SundhedMedicin

Hvor farligt bakterier overvækst i barnets: tegn, symptomer, forebyggelse og behandling

Under dysbiosis forstået kvantitativ overtrædelse indfødte tarmmikroflora, hvilket fører til udviklingen af atypiske eller opportunistiske mikroorganismer. For læger og forskere sidste årti en masse snak om denne sygdom, idet det erkendes, at bakterier tilgroning fra et klinisk synspunkt, er ikke en uafhængig nosologiske sygdom. Det anses, at denne sekundære patologisk tilstand med alvorlige symptomer, som fører til forstyrrelse af ligevægten mellem mikroorganismen og mikroflora.

Hos små børn, især i den første halvdel, der er en aktiv dannelse af sammensætningen af mikrofloraen, og i denne periode mindre overtrædelser forårsage struma hos børn. Symptomerne har forskellige kliniske billede - manifestationer af udtryk kan ikke matche dysbiotic krænkelser. Nogle gange de mindste problemer i fordøjelseskanalen er ikke lyse symptomer, men når barnet svækker immunsystemet og krænket de beskyttende mekanismer i tarmslimhinden, er der tegn på forgiftning.

Småbørn, der er flaske-fodret, indeholder mikroflora en enorm mængde af Bacteroides, Clostridia, anaerob kokker. Derfor, når du ændrer magt - indgang supplerende fodring - ofte vises dysbacteriosis på barnet. Symptomerne kan forekomme opkastning, luft i maven, manglende appetit, diarré. Denne vanskelige periode varer op til et år. Ved 12 måneders normal mikroflora.

De vigtigste faktorer, der påvirker den patogene flora

Udviklingen af dysbiosis hos børn bidrager til:

- brug af antibiotika;

- sygdomme i infektiøse

- kronisk eller akut gastrointestinal sygdom;

- ofte akutte infektioner, influenza, virussygdomme, infektioner;

- skadelige miljø: stråling, pesticider, tungmetaller, industrielle giftstoffer.

tegn på dysbiosis

Et barn med sygdomme i tarmkanalen forekommer betydelige symptomer: smerter i underlivet, ændring i afføring, aerofagi, oppustethed, rumlen, sure opstød. Når sekundære ekstraintestinale kliniske manifestationer, der er forbundet med hypovitaminose, svækket immunitet og metaboliske forstyrrelser, der er tørre mucosa, stomatitis, perleches, udslæt på huden og kløe, søvnforstyrrelser, afskalning, glossitis, svaghed.

Tegn på dysbiosis hos nyfødte med nedsat mikroflora er normalt udtales. Småbørn forekommer flydende, skummende afføring med en ubehagelig lugt, der flatulens, oppustethed, kramper. I denne henseende, børnene bliver rastløse, ofte græder, har de overtrådt regimet af dagen, er det ofte ledsaget af hyppige opstød og opkastninger.

Provenu forskelligt dysbiosis hos børn. Symptomer på stafylokok dysbiosis omfatter: diarré blandet med blod, opkastning med langvarigt forløb. Når du tilmelder dig en tarm infektion behandling omfatter antibiotika.

forebyggelse

I fremtiden har den nyfødte ikke har sådanne afvigelser skal være inden for et par timer efter fødslen sætte barnet til brystet, ikke at blive involveret i yderligere tilpassede blandinger, samt korrekt og gradvist at indføre fast føde. Mor og barn har brug for at tage probiotika eller kosttilskud, som indeholder bifidobakterin og lysozym.

terapi

Kun behandlet en dysbacteriosis på barnet under opsyn af en børnelæge. Symptomerne forsvinder efter en rebound medium i tarmen. Nødvendigvis ordineret antibiotika, der hæmmer udviklingen af gasning og rådden mikroflora. Medikamenter normalisere optagelsen af mineraler og vitaminer, samt reduceret intestinal motilitet. Ved de første tegn på dysbiosis, konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.