Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift kål med kartofler, fra klassisk til impro

Der er mange enkle og sunde retter, der har beføjelse til at forberede, selv uerfarne i madlavningen. Ved hjælp af alle tilgængelige på ethvert tidspunkt af året produkter, kan du lave en lækker og solidt måltid for hele familien. Grøntsager som kartofler, kål, gulerødder, svampe, kombineret med kylling og nogle andre komponenter - det perfekte sæt til enkle hjemmelavede retter. I denne artikel, tilbyder vi at afprøve den klassiske opskrift på braiseret kål med kartofler og et par mere interessante måder at lave mad disse grøntsager.

Kartofler med kylling og kål - en parabol kendt siden barndommen

Braiseret kål - en af de foretrukne retter af russiske køkken. Det er spist lige så godt bruges som fyld til tærter. Hvis du kommer til at tilberede en hovedret, tilsæt kartofler og kød. Vi vil bruge kylling. Hak løg og Svits det i vegetabilsk olie. 400 gram kylling (du kan bruge fileter) skåret i små stykker og tilsæt til løgene. Efter sende til panden 2 skrællet og skåret julienne gulerødder. Kog et par minutter på høj varme, omrøring, derefter reducere den til et minimum. I mellemtiden, hakke en lille hvidkålshoved og skær dem i tern kartofler hylderne. Tilsæt kylling, salt, peber, sætte et par laurbærblade, og hæld et halvt glas vand. Simre under lukket låg, tilsætning af vand, hvis nødvendigt. Eventuelt kan du bruge hvidløg (et par nelliker) og tomatpuré, som Lushe blandet med vand eller juice. Fadet vil blive forberedt til omkring en time. Serveres drysset med hakkede krydderurter. Den foreslåede opskrift af kål og kartofler - den mest populære blandt husmødre.

Kål og kartofler på tysk

Jeg tænkte på, hvordan man tilbereder kålen på en ny måde? Udnyt den tyske måde. Smelt i en gryde 40 gram smør og steg hakkede løg i den indtil den er gylden. Derefter tilsættes 500 gram sauerkraut med kommen, salt og 0,7 liter af vegetabilsk eller kylling bouillon simre ved svag varme. Efter en time, hæld siruppen 2 spiseskefulde sukkerrør, og efter en halv time - hakkede kartofler (4 stykker). Hvis det er nødvendigt, tilføje mere salt og sort peber, og et par enebær og laurbærblad. Fortsæt med at simre indtil kartofler er kogt og kål er mørt. Spis med creme fraiche.

Bønner - det perfekte supplement til kål

Fadet med kartofler og kål tilsættes ofte til bønner: bælgplanter, hvide og røde bønner. Grøn tilføjede næsten i slutningen af madlavning. Den tørre godt skal først suge (bedst at gøre det om natten), og forberede sig ved at sætte sammen med pommes frites derefter. Nogle bruger dåse bønner i tomatsovs: Det kan føjes til et fad i 5 minutter, før du slukker branden. Prøv at variere så kål opskrift kartofler er beskrevet ovenfor. Få en tilfredsstillende og interessant.

Svampe, pølse eller en kombination af begge dele?

Her er en anden nyttige ideer til velsmagende måltider. Steg løg og gulerødder, tilsæt hakkede svampe og kog i ca 10 minutter. Bland med frisk strimlet kål syltede i forholdet 1: 1, kartofler skåret i stave eller skiver. Rør grøntsagerne til de svampe og kog dem møre. Antallet og proportioner af de produkter, afgøre baseret på antallet af personer og præferencer. I denne opskrift på braiseret kål med kartofler, kan du tilføje den pølse, skåret i skiver, derefter svampe er bedre ikke at bruge. Fokus på din egen smag og match produkter som du vil.

Alle disse retter kan bages i ovnen, drys med revet ost og krydderurter. Du accepterer, at disse opskrifter er enkle, og til at håndtere dem kan nogen - det ville ønske!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.