ModeTøj

Lyse og prangende stil af de 80 tøj

Firserne ... For hvert ord er forbundet med et sæt af billeder, erindringer, erfaringer. Nogen kommer til at tænke den uforglemmelige musik af 80'erne, nogen husker de løse moral, distribution af cigaretter og alkohol, men én ting er konstant - lyse firserne primært ligget i hukommelsen af sine folk "råbte" mode.

En blanding af stilarter, kreative løsninger, drev, ærlighed, mod og radikal - alt dette kendetegner stilen i 80'erne tøj så godt som muligt. Årti tilbage i historien for skarpe og lyse farver, neon glitter, stramtsiddende tøj, uoverensstemmende fakturaer. Stadig ekkoer 80 kan ses i de shows af modedesignere og på gaderne. Hvad er mode 80'erne? Hvad hun tiltrak de dengang unge og ikke kun?

lyse farver

Efter en enkel og naturlig mode 70'erne i livet for millioner bogstaveligt burst giftige lyse og prangende stil af 80'erne tøj. Acid farver hurtigt erstattet alle de andre, som om de aldrig havde eksisteret. Magenta, fuchsia, orange, gul, lys blå - farverne tog førstepladsen i garderobeskabe af fashionistas disse dage.

"Rubber" stof

Fashion af 1980'erne bragt til masserne kærlighed til fleksible, elastiske stoffer: stræk, trøje, lycra, batik, fløjl - alt, der tidligere blev brugt til syning sportstøj, trængte ind i tilfældige 80'er tøj. Hertil kommer, stål er utrolig fashionable kort læderjakker, der blev båret og de fyre og piger. Mere behersket udgave blev denim jakke, men også hun var kort og endeligt havde en original stil.

anden hud

Populære tøj 80 - stramme kjoler, farverige leggings, mini nederdele, T-shirts med store udskrifter, jumpsuits, bukser "Varenkov". Disse ting, lavet af stretch, gentagen kropsform og skabe effekten af "anden hud". Pigerne var ikke genert over det, tværtimod, kom på mode smuk atletisk krop, som også skulle understreges med alle midler. Afstemninger aerobic, formning, bodybuilding kræver demonstration resultater. Så der var en bestemt stil af 80'er tøj, og hans figurer bliver leggings og Cykling.

Ikke-klassiske klassikere

Firserne genoplivet klassisk mode, yderligere have indført deri lysstyrke og drevet. Popularitet erhvervet X-formet silhuet med brede skuldre og en smal talje, kjoler massiv over-stramme bælter, smalle nederdele og bluser med flæser, sløjfer, dikkedarer - alle klassiske transformation, som har undergået slid 80'erne. Billeder lyse årti stadig forårsage en svag misundelse - ikke alle kan nu sættes på en kjole-rør eller baggy trøjer kombineret med en mini-nederdel, men i 80'erne, fordi der ikke var eneste parti, men også til at arbejde.

Seksualitet og aggression

Hele billede af, hvad der dengang var damen råbte: "Hvis den fed - Kom her." Tilbageholdende der var ikke noget at gøre - tillid piger 80'erne nåede den højeste grænse. Hertil kommer, at i forbindelse med de prangende tøj, lyse og aggressiv makeup og frisure til at skabe særlige billede. Høj fleece, farvenuance, anvendes på øjenbryn, farvet bryn - så pigerne udtrykte sig selv og deres holdning til andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.