SundhedSygdomme og betingelser

Asthenic syndrom: klinisk præsentation, symptomer og behandling

Asthenic syndrom - en psykopatologiske tilstand, der er manifesteret ved øget træthed, irritabilitet, svaghed, tearfulness, ustabil, ofte deprimeret humør. Asthenic syndrom kan forekomme på grund af forskellige fysiske lidelser, kranietraumer, forgiftning. Det ses også i mennesker, der lider af forhøjet blodtryk, progressiv lammelse, encephalitis, cerebral åreforkalkning , og andre.

Asthenic syndrom opstår på grund af udtynding af neurale elementer i overdreven strømforbrug, forstyrrelser i intracellulær metabolisme, mangel på fødevarer, etc. Generelt er asthenic syndrom betragtes som en slags adaptiv reaktion, som er efterfulgt af den sædvanlige reduktion af intensiteten af aktiviteten af næsten alle kroppens systemer, for at genoprette processerne allerede forstyrres.

Asthenic syndrom: Symptomer

Asthenic syndrom er manifesteret i øget træthed og irritabilitet, kombineret med den konstante udøvelse af enhver aktivitet, selv i et støttende miljø designet til afslapning. For patienten er kendetegnet ved intolerance over for stærke lugte, høje lyde, lyse lys (overfølsomhed). Det er også ofte hos patienter med søvnforstyrrelser manifesterer sig i form af vedvarende søvnløshed eller konstant søvnighed, vegetative forstyrrelser, hovedpine. Ofte har de set ændringer i mental tilstand, afhængigt af det atmosfæriske tryk: øget træthed, irritabilitet, overfølsomhed, svaghed, når det falder. Asthenic lidelser kan i sidste ende vokser i intensitet. I mere alvorlige tilfælde kan sygdommen være ledsaget af apati, passivitet, aspontannost.

Asthenic syndrom: generel klinisk billede

Årsagerne til asthenic syndrom vil påvirke det samlede kliniske billede. Så efter en fysisk sygdom kan forekomme følelsesmæssig giperesteticheskaya svaghed på hvilket øger træthed, overfølsomhed, og ustabil stemning vil blive kombineret med intolerance over selv de mest mindre følelsesmæssig stress. Asthenic lidelser efter traumatisk hjerneskade vil være kendetegnet mentism (ufrivillig strøm af tanker), humør ustabilitet, irritabilitet, svaghed, når det kombineres med autonome lidelser og hovedpine. Under den progressive karakter af essentiel hypertension asthenic lidelser er manifesteret i form af træthed, når det kombineres med et overvældende ønske at arbejde. Når cerebral åreforkalkning forekommer udtalt træthed, fald humør, lethed til tårer opstår ubegrundet. Hos patienter med progressiv lammelse - en kombination af træthed med mild stun ingen.

På grundlag af den fulde kliniske billede vil blive diagnosticeret. Eksperter asthenic syndrom bør klart skelnes fra depression, som vil hjælpe med at formulere en klar og korrekt diagnose.

Asthenic syndrom: behandling

asthenic syndrom behandling vil være rettet først at fjerne den primære årsag til dens forekomst. Symptomatisk behandling vil helt sikkert blive en omfatte en særlig tilstand (ændring af miljø, frihed fra arbejde, vekslen mellem hvile og søvn), fysisk terapi, rationel psykoterapi og behandling med medicin (forskellige styrkende midler, der kan være lægemidler såsom trioksazina, Elenium at reducere irritabel svaghed. Din læge kan anbefale insulin efterfulgt af administration af glucose. prognose helt afhænge af arten af den sygdom, som er associeret med forekomsten af asteniske rasstroys i.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.