Nyheder og SamfundJournalistik

Nylige fremskridt Krim. Krim som en del af Rusland

Ifølge Krim vicepremierminister Dmitry Polonsky, den vigtigste seneste fremskridt Krim - erhvervelse af moderlandet og vende tilbage til Rusland. Og det med rette! Sevastopol og Krim ikke anerkende legitimiteten af kuppet i Ukraine og holdt en folkeafstemning, hvor et flertal af stemmer erklærede hensigt om at slutte sig til Rusland. Valgdeltagelsen ved folkeafstemningen - 83,1% stemte for tilslutning til Rusland - 96,77%. At dømme efter de konstante meningsmålinger, der er foretaget af uafhængige mediecentre, Crimeans ikke fortryde deres valg.

Processen med at kombinere

Rusland heller ikke fortryde om noget, på trods af alle de trusler, alle sanktioner, som Krim deltage i de indfødte russere vækket lang slumrende følelse af hjemland, samfundet voldsomt samledes omkring præsidenten og hans politik. Krim og dets opgaver har fuld støtte fra befolkningen i Rusland, dets regering og institutioner i regeringen, da der er en forståelse for beskyttelse af statens interesser. Leder af Autonome Republik Krim Sergey Aksenov detalje skitseret den socio-økonomiske udsigter og de prioriterede spørgsmål, der skal behandles Republik Krim. Nylige fremskridt vil ikke vente, fordi folk entusiastisk vinder hjemland.

Det litterære værk af hans navnebror Vasily Aksenov "Øen Krim" mange af disse profetier. Som det blev isoleret fra Rusland, og Krim - en del af det, trods alt, blev hun tager til i styrke, hvilket skaber en hær, udvikle industrien og udstyre verdens bedste feriesteder. Forfatteren vil gerne håne, ser fra det velstående Amerika i 1980'erne, da den undergang Crash store land. Men litterære talent endnu mere syg vilje og ondskab. Fantastisk historie i sine vigtigste aspekter kommer til live: Krim - vores og de nyeste resultater i Krim ikke langt væk.

finansiering

For den økonomiske og sociale udvikling som Republikken Krim og Sevastopol som en by af føderal betydning, er specielle programmer skabt, ifølge hvilken, indtil 2020, forventes det år til at løse alle de store problemer. Bare gå til halvøen føderale investeringer 681.2 milliarder rubler.

For det første vil de blive forsynet med adgang til transport, energi uafhængighed, vandingssystemer, der dækker alle landbrugsarealer, modernisering infrastruktur, problemerne med spildevandsrensning og bortskaffelse af affald.

planer

I Simferopol, at skabe en særlig økonomisk zone, som snart vil blive indført højteknologi fra inden for mikroelektronik og kommunikation. Nu på Krim, en masse konstruktion, som tager hensyn til erfaringerne fra den sovjetiske periode, og fordi de nyeste resultater i Krim vil være forbundet med skibsbygning og skibsreparation virksomheder.

Her har virksomheden åbnede konservesindustrien agroindustrielle komplekser og gartnerier drivhuse. Allerede åbnet produktion af unikke aromatiske produkter. Landbrugs- og industrielle teknologier er baseret på de nyeste resultater af videnskabelig tænkning. Og for den fulde virkeliggørelse af disse planer skal du ejer Krim Branch af RAS (russiske videnskabsakademi).

Technopark

Denne idé - oprettelse af industripark i Sortehavet - er kommet ikke kun fra initiativet for Krim guvernør. Samtidig kom nyheden om nøjagtig den samme hensigt at Tyrkiet - er der skabt en enorm videnskabelig Valley-området - ligesom fire hundrede og tyve fodboldbaner. Og tyrkerne anlæg skal bygges. Hvordan vil operere disse to nye Silicon Valley - tiden vil vise, den tyrkiske projekt er udviklet langt ud over 2020.

Konkurrence enten være allerede fungerende Technopark Skolkovo, hvor der nu er otteogfyrre beboere, hvoraf seksogtredive virksomheder, der deltager i projektet. Fem områder, hvor udviklingen af innovative teknologier: nukleare, biomedicinske, energieffektive, computer og information, plads. Universitetet har kørt siden 2011 år. Sortehavskysten projekt tiltrukket investeringer og udviklet, forventes det, at de nuværende resultater af Krim snart vil blive fyldt op kvantitativt og kvalitativt.

konference

I juni 2014, de sidste tyve første internationale konference om bibliotekar. Besøgende er velkommen Krim. Nylige fremskridt i verden af videnskab, erhvervsliv, uddannelse og kultur blev drøftet i detaljer, der dækker primært innovationer i uddannelse, forlagsvirksomhed, bogen forretning. Det sagt om de juridiske aspekter af informationsaktiviteter, og fremtiden for e-bøger. Der blev diskuteret problemer med lovgivningsinitiativ og orden, har spørgsmål blevet rejst bred offentlig adgang til de trykte og elektroniske medier.

Siden genforeningen af de nyeste resultater i Krim er konstant drøftes inden for rammerne af forskellige workshops og aktiviteter, der skal sikre en hurtig integration af alle institutioner i Krim og Sevastopol i rummet i Den Russiske Føderation. Således valuta forandring, på trods af de sanktioner, banker opererer, på halvøen der er shopping og købe problemstillinger. Der er også skoler og hospitaler. Desuden videregående uddannelsesinstitutioner, forenet i at støtte universitetet, der arbejder gratis i digitale biblioteker - det er kun i branchen for at opnå en meget godt år for Krim.

blokade

Krim beslutning om at trække sig ud af Ukraine i Rusland fik billigt. Nogle gange kan du se, hvordan selv en almindelig skilsmisse fratager en person af "person" (eller endda begge dele!). I dette tilfælde - den "ansigt" at miste Ukraine. Krim berøvet vand til vanding af landbrugsjord (for hvilke betalt), derefter - vejen til fastlandet via Ukraine, og endelig - elektricitet.

Om vinteren, selv på Krim - om vinteren og elektricitet - er det, som overalt, varme og lys. Men selv i disse barske forhold har vist sig meget positiv udvikling i Krim som en del af Rusland. Det skete ikke for at dræbe Krim sult og mangel på penge til at dykke ned i, forsøger at forstyrre turistsæsonen, vil ikke arbejde og fryse.

Energi Bridge

Den anden i december 2015 indgik historie Krim nye ferie - dagen for afslutningen af den energi blokade, som varede elleve dage. Kerch var i en meget vanskelig situation, så energien arbejdede heroisk, da byen modtog i alt tre megawatt kraftværk. Og dette er den første tråd på den energi bro Kerch strædet bund er lagt! Der er elektricitet i Krim!

Selvfølgelig, flere rullende strømafbrydelser fortsætte, indtil arbejdet er afsluttet, men tjente virksomheden, genoplivet fabrikkerne. Og den tredje december gitter Krim var fuldt synkroniseret med UES i Rusland gennem Taman - Cane-breaker. Russisk energiminister rapporterede, at belastningen vil stige gradvist og fordeles i hele strømmen ligeligt til alle kommuner. Dette er kun den første etape af den energi broen fra Kuban til Krim. Men resultaterne af Krim allerede!

Klinikken på sydkysten

Energi blokade stoppede ikke ved udgangen af november 2015 til at åbne en klinik naturlig terapi integreret i Alushta, som er enestående i posten endnu. Helbreder på klinikken på de teknologier, der er udviklet af professor, dr Medical Sciences Galina Hynninen, znametitoy hans metode til afgiftning med høj klinisk effekt.

I betragtning af, at Republikken Krim - Rusland, vil moderne udvikling ledsages ikke kun af omstændighederne, og endda i modsætning til, det er vores russiske karakter. Krim turistindustri, bruge moderne teknologi til at blomstre ikke kun om sommeren, men hele året rundt, som introducerede de mest avancerede praksis både indenlandske og udenlandske medicin. Krim resultater for året inden for turisme er virkelig fortjener et enkelt ord.

Vejen til Krim

Af en eller anden grund er det almindeligt at betragte Krim kun i turist aspekt. Men denne region har et kæmpe potentiale - infrastruktur, produktion. Selvfølgelig afkastet af en så enorm, vanskelige og utroligt dyre ting, som en bro over Kerch strædet, nogle turister umuligt. Hvad moderne resultater af Republikken Krim skulle ske at bevise nødvendigheden af oprettelsen af dette objekt? Men der er behov for noget, de ser alle. Turistsæsonen sidste år, viste ulejligheden færge, alle dens svagheder. Og næste sæson tegner til at blive endnu mere overfyldt.

Russisk transportminister Maxim Sokolov, sammenfattet arbejdet i Kerch færgen i det forløbne år og skitserede planer for fremtiden. Broen vil blive bygget over tre år. RZD specialister er allerede begyndt opførelsen af tilkørselsveje i 2015. Jernbanebro vil, tilsyneladende, blev bygget i det første sted. Ved etablering af en bil krydser definitionen af en entreprenør er for tidligt, er ikke klar til at projicere dokumentation. Men tingene bevæger sig, udført forskning, geologer arbejder. I første halvdel af 2016, Tuzla Spit allerede tage de første porte.

"Krim bro"

Vingårde Kuban og Krim har besluttet at fejre på deres egen måde opførelsen af den skæbnesvangre bro forbinder Rusland med det russiske hovedland halvø. Nitten tusind meter af broen vil blive markeret nitten tusinde flasker samling vin kaldet "Krim bro", der netop havde fastlagt i kældre vingårde. Den officielle lancering af broen vil være en ferie! Det er, når forbrugerne vil se i salget af vin med sådanne mærker.

På siden af Krim er ansvarlig for den berømte festival stodvadtsatiletnyaya "Massandra" - plante-legende. Der lagde seks tusinde flasker af hvid og Muscat seks - Sherry. Den fabrik, hvor de laver mousserende vine "New World" laid-syv tusinde flasker af "Pino Nuar" druer af Sevastopol, den mest ligner Champagne Berry. Krasnodar side lagt det samme antal vine fra egen produktion. "Phanagoria" skabt en ædel drik fremstillet af røde druer - blend "Saperavi" og "Cabernet Sauvignon". Vingård "Chateau Taman" udsendt en hvidvin til ære for åbningen af Krim bro, anlægget "Sauk Dere" - rød.

import substitution

I Krim, er planteskoler til dyrkning af druer frøplanter. Eksisterende avl og genetiske centre understøttes økonomisk, såvel som ny oprettes. Institut for vin og vindruer "Magarach" og Nikita botaniske have løse problemet med Krim at sikre ikke blot den drue kimplanter, frugter og bær afgrøder af høj kvalitet. Tilskud allerede opnået.

plads

Præstationer Krim astronomer bragt herlighed ikke blot at adskille byen Jalta, men også i hele det store land af Sovjetunionen. Her siden oldtiden var der en af de største centre for rum-kommunikation. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen og centrum af stort set ophørt med at eksistere. Han er nu genåbnet - under den russiske trikolore. Det er fra dette center udfører ledelse interplanetarisk automatiske stationer på Månen, Venus, Mars. Moderne resultater af Republik Krim i rumforskning vil fortsætte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.