer.

Som med alle seværdighederne i England, Big Ben er under tæt beskyttelse myndigheder. For at komme til toppen af tårnet, skal du bestå 334 trin i den smalle spiralformede trappe. Dog er turister ikke tilladt inde i tårnet. Flere gange om ugen hele mekanismen grundigt inspicere og smør.

Til hænderne på uret var ikke travlt, og ikke blive for sent, deres bevægelse styres af de gamle britiske mønter. Hvordan? Meget simpelt. Én krone lagt oven på pendulet, accelererer sin operation på to og et halvt sekund i 24 timer. For eksempel kan et andet antal mønter opnå nøjagtighed selv efter et århundrede og et halvt.

The Palace of Westminster, hvor Big Ben blev bygget på bredden af Themsen. Tårnet stiger over London på højden af 98 meter. De ringer er lavet af opal Birmingham, som ligger på de fire verdenshjørner. Store pile støbt af kobber, og små - støbejern. I løbet af året, minutviseren dækker afstand på 190 kilometer.

Historien om denne arkitektonisk monument begyndte for mere end 160 år siden. I 1844 arkitekten Charlz Berri sendt til Parlamentets anmodning om yderligere tilskud til opførelse af timer. Ifølge hans idé til St. Stephens tårn, hvor der er en Big Ben, var at dukke meget stort ur med den tungeste klokke og den mest præcise mekanisme.

kontrovers over den tekniske gennemførelse af projektet opstod på måske ikke stilne af inden for fem år. Nye problemer optrådte på et tidspunkt, hvor det var nødvendigt at kaste klokken. Officielt navn fik han på vegne af en værkfører, der var Bendzhamin Holl, som bar øgenavnet Big Ben på grund af hans fede figur. Andre kilder siger, at klokken er opkaldt efter der levede i den tid af dronning Victoria bokser og atlet Benjamin Count.

Den færdige arkitektonisk bygning blev et symbol på begyndelsen af det britiske imperium. Til minde om dette er blevet gjort med latinske inskriptioner i bunden af hver af skiven og på kanten af tårnet, i ros af dronningen og Gud Herren. I øjeblikket, det er nok de mest genkendelige vartegn i England.

Af den måde, vil i dag være korrekt at spørge "hvor er det Elizabeth Tower" i stedet for "hvor er Big Ben." Sagen er, at i efteråret 2012 blev foretaget en officiel beslutning om omdøbning. Anledningen var fejringen af den tresindstyvende årsdagen for regeringstid Elizabeth II. Den nye navneskilt blev indført ved åbningen den 12. september. Selvom helt sikkert turisterne og de lokale vil være klokketårnet i lang tid til at ringe til Big Ben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.