KarriereKarriere ledelse

Bogholder - hvem er det? revisor opgaver

Bogholder - er en af de vigtigste personer i virksomheden, i virkeligheden, forventer han, og ofte betaler løn til de ansatte. Hertil kommer dog, at han har en masse ansvar og beføjelser.

Du deliberates ikke komme til din profil uddannelse? Du ønsker at finde ud af hvad, der er ligefrem været en revisor og gøre en masse af det er betalt? Lad os beskæftige sig med disse spørgsmål i denne artikel.

Revisor, min kære revisor ...

Hvad gør revisor? Dette er ikke en ledig spørgsmål, og det er relateret til emnet, fordi de fleste mennesker har en meget vag idé om aktivitetsområde for specialisten. Så, hvad samfundet kender til revisor, og at dette er sandt:

Revisor engageret i papirarbejde. Sandt nok, det arbejde, som en revisor - er uophørlige behandling dokumentation, ofte ved hjælp af et computerprogram.

Bogholder sidder ved et sted på kontoret. Ikke nødvendigvis. Hvis en lille mængde af arbejde, kan revisor vel komme til arbejdspladsen flere gange om måneden, eller arbejder på afstand. Dette er en klar fordel - kan være en specialist "føre" flere virksomheder til at få flere penge. Distant arbejde også godt for dem, der ønsker at tilbringe mere tid sammen med sin familie, hengive sig til denne fornøjelse at arbejde med.

Revisorer - for det meste kvinder. Det er sandt, da mændene i de fleste anser det arbejde, som en revisor for besværligt. Selvom relativt nyt, når de i løbet var scoringer, snarere end regnemaskiner, oftest er det de beføjelser, der (i den forstand, at de mænd) var kontorarbejde. Tiderne har ændret sig, dokumenter migreret fra papir til elektronisk og i sidste ende erstatte lille regnemaskine. I dag vil du møde en menneskeskabt revisorer er sjældne, selv om det er en god start for dem, der ønsker at arbejde i finansielle tjenesteydelser eller føre regnskabsafdelingen.

Og faktisk, denne viden om netop dette værk kommer til en ende. Hvis du ønsker at vide om det arbejde, som revisorer mere, læse efterfølgeren.

hovedansvarsområder

Bogholder - er en af de vigtigste "tænder" af virksomheden mekanisme, fordi den er fra dens aktiviteter afhænger af rigtigheden af lønsummen, betalinger til leverandører og kunder, at værdien af skattetrykket. I det store og hele den ejendom, som er en virksomhed, uanset hvad det køber eller sælger, der er fastsat af denne medarbejder.

Hvis virksomheden er lille og består af nogle få mennesker, så vil det være nok af en ekspert. Hvis virksomheden foretager en række operationer, personale store, er det som regel skaber en regnskabsafdeling, som ledes af den regnskabschef. Dette er ikke en regel, men det normalt sker.

Hvad er "områder" er en revisor

Når det kommer til store virksomheder, hvor der er en masse operationer, store mængder af leverancer, mange medarbejdere i staten, så en eller to revisorer fysisk arbejde ikke regere. I dette tilfælde en særskilt tjeneste regnskab. Vær sikker på at det virker afvikling revisor - en specialist lønningslisten medarbejdere. Arbejdet kræver en masse omsorg, fordi, som du ved, er folk, der arbejder bare for pengene. Hvis du laver en fejl i beregningen af lønnen, så det bliver nødt til at beskæftige sig med utilfredse ansatte. Derudover er der revisorer, der er involveret i arbejdet med leverandører og kunder (bogføring varer og registrering af dets gennemførelse, kontrol af Settlement), revisorer, der arbejder med kassereren, revisorer, der er involveret i udarbejdelsen af rapporterne.

En professionel revisor - er den, der står ikke stille i sin udvikling. Ikke kun modtage specialiseret uddannelse, er det vigtigt, og efter fortsætte med at vokse som en professionel. Da medarbejderen er engageret i at minimere skattebetalinger, er du nødt til konstant at overvåge ændringer i lovgivningen.

om revisionsbranchen i efterspørgslen?

I princippet vil en erfaren revisor altid finde et job, som enhver virksomhed har brug for en specialist.

Hvis du ikke har nogen præference med hensyn til valg af uddannelse, men du bare vil have en "loppetjans" job og få betalt, kan du roligt vælge den specialitet "Regnskab og Revision" på universitetet. Imidlertid højere uddannelse eventuelt. Specialist revisor - er ikke en person med et eksamensbevis, og den, der kender sit job og skattelovgivningen. Måske kan du ikke arbejde på din uddannelse, så er du velkommen til at afslutte regnskabsmæssige kurser - og meget mere!

Er det muligt at opnå en position uden erfaring?

Selvfølgelig, for at få et job uden erfaring er mere kompleks end med add-on. Så anbefaler vi dig at begynde at arbejde i en stor virksomhed med en separat regnskabsafdelingen. Der vil du blive tildelt et separat område, hvor du vil blive engageret. Penge revisor modtager en fod med førende specialister, karriere der, og man kan med den fornødne omhu hurtigt forfremmet til titlen "regnskabschef". Det er nemt, især hvis du er forsigtig, udholdenhed, elsker at arbejde med papirer.

Hvordan kan jeg gøre en revisor?

Hvis du ikke ønsker dovolstvovatsya små og har tilstrækkelig erfaring, kan du nemt blive en freelancer. "Gratis" revisor - en specialist, der arbejder i betingelserne for deltidsbeskæftigelse på virksomhedens behov. For eksempel sker det, at en medarbejder går sygemeldt sager, og i nogen tid, er det nødvendigt at udskifte.

Eller, for eksempel, at selskabet er lille, mængden af arbejde er lille, men rapporterne er afleveret til den skat, der ikke er blevet annulleret. Direktør for virksomheden kan være Nesil i skattemæssig henseende, men fordi det hundrede procent brug for hjælp intelligente fagfolk. I dette tilfælde kan du arbejde på afstand, modtager dokumenter via et netværk. Det er således muligt at opretholde flere virksomheder, der modtager en løn på adskillige samme kilder.

Hvad er lønnen for en revisor?

Det hele afhænger af, hvilken slags virksomhed, hvad er den mængde arbejde, som regionen. Hvis du tager de store byer i Ukraine, den gennemsnitlige revisor i en lille privat selskab modtager fra 2,5 til 4000 Hryvnia ved et privat selskab.

I Rusland, om lønnen på samme niveau - 9-15 tusind rubler. Løn er noget mindre i en statslig virksomhed. Hvis vi taler om virksomheden med udenlandsk kapital, selvfølgelig, får du mere.

Af den måde, mere om karrieremuligheder. En god revisor kan i sidste ende blive en revisor. Revisor - en specialist, der kontrollerer rigtigheden og lovligheden af de regnskabsmæssige operationer. Nogle gange revisorerne er inkluderet i de ansatte i virksomheden, men de fleste virksomhed ansætter et revisionsfirma med henblik på at finde måder at reducere skatterne og øge overskuddet. En revisor, der kender "køkkenet", og loven kan være ekspert i et sådant arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.