FormationColleges and Universities

Humanitær - hvad betyder det? Hvem er en humanist og hvordan er han forskellig fra en tekniker

Stadig sidder på en skolebænk, tænker mange unge på deres fremtid, planlægger en karriere, drømmer om at nå nogle højder. Men endnu mere bekymret for deres forældre, uden at vide, hvad de skal rådgive deres barn. I nogle tilfælde hjælper tænktypen med at bestemme det fremtidige erhverv (i tilfælde, hvis det klart fremgår). Lærere, der er velbevandrede i lærlingens evner, kan nemt afgøre, om han er en tekniker eller en humanist. Hvad dette betyder, mange forstår.

Der er en vis stereotype - hvis man kan lide matematik og fysik, forstår en person teknologi, så er han en tekniker, men hvis der er en disposition mod litteratur, sprog, historie, som at skrive essays - 100% af humaniora. Men alt er ikke så simpelt, der er også blandede typer, derfor skal man altid lytte til ens intuition, når man vælger et erhverv.

Hvem er humaniora?

Noget at bevise for nogen, at skabe nye opdagelser inden for videnskab og teknologi, skriver deres navn i historien, er opgaven hos teknikere. Humanist er en person, der har været vant til at overveje verden omkring ham uden at blande sig i, hvad der sker, hvis der ikke er nogen sådan nødvendighed. Han forsøger ikke at gøre noget ekstraordinært, skille sig ud, gå ned i historien, han selv studerer denne historie, andre videnskabers arbejde, mens han arbejder med viden, der har samles lidt efter lidt i mange århundreder. Humanitarister, i modsætning til teknikere, forstår helt klart, at deres mening ikke er den eneste sande. De kan ikke lide andre menneskers tænkning, men de forstår, at der er en anden forståelse for situationen, og de pålægger aldrig deres argumenter. Humanister er gode kommunikatorer, de kan nemt finde et fælles sprog selv med fremmede, de vælger de rigtige ord i enhver situation.

Den humanitære form for tænkning

Nogle gange kan folk fejlagtigt identificere sig med denne eller den pågældende type. For eksempel, hvis en person kan lide at læse litteratur, er interesseret i maleri, musik, biograf, så er han allerede humanist. Faktisk er dette helt forkert, fordi hobbyer ikke altid svarer til tankegangen. Glem også de blandede typer, som ligeledes gives til alle videnskaber. Hvem er en humanist? Denne person er opmærksom på eksistensen af en anden fortolkning, erfaring, mening, tænkning, verdensbillede osv. Samtidig er han ikke nødvendigvis enig i dette, han behøver ikke at tolerere folk med modsatte meninger. Det vigtigste er at forstå, at hans ord ikke er loven, det sidste tilfælde.

Smuk tale - det vigtigste våben

Humaniora er fremragende kommunikatorer, de er fremragende talere, lærere, psykologer. De etablerer let kontakt med en ukendt person, kan understøtte enhver samtale, selvom emnet ikke er interessant for dem. Fiendskab er også et kommunikationsmiddel, selvom de, der er involveret i det, forsætligt skubber sig ind i den humanitære verdens kanten. Humanitærerne anerkender i de fleste tilfælde imperfektionen af deres tanker, afhængighed af forskellige forhold udefra.

Hvilken slags humanitær uddannelse?

Der er to helt forskellige "humaniora". Man fokuserer ikke på teorien om at være, men faktisk forvandler det. På grund af dette begynder en person et helt nyt liv. Den anden tværtimod museer gamle viden, studerer århundreder gamle værker. Dette er den slags humanistisk undervisning på de fleste universiteter. Den tilsvarende formation kan betinges opdelt i tre typer. Den første er egnet til "forskning" specialiteter. Lærere er baseret på begrebet Humboldt University, som lærer eleverne som om de bliver store forskere i fremtiden. Den anden type er velegnet til massearbejder, som humaniora kan vælge. Hvad er disse specialiteter? Dette omfatter lærere, bibliotekarer, PR-specialister, journalister mv. Den tredje type humanitær uddannelse er et andet kursus designet til teknikere.

Humanistiske fag

Samfundsvidenskab omfatter historie, journalistik, filologi, psykologi, lingvistik, statsvidenskab og retsvidenskab. Humanitærerne forstår dem godt, fordi en særlig tankegang giver dem mulighed for frit at beherske sproget i bogstaver og ord. Folk der har det godt i et socialt miljø kan vælge humanitære erhverv. Psykologi er meget populær. Folk i mange århundreder studerede den biologiske natur af mand, historie, told og oprindelse. Alt dette blev dannet i visse psykologiske mønstre, hvilket muliggjorde bedre forståelse af medicin, undervisning, videnskab, handel og andre aktivitetsområder.

Hvis du er humanist, så aktiviteter relateret til kulturel, filosofisk, religiøs, statsvidenskab vil passe dig. Hvis du kan lide at grave i fortiden, kan du blive historiker. Magt og penge tiltrækker mange, så folk med et humanitært tankegang engagerer sig i politiske aktiviteter, organiserer fester, forhandlinger og samler rallyer. Kan du lide at skrive, den første til at lære om forskellige hændelser, at udføre undersøgelser? Et journalistisk erhverv er egnet. I dag har mange trykte og online publikationer brug for kvalificeret personale.

Forskelle mellem en tekniker og en humanist

I nogle tilfælde er det meget svært at bestemme tankegangen, fordi de specifikke evner er dårligt udtrykt. Forstå, en person er en tekniker eller en humanist, det er muligt ikke i henhold til de skøn, der modtages i skolen, men af verdenssyn, tænkning. Meget ofte afhænger ydeevne i en bestemt disciplin ikke af evnerne hos den studerende, men på nogle andre faktorer, for eksempel lærerens evne til at interessere emnet.

Humanitarister snakker smukt, er meget følelsesmæssige, sårbare, som at lære sprog, skrive kompositioner og endda poesi. De er lidt usikre på sig selv, disse mennesker har udviklet fantasifulde tanker og fantasi. Teknikere er energiske, selvsikker, målbevidste. Tanker i deres hoved fejer ved lysets hastighed, sådanne mennesker er velbevandrede i teknologi, deres yndlingsfag er fysik og matematik. De er ikke omgængelige, de kan ikke lide at tale om noget.

Karrierelogik

Intet ekstraordinært fra livet kræver en humanist. Hvad er det - at leve på en penny - velkendte lærere, arkiverer arbejdere, bibliotekarer. Teknikeren stræber altid efter at bygge en strålende karriere, at hoppe over hovedet for at vise, hvor klog og uerstattelig han er. Historikere, psykologer, journalister har ikke oppustede markedsforventninger, men enhver humanist kan prale af en god uddannelse, der danner en eliteidentitet. Hvad det er - for at tjene evnen til at tænke, ved mange mennesker med et humanitært tankegang. De er godt opmærksomme på den lave efterspørgsel på markedet, så de begynder at leve fra 3-4 års universitet. Desværre lever samfundet i overensstemmelse med lovene i markedet, unge vælger et erhverv afhængigt af lønniveauet, prestige. Selv om du er nødt til at stole på din egen intuition og opbygge en karriere om hjertets opkald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.